Thursday, April 7, 2016

MY KARISMA EXPERIENCE

DSC_0352

As promised, today I would like to tell you something more about my experience and vacation here, in Cancun. It's been already a week since we arrived to Azul Sensatori, an amazing All-inclusive resort by Karisma Hotels. The hotel offers 435 beautiful rooms, a true gourmet experience and world-class spa. My room was one of the best rooms I ever stayed in when being in Mexico - the room was really big and spacious, the style of the room was beautiful and what I really liked was the inside Jacuzzi and the terrace, which was really spacious as well. Besides that the hotel offers 8 restaurants and 5 bars, including the swim-up bars. Also there is a children and teen club in the resort and you can join many activities like Cooking classes, Yoga or Beach volleyball. I think this resort has to a offer a lot to everyone.

Jak jsem už slibovala v minulém postu, dnešní článek bude o Mexiku. Konečně Vám budu moct říct něco víc o tom, kde jsme a co tu děláme! Jak už asi víte, na této dovolné (alespoň do dnešního dne), jsem byla jako press, což znamená, že jsem od hotelu byla pozvnaná na týdenní pobyt. Předem bych chtěla říct, že přestože jsem tu všechno měla zaplacené od hotelu, všechny postřehy a pocity jsou osobní a nazávislé na tomtu faktu. A teď už něco víc o resortu... Hotel je jen pár kilomentrů od Cancúnu, oblíbené dovolenkové destinace. Azul Sensatori je jedním z all-inclusive resortů, které patří mezi Karisma Hotels. Konkrétně Azul nabízí 435 pokojů, 8 gourmet restaurací, 5 barů a světově známé spa. Byla jsem opravdu mile překvapená z pokoje, který je jeden z nejlepších, ve kterém jsem kdy v Mexiku bydlela (a to jsme tu už po šesté). Pokoj byl opravdu prostorný, skvěle zařízený a hlavně se mi líbilo privátní Jacuzzi a oprvadu prostorná snídaně, kam jsem si nechala donést snídani skoro každý den. Hotel samozřejmě nabízí i koutek pro děti, svatební servis a různé aktivity, jako je jóga, kurzy vaření nebo napřklad plážový volleyball - každý si tady určitě najde to své.

DSC_0153 DSC_0146 DSC_0200
DSC_0059.jpg DSC_0518

Now that you know the resort, I would like to tell you something more about our program here the first 3 days of our stay (the second half is coming up soon!). We arrived in Mexico in the evening on April, 1st. The first evening we just grabbed a dinner at the main restaurant and went to sleep, because we were really tired after 22 hours of traveling. The second day was all about relaxing. We stayed at the resort and enjoyed the beach, the pools and also - the amazing inside-room Jacuzzi with a lot of sun and mimosas. In the evening we enjoyed Mexican specialties in the Zocalo, the local Mexican restaurant! On Sunday it was cloudy and it was also raining. Because of that we decided to try out the world-famous spa, where we relaxed a little bit. First we went to sauna, then tried their Jacuzzi and in the end enjoyed a massage. In the afternoon we went to Cancun, because we wanted to do a little shopping session - we went to the shopping mall "La Isla" and "Luxury Avenue". In the evening we went back and enjoyed the Spanish cuisine at the Tapaz restaurant.

Teď, když už víte něco málo o hotelu, Vám můžu říct, co jsme tu dělali. Tento článek bude o prvních třech dnech našeho pobytu, o zbytku se pozepíšu v druhé části. Do Mexika jsme přiletěli v pátek večer (tedy skoro před týdnem). Na cestě jsme byli přes 22 hodin, takže první večer jsme se jen navečeřeli v hlavní restauraci a hned šli dospat resty z letadla. Druhý den jsme si jen užívali a relaxovali. Po cestě jsme byli ještě trochu unavení, takže jsme relaxovali na pláži a v bazénu, se spoustou sluníčka a drinků. Večer jsme pak měli rezervaci do mexické restaurace Zocalo, kde jsme ochutnali místní speciality. V neděli bylo celý den pod mrakem a dokonce i pršelo. Dopoledne jsme si nechali donést snídani na oblíbený balkon a pak vyrazili do místního spa na masáž. Odpoledne jsme se pak vydali do Cancunu, kde jsme se podívali po pár obchodech. Večer jsme byli na večeři ve španělské restauraci Tapaz. 

DSC_0157
DSC_0034 DSC_0231 DSC_0522 DSC_0616 DSC_0320 DSC_0332 DSC_0531 DSC_0087 DSC_0293 DSC_0508 DSC_0512

Special thanks to Karisma Hotels for having me


SHARE:

20 comments

  1. Great post and beautiful pictures!!!!

    ReplyDelete
  2. Tééda, tam je nádherne (: dokonalosť...
    my blog - Daniela

    ReplyDelete
  3. Vyzerá to prekrásne, rozhodne si si to musela užiť.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    ReplyDelete
  4. Wow to je nádhera, takovou vanu mít a s tím výhledem...ach ♥
    Andrea Mokrejšová

    ReplyDelete
  5. Tomu sa hovorí raj na zemi ♥ Nádherné fotky :)

    CRYSTAL PEOPLE

    ReplyDelete
  6. teda Baru, tohle je opravdu sen a moc ti to přeju, je úžasné kam jsi to dotáhla :)

    ReplyDelete
  7. Beautfiul impressions ♥

    xx Tschok | www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  8. Amazing photos dear! You look amazing!

    http://oonly4girlss.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  9. This place is literally paradise! Love the pictures :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  10. Sounds like an amazing experience. Beautiful pictures.

    Deedee

    http://madeupgirl-madeupgirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. ty máš job snů! užívej :-)

    ReplyDelete
  12. Uzasne :) Musel to by super zazitek.

    xxx

    CITC FASHION BLOG

    ReplyDelete
  13. Wow! Vypadá to opravdu nádherně, Mexiko je určitě na seznamu míst kam bych se chtěla moc podívat :)

    http://eternitymoments0.blogspot.cz

    ReplyDelete
  14. Ty růžové boty!!!!!!!!! LOVE

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig