Sunday, June 21, 2015

WISHLIST

Bez názvu 22

jeans - Dsquared2 / blazer, bags, sandals - Saint Laurent / dress - Dolce & Gabbana 

Wishlists are my favourite thing to do when it’s cold and rainy outside. I am planning a trip to Berlin in Jul, I hope to see Amsterdam and Milan in August and Paris in October, that’s why I started to think about, what I would like to purchase there. I have a couple of decisions to make, so I hope you will help me decide (or at least let me know you opinion). All items are from Coltorti!

Když o víkendu prší a venku je zima, kolikrát ani nejdu do města a zůstanu tak  celý den doma. Jedna z věcí, kterou při takovém počasí dělám, jsou wishlisty. Ty jsou podle mě skvělá věc a pokaždé, když se někam chystám, si nějaký udělám. V srpnu bych se chtěla podívat do Berlína a snad i do Itálie a Amsterdamu, v říjnu pak do Paříže na Fashion Week. Tady je tedy pár věcí, které bych si chtěla pořídt (pravděpodobně v dostupnějších cenových relacích). Také se teď rozhoduji, jakou kabelku si pořídit, takže budu moc ráda, když mi pomůžete se rozhodnout (nebo mi alespoň do komentáře napíšete svůj názor). Objednávát buud asi z Coltorti.


Bez názvu 21

coat - Burberry / heels - Stuart Weizmann / jeans - Michael Kors / sweatshirt - Lanvin / bag - Saint Laurent / heels - Jimmy Choo / jacket - Drome

- Bags: Right now I am deciding between many bags. First of all I would like to purchase myself new “It” bag instead of Mini Luggage. I was thinking about black Saint Laurent’s Sac de Jour or Céline’s Belt Bag in black. For summer I would like to get a new, colourful bag - white, grey or grey. What do you think? Which colour should  I get?

- Tops: I would like to get some nice, flowy, white top for summer (anyone has tip where to get it?) and a
 sweatshirt since my Alexander Wang was in the suitcase that was stolen.

- JacketsLeather jackets is something I love, that’s why I want to get myself a beige one. Also a striped blazer is on my radar.

- Kabelky: Kabelek mám na svém wishlistu hned několik. Ne, že bych si plánovala koupit všechny, ale momentálně se nemůžu rozhodnout, jakou bych doopravdy chtěla a využila. Určitě si plánuji koupit novou, velkou, černou kabelku místo Mini Lugagge, kterou už mám v kritickém stavu. Přemýšlela jsem na Sac de Jour od Saint Laurent nebo Belt Bag od Celine, po které jsem koukala už v New Yorku. Dále přemýšlím nad koupí nějaké barvené kabelky - bílé, šedé nebo tmavě modré. Co myslíte? Kterou barvu bych si měla pořídit?

-Topy: Na léto bych si chtěla pořídit nějaký vzdušný top bez rukávy (nemáte někdo tip?) a novou černou mikinu. Měla jsem svojí od Alexandra Wanga, ale jak asi už víte, tu jsem měla v kufru, který mi letecká společnost ztratila.

- Bundy: Není žádnou novinkou, že miluji kožen(kov)é bundy. Na léto bych si ráda koupila nějakou béžovou. Také pokukuji po proužkovaném saku.

Bez názvu 2

top - Saint Laurent / shorts - Burberry / bag - Fendi / flats - Valentino / pants - Edward Achour / top - Proenza Schouler

- Pants: Same as my Alexander Wang sweatshirt, my white and denim jeans are missing. So  I need to get myself a new pair of each. For summer I was also thinking about purchasing the palazzo pants, however I haven’t found the perfect pair yet.

- Shoes: Fringes are a big trend now and I need something fringed as well. I was thinking maybe about getting some sandals or perhaps a skirt. Also I would like to get new lace-up heels and red one to make the pop-up effect in my outfits.

- Kalhoty: Stejně jako mikinu Alexander Wang, jsem ve ztraceném kufru měla i bílé a modré džíny. Ty teď ve svém šatníku postrádám, proto bych si chtěla pořídit nové. Kromě džín se mi líbí i trends palazzo kalhot. Zatím jsem nenarazila na žádné, které by odpovídaly mým představám. (Pokud máte na nějaké tip), budu jen ráda. 

- Boty: Třásně jsou letním trendem, a tak jsem přemýšlela, co bych si nimi pořídila. Celkem se mi líbí třásňové sukně a sandálky, ale v obchodech jsem je ale bohužel neviděla. Dále mám na wishlistu červené boty, kterými bych chtěla oživit jednoduché outfity. A poslední věcí na mém wishlistu jsou šněrovací/páskové podpatky, které jsem také měla v kufru.


All items available on Coltorti Boutique (tomorrow starting their sale - 20% - 50% off!)

SHARE:

17 comments

  1. Great selection, I´m in love with these Valentino flats :-* www.thepinkheartgirl.blogspot.de

    ReplyDelete
  2. Kabelku určitě Saint Laurent! Ta mi k Tobě sedne víc )))

    ReplyDelete
  3. The black one from YSL is that, what I need too...in love :)

    http://lubicakanichova.wix.com/overside

    ReplyDelete
  4. Oh my god the grey saint laurent bag is just perfection! I would defenitely go for this one! :)
    I love your wishlists!
    xxx
    Alissa
    www.alissaloves.wordpress.com

    ReplyDelete
  5. Kdybych měla vybrat cokoliv z těchto koláží, jsem jednoznačně pro trench coat Burberry (ten bude vždycky moje slabost), černé boty od Stuarta Weizmanna (ty jsou naprosto dokonalé, sama po podobných pokukuju), rozhodně béžovou koženou bundu Drome, i ta mikina od Lanvina nevypadá zle :) Moc si nedokážu představit, jak by k tobě sedlo sako se svislými pruhy, to asi nebude úplně tvůj styl. Stejně jako kalhoty palazzo. Líbí se mi také bílý top od Proenzy Schouler. Z kabelek mi k tobě sedí jedině ta malá modrá od YSL. Černou už máš podobnou, ta bílá je taková zvláštní a šedá YSL k tobě moc nesedí. Snad jsem nějak pomohla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji za názor :) Ještě uvidím, která to nakonec bude :)

      Delete
  6. No, já když prší a je zima většinou vytáhnu knížku, ale pokud si správně vzpomínám, tak jsem někde u tebe na blogu či Instagramu zahlédla komentář, že moc nečteš. :)

    Z kabelek bych asi hlasovala pro modrou (tedy pokud bude taková výrazně modrá, jako YSL na fotce; hodně temně modrá podle mě na pohled vypadá skoro jako černá). Vzhledem k tomu, že barvy moc nenosíš, tak by ti modrá kabelka outfity pěkně oživila.

    Také se mi líbí červené "placky", denimové boyfriend šortky, pruhované triko. Sako se svislými pruhy by mohlo vypadat moc zajímavě.
    Lehké bílé topy v dobré kvalitě prodává npr. Massimo Dutti (nevím, zda je v Drážďanech nebo v Praze k dostání? je to španělská značka) a občas Zero - psalas, že budeš hledat v "dostupnějších" cenových relacích :) Tady u těch značek halenky bez rukávů či s krátkým rukávem stojí 30 - 50 EUR a jsou podstatně kvalitnější než npr. Zara.

    Třásně mi moc neučarovaly, celkově jde tenhle "boho" trend mimo mě. Loni jsem viděla na Costa Rice hodně třásňových plavek - letos takové plavky očividně dorazily i do Evropy. Tak třeba jako alternativa k sukni či sandálkům - na tobě by podle mě mohly vypadat takové plavky dobře (většinou jde o takové ty "strapless" vršky). :)

    Kožené bundy mám taky v oblibě, ale béžové, které jsem si zkoušela, vesměs vypadaly všechny strašně "mdle"... jsem zvědavá, jestli najdeš nějakou, která bude trochu výraznější.

    Každopádně hodně štěstí při nakupování.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji za tipy :) Massimo Dutti znám z internetu, bohužel jsem na něj ještě nenarazila v kammených obchodech a chtěla bych si věci vyzoušet... Nemáš nějaký tip kde se dají sehnat u nás/v Berlíně?

      Delete
    2. Na internetových stránkách (pokud vybereš německou verzi) máš úplně dole vyhledávač filiálek. V Berlíně je Massimo Dutti údajně na Friedrichstrasse 83 a Leipziger Platz 12. Nicméně v Berlíně už jsem delší dobu nebyla, takže nevím, jak velké ty obchody jsou. V Mnichově je dobrá filiálka, ale to máš kapku z ruky. :)

      Delete
    3. Děkuji! Do Berlína se tak či tak chystám, takže se tam půjdu podívat :)

      Delete
  7. mne se asi nejvic libi ta malá tmave modrá, je to hezky odstin a velikost taky fajn :) a nebo i pruhovane sako :)

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  8. Get the Saint Laurent!

    ReplyDelete
  9. Baruško, mám úplně stejnou,, uchylku" ve tvoření wish listů :)
    Asi bych si koupila tu černou, přeci jen teď sis kupovala spíš barevnejsi, když teď nepočítám menší cross bag od Gucciho :)
    Z prvního wish listů se mi líbí, ale i ta šedivá :D
    A asi bych brala jak bezovy kabatek tak i tu bezovou bundu :)
    A jinak z bot všechny :D a z kalhot taky :D
    Tudíž jsem ti moc neporadila :( :)
    Už se moc těším, až dáš vědět co vyhrálo :)
    Krásný dny ti teď přeji :) :*
    Ať je ten 19tý rok ještě krásnější :)

    ReplyDelete
  10. jak to vlastně probíhá dál, když ti ztratili ten kufr? jak tě odškodní? a co to bylo za leteckou společnost? díky za info..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mají ze zákona 21 dní na to, aby ho našli, pak je považován za ztracený. Od letecké společnosti dostaneš 1250 euro a je jedno, co jsi v něm měl/a. Já jsem pojištěná, takže mně odškodní i pojišťovna. Nevím, co to bylo za společnost, letěla jsem Insel Air, KLM a ČSA. Shopní mi byli říct jen to, že z Amsterdamu kuft neodletěl.

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig