Saturday, August 15, 2015

BLACK UNIFORM



Cigarete pants is something I was craving for for a long time. I didn't want to order them online, because I think that in this case it is better to make sure they're not big and fit perfectly. When visiting Berlin, we also stopped by at Mango's, where I found these. I tried them on and it was love at first sight. I love how great they look, but they're so comfortable! I think it's a nice change. Today I kept the look all black, wearing the pants with a crop top and a blazer. I have worn my burgundy Antigona to add a little bit of colour. Yesterday I came back from Warsaw, where I've been with the brand Pandora - and I will tell you everything about the project very soon!

Po cigaretových kalhotách jsem pokoukávala už delší dobu, ale nechtěla jsem si žádné objednávat online - myslím, že v tomhle případě je lepší si kalhoty vyzkoušet, aby nebyly moc plandavé a dobře seděly. Tyhle černé jsem náhodou našla v Mangu v Berlíně a když jsem si je zkusila, byla to láska na první na pohled. Jsou strašně pohodlné a podle mě je to příjemná změna od skinny džínů. Dneska jsem zvolila all black outfit - ke kalhotám jsem přidala černý crop top, blazer a sandálky na podparku. Outfit jsem oživila vínovou Antigonou, která mě pořád strašně baví. Včera jsem se vrátila z Varšavy, kde jsem byla s Pandorou. O celém projektu se dozvíte víc brzy!



I am wearing:
Choies crop top (here)
Mango pants (similar)
Zara blazer (similar)
Asos heels (similar)
Givenchy bag via Bruna Rosso (here)
Michael Kors watch (similar)
Pandora bracelets (similar)

SHOP MY OUTFIT


SHARE:

17 comments

  1. Nemáš vůbec hezký nohy v oblasti od kotníků do půlky lejtek.. jinak jsi štíhlá, hezká, ale tuto část těla bych být tebou spíše zakrývala, než na to upozorňovala.. možná že je máš jen nateklý tim vedrem.. nevim. A ty boty taky musí být strašně nepohodlný.. je to vidět jak v něch máš ty nohy zdeformovaný..

    ReplyDelete
  2. Moc ti to sluší a kabelka je opravdu krásná :) Jen nechápu, že ti nebylo horko, já jsem málem roztála v tílku a kraťasech. :D

    ReplyDelete
  3. Tohle je fakt naprosto parádní, hrozně se mi tyhle kalhoty na tobě líběj <3 jen teda nechápu, že v takových botách dokážeš chodit po Praze nebo vlastně kdekoliv :DD prosím, řekni, že máš v kabelce nějaký placatý boty na přezutí, protože jinak jsi superžena!

    ReplyDelete
  4. Love this outfit!

    - Nena
    http://nenangyn.blogspot.co.at

    ReplyDelete
  5. krásne nohavice :) prosim ta, boli zlacnene alebo nova kolekcia ? a daju sa zohnat aj v mangu v ČR ? ďakujem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nene, nebyly ve slevě, kupovala jsem je normálně a mám pocit, že jsou z nové kolekce :)

      Delete
  6. Ty kalhoty jsou opravdu příjemná změna :)

    ReplyDelete
  7. ty kalhoty jsou vážně parádní a celý look se mi moc líbí! perfektní!!
    Style by Eliza

    ReplyDelete
  8. Nevim, příjde mi, že bych se v tomhle usmažila :D A ještě k tomu celá v černým.. Nebylo ti v tom vedro?

    ReplyDelete
  9. Outfit jsem stihla obdivovat už na instagramu a teď ho obdivuji ještě jednou. Prostě parádní kombinace, vypadá to úžasně.
    Mimochodem, za tu dobu co sleduji tvůj blog, jsem došla k názoru, že necítíš ani zimu a ani teplo a abych byla upřímná, hodně ti to závidím :D

    http://moimelea.blogspot.cz

    ReplyDelete
  10. LOVE the all black look, so elegant and chic!

    huemonochrome.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Wow, dokonalý outfit, vypadáš božsky ;)

    ReplyDelete
  12. Skvělý outfit, černou mám na tobě nejraději! Kalhoty jsou super!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig