Sunday, March 8, 2015

HOME AWAY FROM HOME

DSC_0931

When traveling, feeling good at hotels is really important to me. We always pick hotels that we feel like "home" in. This time we spent a couple of days at the Iroquois New York and we absolutely loved it. Today's pictures are a little bit different, a mixture of photos from our hotel and new in, so I hope you will enjoy it!

Vždycky, když někam cestujeme, pečlivě vybíráme hotel. Musíme se v něm cítím dobře, skoro "jako doma". První tři noci v New Yorku jsme strávili v hotelu Iroquois New York. V dnešním článku bych Vám chtěla ukázat pár fotek právě z tohoto hotelu, kde jsem Vám zároveň vyfotila i pár věcí, které jsem si tady v NYC pořídila.

The 4-star hotel is located in Midtown, which is a perfect location between Soho and Upper Sides. It is also very near Times Squares, Empire State Building and 5th Avenue, even Central Park is walkable. It is furnished beautifully, in a luxurious style. The service in the hotel was also very good, the food delicious and the stuff was very nice and helpful. I can only recommend the hotel if you are looking for a place to stay at when visiting NYC (still dreaming about their breakfast, which you can also order in room!). Added to that they offer a free wifi, they bring you New York Times to your room each morning and there is also a restaurant in the hotel. All in all I have nothing to point out, I would definitely book this one again and sha'll I visit NYC some time in the future, I will probably book a room here again.

Tento čtyřhvězdičkový hotel se nachazí v Midtown, což je podle mě jedno z nejlepších míst na "bydlení". Je to kousek od Soho i na obě Upper Sides, pěšky se pak dá dojít na Times Square, 5th Avenue, Empire State Building a dokonce i Central Parku. Pokud hledáte hotel v NYC, rozhodně se na Iroquois koukněte. Pokoj jsme měli opravdu prostorný a krásně zařízený, jídlo bylo výborné (zamilovala jsem si jejich snídani, kterou donášejí i na pokoj!) a personál víc než ochotný. Navíc hotel nabízí i zdarma wifi, ráno Vám přinesou noviny až na pokoj a přímo v hotelu se nachází i restaurace. Celkově jsme byly moc spokojené, hotelu nemám ani co vytknout a pokud poletím do NYC znovu, pravděpodobně budu bookovat v Iroquois. 

DSC_0302 DSC_0311 DSC_0356 DSC_0361 DSC_0402 DSC_0741 DSC_0343 DSC_0847 DSC_0616 DSC_0596 DSC_0396 DSC_0388 DSC_0770 DSC_0413 DSC_0557 DSC_0420 DSC_0788 DSC_0800

special thanks to  Iroquois New York

SHARE:

37 comments

  1. Such a nice photos! I dont know why but lately I have been obsessed with the photos of hotels interiors! :)


    http://jeansandroses.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. The hotel looks amazing. And zour shopping bags as well
    X
    Miri

    http://currentlywearing.com

    ReplyDelete
  3. A to uz jsi po 3 dnech jako NY opustila? Uf, tak to je docela dost kratky pobyt. Ja tam byla 14 dni u znamych. Takze mi ukazali mista a obchody, kam bych normalne nejspise nesla. Ten hotel nema pro me zadnou osobni atmosferu - asi bych tam nebookla. Odvezla sis ale pekny darecky.... Vlastne to k tobe taky pasuje - luxusni, ale obcas neosobni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nene, jenom jsme se stěhovaly to jiného hotelu :)

      Delete
    2. Kolik tam stojí jedna noc? :)

      Delete
  4. jéj, ten hotel musí byť fakt perfektný, vyzerá to tam nádherne :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. si v NY s maminou? :) .. a inak kraaaasne fotky, naozaj profi nafotene, vidno, ze ste si s tym dali zalezat

    ReplyDelete
  6. Hotelové snídaně jsou nejlepší! Rozhodně to vypadá jako super ubytování:) Sice ty služby co popisuješ, jsou naprostý standard v této kategorii, ale moc se mi líbí pokoj a umístění.

    ReplyDelete
  7. Krasné fotky a krásný hotel !

    ReplyDelete
  8. To muselo byt skvele, vzdycky jsem si prala mit snidani do postele :)) jidlo vypada nadherne, pokoj je moc hezky zarizeny a byt tak blizko vsem turistickym atrakcim, musi byt super :)

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  9. Skvělé fotky, hotel vypadá skvěle, hlavně ty snídaně :D

    ReplyDelete
  10. Wow, the pictures are gorgeous!

    Lisa from www.lisasmirror.com

    ReplyDelete
  11. Dear lovely Barbora, ♥

    enjoy your trip to NYC & have a nice sunday - evening!

    Liebe Grüße aus Stuttgart,
    Ulla

    https://www.pinterest.com/tiffanyssecret/

    ReplyDelete
  12. I really like this kind of post! I hope you do more of them :) xxx
    http://waitwhat-ab.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  13. krásné fotky, prostředí hotelu vypadá skvěle :)
    EOS GIVEAWAY

    ReplyDelete
  14. A proč jsi se po 3 dnech stěhovala do jiného hotelu?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pretoze tam bola 3 dni zadarmo, kvoli blogu:) zdielala to na insta a aj tu sa podakovala na konci clanku

      Delete
    2. 3 noci asi dali zdarma na vyzkoušení a za reportáž, tak to většinou bývá... nic proti tomu, hotel je pěkný.

      Delete
    3. Tak v tom pripade nechapu ty kecy,jak peclive vybiras hotel,aby ses tam citila jako doma...Kdyz ti to nabidli zdarma,asi ses moc nerozmyslela,zda se ti tam bude libit?!Zase doklad tve falesnosti a lhani!

      Delete
    4. Haha, jasný, normálně všichni v NYC věděli, že sem pojedu, tak mi přišlo hned deset mailů s nabídkama ;) ne, oslovila jsem je já :) Ještě nějakej problém? ;)

      Delete
    5. To jim jako normálně pošleš mail "chtěla bych se u vás tři dny vyspat"? :o

      Delete
    6. Nejsem blogger, ale prodávám hotely - a musím říct, že toto je naprosto běžná věc. Bára má hodně čtenářů, udělá pěkné fotky a jim to určitě pomůže se zvyditelnit.Opravdu nevím, čemu se tady kdo diví, takhle to chodí...:)

      Delete
    7. Jak muzes prodavat hotely,kdyz ani neumis pravopis?Zviditelnit je odvozeno od slova videt...cili po v- je I a nikoli Y!!!

      Delete
    8. Představ si, že člověk se bez ohledu na své povolání při rychlém psaní z mobilu občas někdy splete. Hluboce se omlouvám a doufám, že vzhledem k tomu, že ty gramatiku umíš krásně, máš mnohem zajímavější kariéru! ;))

      Delete
  15. I'm so in love with those pictures!

    ReplyDelete
  16. Mě se ten hotel teda taky moc nelibí, ale ty se mi líbíš. Jsi fakt šikovná, jdeš si za svým a život si fakt užíváš přesně podle svých představ. Jo, jasný, jsi na tom finančně lépe než 99% tvých čtenářek, užíváš si peněz, ale nehniješ a posouváš se dál. Ve tvém věku je to obdivuhodné. Jen tak dál Baru. :-)

    ReplyDelete
  17. Hotel vypadá skvěle..tam bych si klidně svůj pobyt v NY dokázal představit..
    Dík za tip,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  18. Souhlasím s předešlým komentářem. A líbí se mi, že ses z toho, co proti tobě rozjeli na asku X za kyberšikanu, nesložila a jdeš dál. Tohle bylo opravdu hrozné a myslím, že v české blogové sféře se to ještě nestalo. Nejen podle mě se autor toho asku tímhle neskutečně ztrapnil a shodil. A myslím, že lidí, kteří to sledovali a kroutili nad ubohostí celého toho cirkusu hlavou, stejně jako já, bude hodně ( i když si tam ty hyeny, co se do tebe navážely, kdovíproč myslely, že snad žádné fanoušky nemáš a všechny si musíš kupovat). :-D
    Ale ustála jsi to tak, že tedy klobouk dolů. Jsem ráda, že si z toho nic neděláš. Tvůj blog je na velmi vysoké úrovni, držím ti palce, ať se ti daří dál. Hodně štěstí :)

    ReplyDelete
  19. Hlavně že jsi řikala, že jinde než v Hilton nebydlíte :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ani neříkala :) 5x jsme bydleli v Mexiku v Riu, v Dominikánské v Hard Rocku, v Miláně a Paříži jsme taky bydleli jinde :)

      Delete
  20. ahoj, prosím ťa vyjdu v NYC veci od Acne lacnejsie ako u nas ? dakujem za odpoved :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig