Monday, April 3, 2017

AFTERNOON TEA

lvr3

Good afternoon from London! I am in town for a couple of days now and I am only sorry I can't stay longer. It's been a while since I've been here and honestly said I really missed this city. There are many amazing spots in the city, which I would like to discover, yet I unfortunately don't have enough time to visit all places from my bucket list. One place, which was at the top of my list, is this cute little café, actually just a few minutes from our hotels. Not only is the place super-cute, but they serve also amazing cakes, cupcakes, teas and coffee! When in London, this is definitely the place to go to! I went for a casual combination of skinny jeans and a white shirt with a bow, which I think looks really cute! I have added my new silver Gucci mules from Luisa Via Roma, which I absolutely adore. Not only they are really comfortable, but they also add a little something to an outfit - even though you're wearing just a simple outfit! I have also added my Givenchy Antigona and So Real sunglasses!

Krásné odpoledne z Londýna! Doufám, že se všichni máte skvěle a že si užíváte krásného počasí! Jak asi víte posledních pár dní jsem strávila v Londýně. Naposledy jsem tady byla před 3 lety, a tak jsem moc ráda, že jsem měla tu příležitost se sem znovu podívat. Londýn mám moc ráda a na svém bucketlistu jsem měla spoustu míst, kam bych se chtěla podívat. Bohužel jsem tu měla i práci, a tak jsem nestihla všechno, co jsem měla na plánu. Jedno z míst, kam jsem se ale podívat chtěla, je tahle kavárna. Na Instagramu jste jí určitě mohli vidět u spoustu bloggerů a i já se přidávám ke všem, kteří ji milují. Kromě toho nejroztomilejšího interiéru Vás překvapí i milá obsluha a skvělé dorty, káva i čaje! Do kavárny jsem zvolila spíš pohodlnější outfit. Na sebe jsem si oblékla skinny džíny, ke kterým jsem přidala halenku s mašlí. Outfit jsem doplnila novými Gucci mules, které mi nedávno příšly z eshopu Luisa Via Roma. Po botách jsem koukala již v Miláně, ale nakonec jsem si je objednala online právě na LVR, který je jeden z mých nejoblíbenějších eshopů. Balíček vždycky doručí behem 2 dnů a nikdy jsem s nimi neměla žádný problém. Navíc u nich najdete právě i věci od Gucciho, kterého moc eshopů nemá. Outfit jsem doplnila šedou kabelkou a stříbrnými brýlemi od Diora!

lvr5-2 lvr-2
lvr2-2
lvr4-2

OUTFIT DETAILS
Loavies shirt (similar)
Paige jeans (similar)
Gucci heels via Luisa Via Roma (here)
Dior sunglasses (here)
Givenchy bag (here)

SHOP MY LOOK

SHARE:

10 comments

  1. You are looking amazing as always! Your shoes are a killer pair!

    https://lartoffashion.com/fuchsia-dreaming/

    ReplyDelete
  2. That café looks so cute! And I love your jeans xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2017/04/a-different-way-of-wearing-black-t-shirt.html

    ReplyDelete
  3. Skvelý outfit a kaviarnička vyzerá krásne a fotogenicky s peknými pastelovými pohármi :) a topánky sú top

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Love how feminine this look is <3



    www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.





    .

    ReplyDelete
  5. The shoes are really cute!

    http://brightdecember.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Beautiful shirt! :)

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Those shoes! ♥♥♥

    Happy Tuesday!
    xoxo Suzy ( ˘ ³˘)♥
    THE KAWAII PLANET

    ReplyDelete
  8. Super fotky a krasna lokace! Peggy Porschen jsou proste tak fotogenni. ;) Me hlavne zaujali ty lodicky a kabelka, super kombinace! Tak jeste preju krasny dny v Londyne! <3
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  9. Those shoes are amazing! They give such a fun and stylish vibe to the look!
    xx

    The Black Blush

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig