Thursday, December 1, 2016

PARIS DIARY

DSC_0813

I had the time of my life in Paris and of course I took a lot of pictures during my stay - and those I would like to share with you today! We flew there just to relax a little and enjoy the city, however we also managed to go to our favourite places - to Trocadero with the best Eiffel Tower view, to Café Marly enjoy the view of Louvre, to Galeries Lafayette to get some gourmet food for the family, to the Christmas Market on Champs Elysées to enjoy some muled wine and Rue Saint Honoré to get some pre-Christmas shopping done. I really enjoyed my whole trip and I can't wait to show you all the pictures! As you know Paris is one of my all-time favoruite places, so I feel more honored that I could see the city again!

Dneska bych Vám chtěla ukázat pár fotek z Paříže, ve které jsme strávily poměrně dost času. Paříž mám moc ráda, takže jsem moc ráda, že jsem se do ní mohla znova podívat. Tentokrát jsem měla čas si město trochu víc vychuntat. Naposledy jsem byla v Paříži během stresujícího Fashion Weeku, takže jsem ráda, že jsem tentokrát měla volnější program. Do Paříže jsme letěly hlavně relaxovat, ale samozřejmě si i město prohlédnout. Zašly jsme na pár oblíbených míst - na oblíbené Trocadero se podívat na Eiffelovku, do Cafe Marly u Louvru si vychutnat horkou čokoládu, do Galeries Lafayette nakoupit dárky pro rodinu i na Rue Saint Honoré si zanakupovat. 

DSC_0181
DSC_0184 DSC_0866 DSC_0877 DSC_0816
DSC_0826
DSC_0881
DSC_0884 (1)
DSC_0974

We also discovered the Hotel Terrass, located on the Montmarte in the 18eme, having one of the best views on Paris in the town. It's a 4-star hotel offering 85 rooms and 7 suites.  The hotel has also a panoramic restaurant, where you enjoy your meal with an Eiffel Tower view. Besides that the hotel has the hotel a lot of sports leisures - including fitness or bikes to rent! I really think that the location is special. It doesn't matter if you'll go there just to enjoy a drink, dinner or decide to book a room - the hotel view is an experience!

Nově jsme objevily i Hotel Terrass, který leží v srdci 18.obvodu, jen kousek od Montmarte. Jedná se o hotel s krásným výhledem nejen na Eiffelovku, ale na celou Paříž. Hotel má celkem 85 pokojů a 7 suites. Výhled si můžete vychutnat nejen z pokoje, ale i z jejich panoramatické restaurace, která se nachází na střeše hotelu. Ať už se rozhodnote zajít jen na skleničku, na večeři nebo v hotelu se rovnou ubytovat - určitě si výhled užijete!

DSC_0978 DSC_0848
DSC_1020 DSC_1003


SHARE:

12 comments

  1. veľmi pekné fotky, ako vždy ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  2. Such beautiful pics - loooove <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  3. Gorgeous photos! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete
  4. Incredible photos

    http://thedaydreamings.blogspot.de

    ReplyDelete
  5. Ahoj Baruš, zajímalo by mě, když jsi v Paříži poměrně často, jestli navštěvuješ i jiná místa a jiné čtvrtě, než jen centrum, kde jsou luxusní hotely a butiky, nebo se akorát jenom neobjevují na fotkách? Např. Montmartre, Bastille, Le Marais, La Défense, Pigalle, Notre Dame etc. Vím, že fotíš v určitém stylu, ale i tak si myslím, že tak úžasné město jako je Paříž skýtá tolik možností, že je škoda omezovat se jenom na Lafayette a Trocadero :)

    ReplyDelete
  6. Wooow, jako vzdy super fotky, Pariz je tak krasny mesto! ;) A tobe to vsude moc moc slusi... ;)
    xoxo
    Sandra / http://shineoffashion.com

    ReplyDelete
  7. Wonderful pictures! I love Paris!

    ReplyDelete
  8. Beautiful photos!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Love this post!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. I love these pictures! Paris is beautiful xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2016/12/party-look.html

    ReplyDelete
  11. Beautiful photos (as usual) I love your Chanel bag! The boxy style of it is so cute <3




    www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.





    .

    ReplyDelete
  12. which camera are you using?
    IN love with your blog :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig