Thursday, November 12, 2015

DUBAI THE WALK

DSC_0712

Even tough I am back from Dubai, I still have a couple posts prepared for you. This is one of them and it's an outfit, which I wore when walking around The Walk. It's a street filled with stores, restaurants and coffee stores. We stayed at Hilton located just on the street, so we didn't have to walk a lot. I wore a super-casual outfit - my boyfriend jeans, white shirt, new leopard heels and my Chanel bag. I have added golden jewelry and my Celine sunglasses.

Z Dubaje jsem sice už nazpátek, ale mám pro Vás ještě pár článků v zásobě. Jeden z nich je outfit, který jsem na sobě měla, když jsme se byly projít na The Walk, což je promenáda přímo na Jumeirah Beach. Náš hotel byl přímo uprostřed nákupní ulice, takže jsme nemusely chodit daleko ani nikam jet. Na sebe jsem zvolila kombinaci boyfriend džínů, bílé košile a leopardích podpatků. Ty jsem sháněla už déle. Nakonec jsem si je objednala z Topshopu a jsem s nimi moc spokojená. Podle mě budou super i na podzim třeba ke "camel" kabátu. Outfit jsem doplnila Chanelkou, brýlemi Celine a zlatými doplňky.

DSC_0756 DSC_0964 DSC_0711 DSC_0956 DSC_0813 DSC_0992

I am wearing:
H&M shirt (similar)
Zara jeans (similar)
Topshop heels (similar)
Chanel bag (similar)
Celine sunglasses (similar)
Michael Kors bracelet (similar)
Marc Jacobs watch (similar)

SHOP MY OUTFIT

SHARE:

15 comments

  1. Milá Báro, musím říci, že se mi to líbí. Nejsem sice příznivkyně tak moc potrhaných džínsů, ale to je nesjpíš věkem :) Líbí se mi ty botky, bez kterých by to byla trochu nuda. Můj názor (s nímž nemusíš souhlasit) je, že k luxusní drahé kabelce a doplňkům by se hodila kvalitnější košile. A zkus přimíchat i fotku bez brýlí, ať je ti občas vidět do očí. Jinak pěkné a těším se na další fotky.
    P.S.: Zkus se příště v textu rozpovídat trochu o tom, proč právě taková kombinace oblečení, barva, kvalita, k jaké příležitosti nosit.. díky! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji za názor, zkusím na tom zapracovat!

      Delete
  2. Barus, z Dubaje uz jsi zpatky, docela me ta prvni veta pobavila. Zkus radeji tvorit kratke vety, nez komplikovana souveti bez hlavy a paty. Vsak jsi Ceska, kdyz si lames pri tom jazyk je neco spatne.
    Ta kombinace bile kosile a dzinsu je perfektni, jen me trosku vadi ty boty. Nejak mi tam nepasuji...

    ReplyDelete
  3. Your bag makes the whole outfit so much more chic! Love this, hope you enjoyed Dubai as much as we enjoyed your photos!

    ReplyDelete
  4. boty tam nepasují, jinak moc pěkný

    ReplyDelete
  5. Je to super, ale košili bych nechala trochu rozepnutou ... :)

    ReplyDelete
  6. Ta kabelka je opravdu nádherná.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    ReplyDelete
  7. OMG, this outfit is so gorgeous, i love it ♥

    ReplyDelete
  8. Všechny tvé lodičky jsou tak dokonalé.

    ReplyDelete
  9. Sorry to say but I liked your style way better before you started showing off with many luxury goods. I am aware that you get most of it through collaborations but I don't find it as inspiring as before. It makes it more usual, at least where I live (Denmark) every fifth person has a Chanel or LV bag.. Anyway, I'll keep my fingers crossed for more down to earth looks :) xoxo Beate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well, I don't think that this can't be inspiring. Just grab a black bag and you have the same look! It doesn't have to be all designer!

      Delete
  10. Such a simple yet sleek outfit! Especially like your ripped bf jeans, would love to get one myself! :)

    huemonochrome.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Ty boty mas dlouho?

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig