Wednesday, November 4, 2015

TRAVELING TIME

DSC_0179

So here it is! As you could see on my Instagram or Snapchat, yesterday I left for my vacation. And the secret destination? Dubai! It’s been a couple years since I’ve been to the UAE, but I am really happy that I got the chance, thanks to KLM, to come back again. We have a lot planned to do here, so I promise to take a lot of pictures and show you everything! We have a flight arriving in the night and we got to the hotel first around 4 am. So I still feel tired, so here are snapshots I took during the travel. And next time, there will be a post directly from Dubai!

Tak konečně jsme na místě! A ta “tajná” destinace? Dubaj! Je to už pár let, co jsem tady byla naposledy. Díky KLM jsem dostala příležitost se sem podívat znovu a za to jsem opravdu ráda. Máme toho už hodně naplánovaného a také plánuji toho spoustu nafotit! Do Dubaje jsme přiletěly něco po půlnoci a do hotelu se dostaly až nad ránem. Takže plán na dnešek je jen odpočívat. Ale o zítra se už můžete těšit na spoustu fotek!

DSC_0125
DSC_0088 PB040018 DSC_0101
DSC_0203 DSC_0281
DSC_0178 DSC_0253

SHARE:

26 comments

  1. I never know what to pack for travels. I always end up having less than I need or too much. LOL
    Your outfit is ON POINT! Love everything about your look!

    Wishing you a fabulous day,
    xoxo Suzy ( ˘ ³˘)♥

    THE KAWAII PLANET

    ReplyDelete
  2. Travel with style! love all your shoes!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Toľko cestovať musí byť úžasné, sama by som to hneď brala :) teším sa na ďalšie články z dovolenky :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  4. Užívej, těším se na fotky!! :))

    ReplyDelete
  5. Vim, ze jsi modni blogerka... Ale opravdu potrebujes na dovolenou dva kufry? Na to, ze tak hodne cestujes, tak uz by jsi mohla prijit na to, jak se "prakticky" a jak nektere veci dobre skombinovat. Outfit je hezky, takovy hezky pohodlny.

    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ty sama poradne cestujes ? Jeden kufr je prirucni a jeden do zavazadlovyho prostoru...prece si drahy veci nebude davat do letadla, kdyz ti to muzou vykrast nebo ukrast cely kufr a nahradu skody dostanes minimalni...

      Delete
    2. Naprosto souhlasím! Prave proto ze je clovek modni bloger, se bez příručního zavazadla neobejde! Nebo vy si snad odbavujete kurf, ve kterém mate fotoaparáty, notebook, tablet a kabelky za desetitisíce? To by udělal snad jen blázen, vždyť by veškerá elektronika byla na padrt a kabelky pomuchlane.

      Pokud tahle možnost je, taky jsem za kurf na palubu. Diky němu mam u sebe hned po ruce veci na převlečení, knihu, líčidla a vím, ze veškeré fotoaparáty mam v pořádku. Tohle vsechno by se mi ani do vetsi kabelky pohodlne nevešlo.

      A tak me napadá, někteří z vas by asi definitivně odpadli, kdyby se Bára vyfotila treba se čtyřmi kufry a vas by ani nenapadlo, ze prece necestuje sama :-D

      Baru užívej, tesim se na fotky z místa! Sama jsem ted v Miami a je super konecne naživo videt místa, která jsem znala z tvých fotek.

      Delete
    3. anonym2, vidíš někde nějaké levné věci? Jediné boty stojí víc než celý objem kufru nás normálních lidí ;) takže je to vlastně úplně jedno, protože notebook a další cennosti si dá do LV..

      Delete
    4. Mně přijde celkem úsměvné, jak to tady píšeš, jak kdybys mě znala, Pavlíno :) Já nevím jak Ty, ale kabelky za 60k, hodinky a brýle si do kufru do podpalubí fakt nedám :D Přesně tak, jako psal anonym před Tebou :)

      Delete
    5. To je sranda, jaké p***viny lidi řeší. Baru, jak můžeš lítat se dvěma kufry!? Nestydatost... :DDD
      Jinak tip pro Anonyma1 a Pavlínu: až poprvé poletíte, dražší a křehké věci si vemte vždycky do letadla, s kufrem do podpalubí se často zachází dost nešetrně... Mně takhle už jeden docela drahý kufr zničili :(

      Delete
    6. A pro pozorne divaky-1.fotka: velky cerny,maly hnedy.Posledni fotka: vetsi hnedy v pozadi,mensi cerny v popredi :-))Nejak to nesouhlasi,ze? :-))Velikost kufru je do oci bijici..

      Delete
    7. :DDDD to je třeba proto, že neletim sama? :DD

      Delete
    8. Pavlina zase raz boduje...niekedy si rozmysli, co vobec odosles za komentar. Naozaj ma prekvapuje, ze coho vsetkeho sa dokazu ludia chytit, len aby do niekoho zacali rypat. Zasnem nad tym, co dokazu ludia vypustit z ust ( nejde mi len o tento pripad, vsimla som si, ze niektori dokazu komentovat fakt odporne, bez ziadnej ucty k druhemu cloveku). Nemam ani zdaleka to vsetko, co mas ty Barbora, ale prajem ti z celeho srdca, aby sa ti darilo a nech si stale lepsia a lepsia v tom co robis! :-) uzivaj si, ked mas tu moznost, podla mna si velmi sikovna a vies, co robis... a robis to velmi dobre!:-) tesim sa na dalsie clanky..a bolo by uplne skvele, keby si natocila aj nejake video :)

      Delete
    9. Pavlíno Javůrková, ty jsi normální závistivá holka. Tvuj blog je dost trapnej, tak se prosim zdrž komentářů na blozích, které jsou o několik levelů výš než ten tvůj. Závidíš, že tebe nikdo neoslovuje, neposílá letenky a kabelky. Bára si to zaslouží! adios.

      Delete
    10. Tak ono asi blogerka poleti sama a fotit se bude sama se stativem, ze ???? :-))) je jasny, ze druhy maly kurf je nekoho... Ad. Pavlina, nejak jsem nepochopila tvuj koment na muj koment... Co maji levne/drahe veci spolecneho s tim kufrem a co ze je to vlasne jedno ???

      Delete
  6. Outfit je super! Hrozně se mi líbí ten tvůj rolák! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. S kym jsi v dubaji? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nikdy nerekne s kym je... protoze asi s rodiči a stydí se za to. stejne tak miami.

      Delete
  8. Co si si kupila v agent provocatuer??? :)

    ReplyDelete
  9. Tak si tam určite poriadne uži ! :) Dubaj je krásny takže také dobré počasie ti aj trochu závidím, lebo mám radšej teplo ako zimu :D super fotky ako vždy :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  10. krásný svetr! těším se na posty z Dubaje :)

    SWEET CHILLI

    ReplyDelete
  11. ahoj Báro, KLM ti zaplatilo letenku do Dubaje? sluší ti to, kufrů máš asi tak akorát si myslím, nevím teda, na jak dlouho tam jsi.. užívej a těším se na fotky.

    ReplyDelete
  12. Love your pictures they are amazing :D

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig