Friday, March 4, 2016

MILAN FASHION WEEK: LOOK 2

milan_fashion_week_aw_2016_day4-81 (Copy).jpg

Even though Fashion Week in Milan is over now, I still have a lot of to share with you from there. Today I want to show you my second look from there, which I wore to the Ermanno Scervino and Jil Sander show, and also the Versace presentation, where I went together with my fashion week partner in crime, Eva from Glamazon. As you can guess, this look is inspired by Italian fashion, which to me is very colourful and very printed. I wore this gorgeous dress by Vivetta, which I got at Gasmy. I have added lace-up heels and my Chloé bag. I feel like the dress is very different, so I was also looking for a very different hair style. I made one big braid, which to me looks very chic together with the dress. Even though this outfit is kinda simple, I feel like there is some power in it. The pictures were taken by super-talented Christan from The Styleograph!

Milánský Fashion Week sice už skončil, ale tady na blogu ještě chvíli potrvá - mám pro Vás ještě spoustu článků a outfitů. Dneska bych Vám chtěla ukázat další look, který jsem si oblékla nejen na přehlídku Ermanno Scervino a Jil Sander, ale i na prezentaci nové kolekce Versace, kde jsem byla společně s Evou z Glamazonu. Jak jste asi poznali, look je inspirovaný italskou módou a streetstylem - což pro mě oboje znamená barvy a potisky. Na sebe jsem si tedy oblékla šaty značky Vivetta, které jsem vybrala na italském eshopu Gasmy. Vivetta je italská značka, která během Fashion Weeku dokonce měla i přehlídku - takže mě celkem mrzí, že jsem odletěla a přehlídku nestihla. Šaty jsem přepásala a přidala k nim šněrovací podpatky společně s Mini Drew od Chloé. Jelikož jsou šaty samy unikátním kouskem, chtěla jsem je doplnit i trochu "jiným" účesem - zvolila jsem velký cop, který jsem omotala kolem hlavy. Myslím, že k šatům se hodí skvěle. A za fotky děkuji Christianovi z Thestyleograph!

milan_fashion_week_aw_2016_day4-89 (Copy) milan_fashion_week_aw_2016_day4-87 (Copy) milan_fashion_week_aw_2016_day4-107 (Copy) milan_fashion_week_aw_2016_day4-105 (Copy)
milan_fashion_week_aw_2016_day4-110 (Copy) milan_fashion_week_aw_2016_day4-79 (Copy) milan_fashion_week_aw_2016_day4-108 (Copy) milan_fashion_week_aw_2016_day4-77 (Copy) milan_fashion_week_aw_2016_day4-74 (Copy)

OUTFIT DETAILS

Vivetta dress via Gasmy (here)
Stuart Weitzman heels (here)
Chloé bag (here)
Celine sunglasses (similar)
Marc Jacobs watch (similar)
Hermes bracelet (similar)

SHOP MY OUTFIT


SHARE:

28 comments

  1. Těmito šaty jsi se pro mě stala skutečnou módní ikonou. Jsi neuvěřitelná! :-)

    ReplyDelete
  2. Wow, du siehst unglaublich toll aus! Das Kleid ist der Wahnsinn, so schön ist das und die Frisur passt perfekt dazu! :-*

    ganz liebe Grüße
    Melanie / www.inblushandblack.blogspot.de

    ReplyDelete
  3. Škoda, že nedáš trošku detailněji šaty, třeba místo fotek kabelky. Ale jsou úžasné!

    ReplyDelete
  4. Celý outfit velmi, velmi povedený..především pak šaty a boty ;)

    Lukáš
    http://ajlaffesn.cz/

    ReplyDelete
  5. Saty jsou nadherne, je to asi to nejhezci, co jsem na tvem blogu videla. Sladila jsi krasne liceni, uces i doplnky. Nejvice se mi ale libi, ze ti saty strihem, pridaly i par kil.

    ReplyDelete
  6. Nádherné šaty... Farby ti fakt pristanú.

    Daniela

    ReplyDelete
  7. You look like a princess! And that hairstyle is just so pretty and cute :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  8. Moc se mi libi styling inspirovaný D&G, ty vlasy to skvele podtrhly! Krasne by k tomu bylo i psaníčko a klasicke lodičky.

    Užívej Miláně (opet)!

    ReplyDelete
  9. Fotky jsou úžasné!
    www.chauml.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Nadhera! Naprosto me to nadchlo. Jak dcera Moniky Belluci. Dokonale. M

    ReplyDelete
  11. The print is gorgeous!

    huemonochrome.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Baro, šaty jsou opravdu krásné a z dálky vypadás jako dáma do posledního detailu....ale co ty skarede, zanedbané nehty a ruce? To me nemile překvapilo a když už se takto prezentujes a dáš si s modelem takovou praci, tak by se Ti to stávat nemělo, zejména na takové akci!A tou detailní fotkou na to jen zbytečně upozorňujes!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Báro, existuje hořký lak proti kousání nehtů, koupíš ho normálně v Douglasu. Anebo odstranit důvod nervozity a nestability... :)

      Delete
    2. Tak po - nehty se mi lámou a bohužel jsem nenašla způsob, jak to zpravit ;)

      Delete
    3. Okousané jsou, jde to na nich vidět. Báro, zkus si skočit na kosmetiku, upraví ti i kůžičku a pomůže ti.
      Sama jsem s tím měla problém, kosmetika to časem zpravila. Okousání - mně pomáhá si je lakovat, pak nemám takovou potřebu
      (ber to jako radu, ne jako hanlivost. ráda bych ti pomohla, protože pak budeš mít další věc, co "ukazovat" :))

      Delete
  13. To je ten nejhezčí outfit, co jsem na tvém blogu viděla. Ten účes, šaty, rtěnka a boty k sobě ladí perfektně.

    http://moimelea.blogspot.cz

    ReplyDelete
  14. je to opravdu nezvyklý takovýhle model na tobě a bohužel mně se to moc nelíbí :(

    ReplyDelete
  15. Šaty a boty jsou nádherné, účes bych řekla, že tě dělá starší a jak už někdo zmínil, ty nehty jsou opravdu hrozné. Vypadají okousaně a neupraveně. Fuj!

    ReplyDelete
  16. Baro, máš neforemné lýtka a silné kotníky, tohle není model pro tebe. Kozačky a kalhoty, to je co potřebuješ. Nebo se aspoň vyhýbej botám s výraznými pásky okolo kotníků, ty jsou jen pro dokonalé nohy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jak mohou byt lýtka s rysujicimi se svaly neforemna? Jak jakákoliv lýtka pri obutych podpatcich mohou byt neforemna?

      Bára ma hezké štíhlé nohy a takove si zaslouží ukazovat je plné kráse. Nelichotive je pouze uvážení od designéra, pak vzniká opticky klam.

      Nebýt takovych hloupých posmevacku, neexistovala by anorexie a mladé holky by nemely nesmyslné komplexy. Zamysli se sam nad sebou, shazováním ostatních si vlastni mindraky nevyřeším, ale spoustě lidem ublizis. Uvědom si to!

      Delete
    2. Jak že přesně ten komentář souvisí s anorexií?

      Delete
    3. Veroniko, a uvědomuješ si, že tvoje závislost na plastikách, silikonu a botoxu je stejně zhoubná, jako anorexie? Bára je přirozeně štíhlá a krásná mladá dívka, se zdravým sebevědomím. Nemá problém s váhou, velikostí prsou, nosu, rtů... a je sprosté , abys tady o ní právě ty, silikonová carevna, něco takového byť i jen naznačovala.

      Delete
  17. Tak to je skvostné. Ne každý by mohl nosit tyto šaty! Nadhera :)
    The Glam Donuts

    ReplyDelete
  18. Prenadhernaaaaa vestko outfit vlasy make up

    ReplyDelete
  19. I am in love with these outfits. Thanks a ton for these photos. I usually don’t attend events but thinking to take part in an event which being organized at a local event space NYC and is for rookie fashion designers.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig