Tuesday, March 8, 2016

#REMIX16: IN MILAN WITH VOGUE

Foto 03-03-16, 16 53 19

Even though I haven't showed you all of my looks from Milan Fashion Week yet, today I would like to talk about something different - which is the event I was invited to a couple of days ago, organized and supported by Vogue. The event was Remix 2016, which is an international fashion and fur competition organized by the International Fur Federation (IFF) and supported by Vogue Talents and MiFur. At the event we witnessed the breathtaking fashion show, met all designer and also at the event was announced the winner of the competition - which became Daniel Kohavi from Izrael. The event took place at the Theathre in Milan and I am really honored that I could be a part of it, together with my blogger friends Nicoletta (from Scent of Obsession) and Zoranna (from Zorannah). PS: Full look coming soon!

Ještě mám pro Vás pár postů z Milánského Fashion Weeku, ale dneska bych chtěla trochu odbočit. Post bude o Milánu, ale tentokrát Vám chci povyprávět, proč jsem tam před pár dny znovu letěla a co jsem tam dělala. Do italského města módy jsem se vydala znovu, protože jsem byla pozvaná na event zvaný Remix 2016. Jednalo se o vyhášení meznárodní soutěže pořádná International Fur Federation (IFF) a Vogue. Event se konal v krásném milánském divadle, kde kromě všech soutěžních modělů, jsme mohli vidět i opravdu dechberoucí přehlídku a seznámit se s jednotlivými návrháři. Soutěž nakonec vyhrál izraelský návrhář Daniel Kohavi. V Miláně jsem byla společně s Nicolettou ze Scent of Obsession a Zorannou ze Zorannah. Se Zorannou jsem pak strávila i celý den po akci a jsem moc ráda, že jsem měla tu možnost jí (konečně) poznat osobně! Spolu jsme vyrazily do města, trochu se prošly, podívaly se po obchodech, něco málo vyfotily a samozřejmě zašly i na makronky! PS: Celý outfit bude brzy na blogu!

Foto 03-03-16, 16 52 45 DSC_2063
matteo coltro-remix vogue talent-38 panoramic view _MG_3899 _F5A4992 DSC_2078
Foto 03-03-16, 16 53 36 DSC_1987 _F5A5118 _F5A4956 DSC_2001 Foto 03-03-16, 16 52 50 DSC_1959 P3040070 Foto 03-03-16, 16 37 22

photos of me & Zoranna by Nicoletta

SHARE:

27 comments

  1. Die Bilder sind richtig toll! :-*

    Melanie / www.inblushandblack.blogspot.de

    ReplyDelete
  2. Great pictures!! Love the silver pumps!!

    My blog: Street Style City

    Also have a look at my photography page: Photography

    ReplyDelete
  3. Barus, fotky jsou hezky. Ale to nam chces tady rici, ze jsi v Milane byla na tydnu mody, potom jsi zase letela do Cech a pak zase zpet. Nevim, zda jsem te pochopila spravne. Pokud ano, tak klobouk dolu, to se jen tak nevidi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, pochopila si to správně :) 28.2 jsem odletěla z Milána, pak byla 3 dny doma a s přítelem, a 3.3 tam letěla znovu :)

      Delete
    2. Tak to ti doporucuji nedelat zadny post na ochranu zivotniho prostredi..nikdo by ti to neuveril. Jo, je neuveritelny, kam az ses dostala, kazdy treti by to hned bral😉

      Delete
  4. Je neuvěřitelný, kam až ses dostala, i když má k tobě spousta lidí furt připomínky, jedno ale musí uznat každej - dostala ses hoodně daleko. A jinak Zoranna je úžasná, mám ráda její instagram :)

    ReplyDelete
  5. Krásný post jako vždy. Pokud ses procházela po městě v takových jehlách tak tě upřímně obdivuju :D Vypadají spíše jako boty "na focení", nebo na stání doma před zrcadlem. :D Aspoň tak daleko bych v nich došla já - tedy nikam :D

    xxx

    CITC FASHION BLOG

    ReplyDelete
  6. You look amazing! Pink and white are the perfect combination :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  7. Ahoj Báro, fotky se opravdu povedly, doufám, že chystáš ještě nějaký rozsáhlejší report. :) A jen mě zajímá jaký má význam ten pas na stole v Paulovy? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Byla jsem v Paulovi na letišti, takže jsem si ho tam položila :D

      Delete
    2. To je zcela normální :D A chystáš?

      Delete
    3. Chystám, vždyť jsem psala, že mám ještě články o Fashion Weeku :)

      Delete
    4. Nebudu rýpat :) Díky za normální odpověď. Lepšíš se, těším se na ty články :)

      Delete
    5. Nebudu rýpat :) Díky za normální odpověď. Lepšíš se, těším se na ty články :)

      Delete
  8. You look amazingly amazing as usual. Completely stunning.
    PS. This fake blonde woman next to you.. well, I hope you gave her few lessons in style and fashion. She could learn a lot from you.

    ReplyDelete
  9. Wow! you look stunning!

    thedaydreamings.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Fotky jsou samozřejmě báječný, fashion week z nich parádně dýchá, ale zajímalo by mě, jestli se někdy třeba rozepíšeš o haute couture, o trendech, které fashion week udá pro zbytek roku, zkrátka jestli dodáš nějaký obsáhlejší report a případně i fashion inspo čtenářům. :)

    ReplyDelete
  11. Zajalo by me vic, zakulisi, co jsi videla, prehlidky, trendy, tipy. Vlastne nechapu, ze to tu neni, vzdyt je to skvela reklama i pro sponzory. Tento post se mi libi, ale jako uvodni, navazat by melo trosku vic. Toto je jen navozeni atmosfery...... Co dal?? Misa

    ReplyDelete
  12. bože, to jsou skvělé fotky! To musel být zase zážitek:)
    www.andreykab.blogspot.cz

    ReplyDelete
  13. Beautiful shots! Your silver high heels are to die for - love them! <3

    xx Tschok | www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig