Wednesday, December 28, 2016

THANK YOU, SANTA!

DSC_0871

As a lot of you asked me what I got for Christmas, I decided to make a post about my Christmas presents. First of all let me say Christmas is not about presents. It never been to me that way and it's not like that now. However this is a fashion blog and I am quite a fashion lover, so of course the Santa is going to get me something in that style and I am going to show you, just because it fits the theme and just because I am happy about it and you asked. Also as you know I am getting a lot of presents from companies and buy basically all my bags, shoes, clothes and cosmetics during the year myself - or get it as a blogger present - so that's why I get a little bit more during the Christmas time. Anyways I am more than lucky for what I get and I am more than happy about it. So I hope you'll like it too. 

Hodně z Vás se mně ptalo, co jsem dostala pod stromeček. Jelikož Vás to poměrně zajímá, a vím, že Vás to zajímalo i v předešlých letech, rozhodla jsem se i tento rok udělat článek, co mi Ježíšek přinesl. Jako první bych chtěla říct, že tento článek jsem sepsala, protože Vás tohle téma zajímá, protože to, co jsem dostala je nějak s módou spojené a na blog patří a hlavně protože mám z dárků ohromnou radost. Vánoce samožejmě nejsou o dárcích, ale samozřejmě každého z nás potěší když dostane to, co si přál. Navíc já během roku si kupuji 99% oblečení, bot, kosmetiky a dalších věcí sama - nebo je dostanu od firmy jako dárek, takže pak o Vánocích toho dostanu trochu více.. Tak doufám, že se Vám článek líbí a také doufám, že mi do komentářů napíšete, co jste dostali Vy!

DSC_0781
DSC_0799 1

Agent Provocateur underwear (here & here)

DSC_0817-2
DSC_0814 (1)

A present from myself to myself - the pearl Chanel brooch (here)

DSC_0838

And finally a card holder! (here)



SHARE:

8 comments

  1. Oh, love your Chanel brooch!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. hmmmmmmmm, moc pěkné

    ReplyDelete
  3. Such a beautiful gifts!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Pekné darčeky :) Podprsenky sú veľmi pekné :P My sme si s priateľom tento rok kúpili 3dňový výlet do Amsterdamu, takže sa tešíme :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. oh,lovely things! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete
  6. prekrasne darceky!
    Pozyvam na luxusnu GA o Lancome, Biodermu, Dermacol a ine tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    ReplyDelete
  7. ruže na prvej fotke sú prekrásne :) dostala si pekné darčeky ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig