Wednesday, April 5, 2017

WHEN IN LONDON

DSC_0659-2

I had an amazing time in London! It's been already a couple of years back since I've been to London for the last time, so it felt really good to be back in town, re-visit my favourite places and discover new ones! I had a long bucket list of things to do and places to visit, yet unfortunately I wasn't able to manage it to visit them all. However I visited the ones I really wanted to go to and today I would like to show you a little bit of what we did, what we saw and where we have been to!

V Londýně jsem strávila pár skvělých dní. Jak jsem už psala, je to už pár let zpátky, co jsem v Londýně byla naposledy, a tak jsem se obzlášť těšila, že se znovu podívám na svá oblíbená místa a že se konečně podívám i na ty, která mám na svém "bucket listu". Dneska bych Vám tedy chtěla ukázat pár random fotek, které jsem v Londýně nafotila!


DSC_0839-2
DSC_0843-2
DSC_1144-2
DSC_0928-2 DSC_0931-2

Even though I love to travel and I am really happy to see so much from the world, there is also a little downside to it. Waking up early, being stressed out and being on a plane leaves some marks not only on my face, but also on my hair. I look tired, I get spots from time to time and endless dark circles under my eyes. Even when traveling just on a short trip or vacation, it's important to brung products, which can help you to improve your skin and hair. I, personally, always travel with my Cetaphil products, which always help me to improve not only my skin condition, but also my hair condition. Currently I am using their line "Restoraderm", which is a line dedicated to very sensitive skin, just like mine is. My skin tends to get very sensitive, so these products are just like made for me! Their products are without any perfume and paraben, so even really sensitive skin will be treated softly. I am using their body lotion, which does not only hydrate my skin, but also protects it at the same time. The product can use even babies and infants and the line is also hypoallergenic. If you have a really sensitive skin, this is definitely something you need to try - and thank me later! Another product, which I couldn't live without, is their shampoo, which is also from this "Restoraderm" line. I never favorited a shampoo before. I was switching brands and was kind of looking for "the perfect" product, which would suit me the best. Finally I found this shampoo, which, just like the other products, helps to protect my skin and hydrates it at the same.

Jsem moc ráda, že mám tolik příležitostí, co se cestování týče, ale bohužel jedna z těch negativnějších stránek cstování je vstávání ve 3 ráno, stres a neustálé létání, které se silně podepisují na mém obličeji i vlasech. Kolikrát doletím do destinace unavená, s velkými kruhy pod očima, občas i s pupínky a celkově se citím po náročné cestě vyčerpaně. Proto s sebou vždycky nosím produkty, na které se mohu spolehnout. Dva z nich, a to ty bez kterých bych se neobešla, jsou z "Restoraderm" linie od značky Cetaphil. Z této kolekce nedám dopusit na jejich tělové mléko. Mám citlivou, suchou pokožku, takže bohužel pro mě není každý produkt ideální. Trvalo mi dlouho než jsem našla produkt, který by byl šetrný a zároveň pleť dobře hydratoval. Mléko je vhodné už pro kojence i miminka, neobsahuje parfémy ani paraben a je hypoalergenní. Mně tedy vyhovuje skvěle a nedám na něj dopustit. Stejně tak jako na šampon z této řady, který také skvěle vydratuje a zároveň má i ochrannou funkci.

P4020045-2
DSC_0849-2 DSC_0923-2
DSC_0897-2 DSC_0942 1-2 DSC_0910-2 P4020037-2

SHARE:

10 comments

  1. Beautiful photos ;)

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. You look great and these are lovely photographs!

    / ORRBLOG

    ReplyDelete
  3. Such a great product placement, I like this post very much! I miss London, but I'm happy to travel there in 2 weeks. :)

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  4. I really like these pictures! London is so pretty xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2017/04/instagram-inspiration-march.html

    ReplyDelete
  5. Such darling photos <3 I love love London


    www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.





    .

    ReplyDelete
  6. The pics look amazing! Would love to be in London again as soon as possible <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  7. Krasny fotky. Londyn miluju a nejradeji bych letela zpatky!!! Jeste si to moc uzij... <3
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  8. This post makes me miss London so much! Gorgeous picutres!
    xx

    The Black Blush

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig