Wednesday, April 13, 2016

POSTCARD FROM MEXICO

DSC_0392

Good morning from Frankfurt! After 14.5 hours being on the way, we made it to Germany and now are waiting for a connecting flight to Prague. Even though I am on my way back home, today I would like to still talk about my Mexico visit and show you some more pictures from there! So welcome to the part two (the first one you can find here) of my Mexico stay - so if you would like to know what we did the rest of the days when visiting Azul Sensatori by Karisma, keep reading! 

Dobré ráno z Frankfurtu! Po únavných 14.5 hodinách na cestě jsme konečně přistáli v Německu. Momentálně sedíme v kavárně na snídani a čekáme na let do Prahy, který máme odpoledne. Přestože jsem už na cestě zpět domů, mám pro Vás ještě spoustů fotek, dojmů a zážitků z Mexika, o které bych se s Vámi chtěla podělit. Dneska bych tedy chtěla pokračovat o tom, co jsme všechno dělali, když jsme byli v Azul Sensatori by Karisma. Pokud jste nestihli první část, přečíst si ho můžete tady.

DSC_0565 DSC_0123 DSC_0197 DSC_0541 DSC_0338

Let's start with the day 4, which we spent at the resort - sun, beach, pool and a lot of mimosas. In the evening we went for the Caribbean restaurant and tasted some seafood and fish specialities! The next day we left the resort in the morning and went to El Dorado Maroma, which is another resort by the group Karisma Hotels. This 158 room all-inclusive and adult only hotel is the perfect getaway if you're looking for a place to relax. The hotel is really quiet, with many pools, so you can even find your own pool and be there completely alone. Not talking about the beach, which belongs to one of the best ones in Riviera Maya! And the bungalows! El Dorado Maroma is actually the first hotel in Mexico building the on-the-sea bungalows (those should be opened in September). Even though the bungalows are still in progress and will need some time to get done, I can already tell that this will be the perfect place to stay at. I would, definitely, love to come back and try one of those myself! In the evening we had a dinner there and then went back to our hotel and just sit at the balcony with some wine. On the last day we had a trip planned - we did horse riding at the Bonanza Ranch, which is located near El Dorado Royale, another hotel by Karisma. It was really hot that day, but the riding was actually alright and it reminded me of the old times, when I was little and rode horses on more regular basis! In the afternoon we went back to Azul, enjoyed our last afternoon there and in the evening visited the Le Chique restaurant, which is the 10th best (!) restaurant in Mexico. The whole experience there was really unique, the food was not only delicious, but also looked very different and interesting and overall this was an amazing experience!

Začala bych tedy čtvrtým dnem, kdy jsme byli v rezortu. Bylo opravdu krásně, takže jsme si užívali pláže, moře, bazénu a samozřejmě i drinků! Večer jsme šli na večeři do karibské restauarace, kde jsme ochutnali mořské speciality. Další den jsme už ráno opustili hotel a jeli do El Dorado Maroma Beach, což je další z resortů od Karismy, vzdálený jen pár kilometrů od našeho hotelu. Narozdíl od Azulu, je El Dorado Maroma Beach jen pro dospělé. Hotel je také mnohem menší (158 pokojů), klidnější a máte tady mnohem víc soukromí. Hotel nabízí několik bazénů a většina vil má i svůj provátní pool - takže my jsme třeba byli v celém bazénu sami. Na zmínku stojí i pláž, která je jedna z nejhezčích a nejznámějších v Riviera Maya. Mně také zaujaly vodní bungalowy, které hotel momentálně staví a plánuje je otevřít v záři tohotu roku. V Mexiku to jsou úplně první vodní bungalowy a já osobně se do nic zamilovala. Určitě bych se do El Dorada chtěla jednou vrátit  a bugalowy vyzkoušet. Před odjezdem jsme se ještě navečeřeli v restauraci na pláži a pak jeli zpět do našeho hotelu. Poslední den jsme měli naplanánovaný výlet na Rach Bonanza, který je u El Dorado Royale, dalšího z hotelů od Karismy. Na ranči jsme měli měli pár hodin, podívali jsme se i po okolní přírodě a hlavně si zajezdili i na koních. Večer jsme pak na hotelu šli do Le Chique, což je 10. nejlepší restaurace v Mexiku. Jídlo bylo opravdu zážitkem a opravdovou podívanou! 

DSC_0485 (1)
DSC_0249
DSC_0128 DSC_0419 DSC_0618
DSC_0026 DSC_0306 (1) DSC_0036

I really loved spending a week at the Azul Sensatori and I truly enjoyed and loved my stay there. From the most beautiful room with the best view and amazing private Jacuzzi, over care-taking staff till the most delicious - I loved everything about my stay and I would definitely love to come back or try another resort by Karisma!

Celý pobyt jsme si opravdu užili. Jsem moc ráda, že jsem se do Mexika znovu podívala. Opravdu jsem byla mile překvapená z hotelu, pokoje a milého personálu. Karismu jsem zkoušela poprvé a doufám, že ne naposledy!

DSC_0440 DSC_0407

Special thanks to Karisma 

SHARE:

19 comments

  1. Amazing photos dear, you look great!

    http://oonly4girlss.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Nádherné fotky... tam musí byť ako v raji (:

    Daniela

    ReplyDelete
  3. Vypadá to tam naprosto úžasně! Jak já ti závidím Baru!! :)

    ReplyDelete
  4. Dokonalé fotky! :) Prostě to tam muselo být uzasné :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2016/04/tip-vonavy-obchod.html

    ReplyDelete
  5. Barčo, vypadá to všechno strašně krásně a luxusně, ale myslím že Mexiko může nabídnout i lepší zážitky než výlety z resortu do resortu :) já jednou jednou zkusila hostely a cestování s batohem ..a oproti oploceným hotelům je to 100 a 1 .... vyzkoušej!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ona a cestovat takto? Kam by dala všechny svoje kabelky?? :D :D

      Delete
    2. Děkuji za názor, ale takové cestování mě zatím neláká :)

      Delete
    3. Ja sem na tom podobne jako Bara. Predstava, ze nevim, kam vecer ulozim hlavu a nesu si vsechno v batohu a pohybuju se z mista na misto me take nelaka! Kazdy ma rad zkratka neco jineho a ani jedno neni spatne nebo spravne! je to o prioritach x

      Delete
  6. This looks literally like paradise! And your body is goals!!!

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  7. Vypadá to tam opravdu úžasně :) Musel to být opravdový luxus :) Jen je vidět, že ses na sluníčku pěkně spálila, že? Ty boty pak asi nebyly moc příjemné :/ I když jsou moc hezké :) A ty šaty! ♥

    ReplyDelete
  8. Krásné fotky! Můžu se zeptat, tyhle fotky jsou taky focené s Nikonem 5100 s 50mm objektivem? A objektiv je Nikkor? Předem děkuju za odpověď:)

    ReplyDelete
  9. This looks amazing - the pics are so inpiring. Thanks for sharing <33

    xx Tschok | www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  10. Mexico looks amazing! Gorgeous photos! x

    mithmagazine.com | @mithmagazine

    ReplyDelete
  11. Very beautiful photos! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. krásne fotky, na takú dovolenku by som v okamihu šla :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  13. Krásné fotky!!

    www.italianfashionpasta.blogspot.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig