Thursday, March 30, 2017

SHOPPING DAYS

DSC_0128-2

It's been a long time since I've been to Prague. I always enjoy going there, because it's not only my favourite city, but I also really enjoy going there. Yesterday I had the chance to go to Prague again and I had an amazing day. Even though I had to start the day at 5 am and got home at 9 pm, I still had a lovely time. I went for an outfit in my favourite beige tones. I wore this amazing waterfall cardigan, which not only looks amazing, but it's also really comfortable. I added a simple white shirt underneath and went for black pants. This time I added my Prada Bibliotheque bag and my Christian Louboutin pumps, which are in the same colour. Of course I also had to wear my favourite hat! Today I am back in Germany, but traveling back home later in the evening, because I am off to London tomorrow! I really can't wait to be back in the UK, since it's been a long, long time since I've been there the last time! If you have tips, where to go, what to see or where to eat, definitely let me know in the comments!

Včera jsem se po dlouhé době dostala do Prahy. V Praze jsem nebyla už dlouho a přestože jsem včera měla opravdu dlouhý den (vstávala jsem v 5 a domů jsem se dostala kolem 9. večer), v Praze jsem si to moc užila a jsem moc ráda, že jsem se tam zase po dlouhé době podívala. Na sebe jsem zvolila outfit v neutrálních tónech - a to béžový waterfalový cardigan, pod který jsem si oblékla obyčejné bílé tričko a černé skinny džíny. Outfit jsem doplnila béžovou kabelkou Prada a lodičkami Christian Louboutin ve stejné barvě. Přidala jsem ještě klobouk, bez kterého bych se neobešla. Dneska jsem již zpátky v Německu, ale večer se chystám domů - zítra ráno totiž letím do Londýna, kam se už nemůžu dočkat! Naposledy jsem tam byla před 3 lety, takže jsem moc ráda, že se do UK znovu podívám! Pokud máte nějaké tipy ohledně toho co vidět, kde jíst nebo nějaké jiné tipy, budu moc ráda, pokud mi je napíšete do komentářů!

DSC_0172-2
DSC_0281 1-3
DSC_0244 (1)-2 DSC_0220-2 DSC_0260-2
OUTFIT DETAILS
Zara sweater (similar)
Acne shirt (similar)
Topshop jeans (similar)
Christian Louboutin heels (similar)
Prada bag (similar)
H&M hat (similar)

SHOP MY LOOK

SHARE:

9 comments

  1. Můžu se zeptat, jaké jsi měla původně boty? Je vidět, že máš otlačené nohy od jiných bot...
    Radši bych viděla outfit, který jde nosit normálně, v Louboutinkách toho žádná z nás asi moc nenachodí :)

    ReplyDelete
  2. You are looking flawlessly in this outfit! Your hat and coat are amazing!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  3. ahoj Báro, moc ti to zase sluší.. mám jen takovou připomínku k novému webu - ten text je tak strašně maličký, že mě uplně vadí ho číst.. nevím, jestli ostatním čtenářkám vyhovuje, ale já bych to zvětšila..

    ReplyDelete
  4. I love the sweater and the hat! xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2017/03/6-different-ways-of-styling-white-t.html

    ReplyDelete
  5. Sushi samba! Jedno z nejlepsich sushi v Londyne vyhled je top

    ReplyDelete
  6. Very beautiful outfit! I love your bag! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete
  7. Krasny outfit a super fotky! Moc moc ti to slusi a preju ti krasnej cas v Londyne! Co se tyce tipu, tak asi ty klasicky pamatky..., ale na jidlo bych urcite doporucila Farm Girl nebo Duck&Waffle. <3
    S laskou,
    Sandra / http://shineoffashion.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig