Monday, May 22, 2017

HOLA, CANCÚN!

DSC_0657-2

Good morning, everyone! I hope you are doing well! As you probably know, I am in Cancún, Mexico, right now and I am more than happy to be back! We always come back to Mexico, every year, and this is actually our 8th time here! This time we are staying at the amazing Ritz-Carlton Cancún, which is a true experience. I've been to Cancún several times, however never experienced this kind of service and a hotel, which would be so relaxing, so quiet and so peaceful. So today I am going to show you a little bit more from our vacation, tell you what we did and also of course show you a lot of pictures! Of course, I also got myself a little something for my Birthday, which will be in a few weeks, so I am going to tell you something more about my new bag as well!

Dobré ráno z Mexika! Doufám, že se všichni máte doobře. Jak asi víte, momentálně jsem v Cancúnu, kde jsem zpět po více jak roce a celkově již po 8! Do Mexika se vracíme pracidelně každý rok a ani si nedokážete představit jak moc jsem ráda, že jsem zpět. Tentokrát jsem si vybrali Ritz-Carlton Cancún jako náš "domov", a kromě krásného pobytu nám tu hotel zprostředkoval i mnoho skvělých služeb. V Cancúnu jsem byla již několikrát, ale nikdy jsem nazažila rezort, který by byl tak klidný, tak relaxační a tak odpočinkový - a to má svoje kouzlo. Dneska bych Vám chtěla ukázat pár fotek odsud z Mexika, povědět Vám něco víc o tom, co jsme dělali, kde jsme byli a také o tom, co jsem si pořídila v Paříži na letišti!


DSC_0098 11-2

We arrived to Cancún on Wednesday evening. For the first few days I have taken a little "detox" from my blog and my social media, which is also the reason I was posting a little less than usual. I haven't done this since I created my blog. I am very passionate about what I do and this is actually for the first time in 3 years, where I haven't posted that much. And it was needed. The first days we spent at the beach. The sea here has an amazing colour - so clear, so nice. The beach is really beautfiul and what I also really like a lot is the fact that there are only a few people here. This place is so relaxing it makes me never gonna go somewhere else. At the beach we are having a "Cabana", which is a little "house" with beds, table and a lot of shade (which is perfect for me!). Of course, this comes with the amazing service - you'll get anything and everything you want! Seriously - if you ever get the chance to come here, you definitely need to try their "gluten-free tuna burger" and Mimosas! When it comes to me, I was just laying on bed, did a little bit of email work, took some IG pictures, but took it really easy with my work.. I tried to enjoy a long breakfast at our balcony, facing the sea, get a little spa treatment and really take this a time for myself. The weather in Cancún is perfect, however as a person with sensitive skin I have to be very careful when facing strong sun. Luckily I have taken my Daylong family with me, which keeps me healthy, protected and at the same time is really sensitive to my skin. My best friends are especially "Daylong 50+ Aerosol", which is a news of the brand. What I really like about this one is the 360 degree application, which makes sure you don't miss an inch of your body! This is especially important for me, as a person, who is allergic to sun and gets burned even at legs and feet. I have suffered from sun allergy since I was a little kid and I am happy I found a product, that keeps me protected at every place. The factor is high enough to keep you protected even from high and strong sun, UV light and IR shine. Also added to that the product protect your skin from aging, which is a big plus for me! Another favourite product of mine is the "Sensitive Face", which is once again perfect for people with sun allergy, just like me. This cream has the same effect as the one mentioned before, however is suited for face application. I really think that a lot of people underestimate the sun-protection, so if you are looking for some good protection, definitely try these two or some other products from the brand, which might suit you more!

Do Cancúnu jsme přiletěli ve středu večer. Prvních pár dní jsem si vzala jako "oddych a detox" od blogu, focení, Instagramu.. Dělala jsem opravdu jen to nejnutnější, pár emailů, věci do školy, ... Abycg byla upřímná, za celé ty 3 roky, co blog vedu, jsem si takhle nikdy volno nevzala a byla to už potřeba... Proto se omlouvám, že blog nebyl tak aktivní, jako obvykle, ale myslím, že se tento důvod dá pochopit. První dny jsem strávila na pláži - hotel nám zařídil "cabanu", ve které jsem strávila celé dny. Jedná se o Zařízenou cabanu, kde je velká postel, lehátka ve stínu i na sluníčku a také skvělý servis - pokud tu někdy budete, rozhodně musíte zkusit místní "bezlepkový tunákový burger", který je prostě skvělý... Celou dobu mi tu v Cancunu dělaly společnost krémy Daylong, které jsou vhodné pro všechny, kdo mají - stjeně jako já - citlivou pokožku nebo sluneční alergii. Obzvlášť jsem si zamilovala "Daylong 50+ Aerosol", který je speciální v tom, že se dá nanést na celé tělo v 360 stupních, takže Vám nevynechá ani "centimetr". To je pro mě důležité, protože občas se dokáži spálit i na prstech u nochou a k tomu mi ještě vyskočí alergie.. Krém Vás zároveň ochrání i před stárnutím pokožky, UV a IR zářením, což je samozřejmě další plus. Stejně tak jsem si zamilovala i "Sensitive Face", který má stejné účinky, jen je určen na obličej. Myslím, že většina z nás ochranu před sluncem podceňuje, takže pokud hledáte účinný přípravek, rozhodně vyzkoušjte značku Daylong...

DSC_0714-3
DSC_0719 1-2
DSC_0797-2
DSC_0789-2
DSC_0785-2
DSC_0019 1 1-2
DSC_0015-3 DSC_0023

One of the amazing experiences we got here was the Ritz-Carlton shopping experience at the Luxury Avenue here in Cancún. Luxury Avenue is only a few minutes away from the hotel and offers a real luxury shopping experience. If you looking for high-class brands, such as Bulgari, Cartier, Jimmy Choo, Burberry or Rolex, this is the right place to go to. This is my favourite destination in the area and trust me - this is a true experience. We had a amazing experience at the Bulgari store. which is placed in the Avenue. The staff was more than friendly, we got to see the whole store, all collections and also got a sip of champagne and some small bites, including tuna and salmon. I love the brand, so I was happy to finally try out the Serpenti Forever Bag, which has been on my radar for a long time. The bag looks really beautfiul and I know that this might be my next purchase. Added to that I am also a big fan of their jewelry, so who would say no to trying out all their amazing pieces?! One thing you might not know about shopping in Cancún is that you actually get a tax-refund, which is 9%. So if you are planning into buying something a little bit luxurious and more expensive, this is the best place to purchase it!

Jedním z místních zážitků byl i v Ritz-Carlton shopping experience místní Luxury Avenue. Jedná se o obchodní dům jen pár minut od hotelu, ve kterém najdete luxusní značky jako například Bulgari, Cartier, Burberry, Jimmy Choo nebo například Rolex. My jsme měli tu možnost se posívat do Bulgari, kde na nás čekalo skvělé občerstevení a šampaňské. Kromě toho jsme si také mohli prohlédnout všechny kolekce, vše si vyzkoušet a také se zeptat prakticky na cokoliv ohledně značky. Personál byl v Bulgari moc milý a takový servis byl pro mě zážitkem. Konečně jsem si také vyzkoušet Serpenti bag, kterou mám na svém radaru už delší dobu - a myslím, že právě ttao kabelka by mohla být mým dalším úlovkem... Věc, která je na nakupování v Cancúnu super, je fakt, že dostanete zpět daň (která činí 9%). Proto se zde vyplatí nakupovat obzvlášť dražší kousky a právě Luxury Avenue je to pravé místo, kde najdete většinu značek pod jednou střechou!

DSC_0668-2

I, personally, scored on the way here with a new bag, which I bought at the airport - so that's why I had to hold myself back with shopping here. I went for the beautiful Diorama by Dior, in size medium and pink-shiny colour, which is actually a limited edition. I loved the bag from the very first I tried it, so I treated myself a little bit and also took the bag as a gift from me to me... So how do you like it?!

Já jsem si už ale radost udělala v Paříži... Tam jsem si pořídila totiž dárek "ode mně pro mě" k 21. narozeninám, které budu mít za 3 týdny.. Jedná se o Dioramu od Diora, ve velikosti Medium a limitované růžové barvě. Kabelku jsem si zamilovala od té doby, co jsem si jí vyzkoušela... Tak jak se Vám líbí?


SHARE:

10 comments

  1. Beautiful pictures and amazing pink bag!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    ReplyDelete
  2. Such a nice photos :)

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Kabelka je úžasná. Takže vlastně co ušetříš na dani tam, tak dáš za daň a clo tady :( Ale asi se to vyplatí! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! Naštěstí já ji kupovala na letišti v Paříži, také tax-free, takže tohle mě nečeká :)

      Delete
    2. Jé, tak to je super zpráva! Přemýšlela jsem o ní, ale odrazovalo mě clo, tak to na letišti v Paříži využiju! Díky :)

      Delete
  4. I looks like you're having a lot of fun in Cancún! I love your new Dior bag xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2017/05/patched-shirt.html

    ReplyDelete
  5. Tá Dior kabelka je nádherná a v skvelej farbe...darčeky typu "odo mňa pre mňa" sú tie naj :) A určite si mala krásnu dovolenku v Mexicu , v dobrom závidím to neustále cestovanie..:)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Your new bag is so pretty! Great choice! :)

    ReplyDelete
  7. Ahoj, nenapíšeš prosím i tipy na to, co v Mexiku vidět mimo nákupní cetra? Jedu tam v létě hlavně za přírodou a památkami, tak bych ocenila radu, které památky stojí za to :) diky!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig