Friday, June 2, 2017

CANNES FILM FESTIVAL

IMG_5035 1-3

It was exactly 10 months ago since I visited the French Riviera for the very first time. I would never, even in my craziest dreams think, that I would come back that early and especially for the Film Festival! So when I got the invite to visit the Cannes Film Festival with S. Pellegrino, I didn't wait a second and said yes! So, today I would like to show you some of the shots I took during my stay in Cannes and also tell you a little bit more about what I did in the city and why I flew there!

Je to přesně 10 měsíců od toho, co jsem byla v Cannes poprvé. V životě bych si nepomyslila, že se tam znovu podívám tak brzy a ani ve snu by mě nenapadlo, že se v Cannes zúčastním filmového festivalu! Takže když jsem dostala nabídku se na filmový festival podívat společně se S. Pellegrino, neváhala jsem ani minutu a řekla ano! V dnešním postu bych Vám tedy chtěla ukázat fotky, které jsem v Cannes nafotila a zároveň Vám i povyprávět o tom, co jsem tam dělala a proč jsem tam hlavně letěla...

I have to admit one thing. The whole trip was tiring and I was really exhausted, however I enjoyed every minute of being in Cannes and experiencing the Film Festival! I arrived on Friday morning. My flight was a nightmare, since I flew over New York, where 99.9% flights were delayed or cancelled due to bad weather. Luckily enough, I could catch my connection and after two hours of sleep, I finally arrived to Nice and then was driven to Cannes. On the first day we got to see the first look of the movie "The Great Italian", about the most famous Italian Chef Gualtiero Marchesi. Not only we got to see the movie as the first ones, but added to that we could also meet Mr. Marchesi in person since he was staying with us in Cannes. After that we got to dinner, which was really amazing - the location was at the roof of the hotel Radisson, where you could enjoy the best food prepared by Marchesi 3 students, who are just like him very famous Europe-wise, the most beautiful view over Cannes and a really amazing atmosphere. Since I was really tired after my traveling, I decided to leave earlier... On the next day we started with a big in-room breakfast and a little walk through Cannes. We checked some stores, enjoyed the atmosphere and discovered the city a little bit. After that we went to the "Nespresso Beach", where with enjoyed a culinary lunch with a view over the whole sea and beach. In the afternoon I went to the "Dior Suite", which I already told you about, where I got ready for my big evening - the red carpet! First, we went to dinner, and then continued to the premiere of the movie "You were never really here". Walking the red carpet in Cannes felt like a dream-come-true and it was an experience, which I will never forget.. Thanks to Bulgari I could wear the most gorgeous bag together with this gorgeous bracelet, both from beautiful the Serpenti collection. As you know I learned a lot about the brand in Mexico, and I fell in love with their classical jewelry pieces, so it was a pleasure to wear those pieces! On Sunday I just ordered breakfast, did a little walk in the morning and then went to the airport. My whole stay in Cannes was really amazing and I only hope to come back next year for the Festival again!

Nebudu Vám lhát - cesta do Cannes byla peklo. Jak asi víte, letěla jsem z mexického Cancúnu a měla přestup v New Yorku. Bohužel jsem letěla v den, kdy v NYC bylo nepříznivé počasí a tak 99.9% letů bylo zpožděních. Naštěstí jsem byla přebookovaná na dřívější let z Cancúun a tak jsem stihla i letadlo do Nice. V Nice jsem přistála v pátek dopoledne a hned jela do Cannes. Na pokoj jsem bohužel čekala až do 15.30, což po 2-hodinovém spánku nebylo idelání. Za hodinu jsem už ale byla připravená a společně se S. Pellegrinem jsme se vydali na úplně první představení filmu "The Great Italian", který byl natočený jako životopisný dokument neslavnějšího italského šéfkuchaře - Gualtiero Marchesiho. Kromě předpremiéry filmu jsme měli tu příležitost Marchesi potkat i osobně - celé dva dny se zúčastňoval programu společně s námi. Po shlédnuté filmu na nás čekala večeře na střeše hotelu Radisson, kde jsme si kromě skvělého jídla mohli užít i nádherný výhled přes celé město a opravdu kouzelnou atmosféru. Jelikož já jsem byla po dlouhém letu, z večeře jsem odešla dříve, abych se připravila na následující "velký" den. Sobotu jsem začala velkou snídaní na pokoj. Poté jsem se vydala společně s Caro do města. Prošli jsme se po promenádě, podívaly jsme se do pár obchodů a prostě si užívaly volného dopoledne. Na oběd jsme zašli do "Nespresso Beach", kde na nás čekal oběd připravený šéfy, stejně tak jako v pátek. Nespresso Beach je známá svým krásným výhledem a pohodovou atmosférou. Odpoledne jsem byla v "Dior Suite", kde mě team make-up artistů a hair stylistů připravil na velký večer - červený koberec. Před ním jsme ještě byli na krátké večeři a večer pak šli na premiéru filmu "You were never really here". Musím říct, že projít se po červeném koberci v Cannes bylo zážitkem, který jen tak nezapomenu. Doplňky jsem měla od značky Bulgari, kterou jsem si zamilovala. Šperky majá krásné a detailně propracované, stejně tak jako i jejich kabelky. Právě kabelku z kolekce Serpenti a i náramek z této kolekce jsem měla na sobě v Cannes. V neděli jsem se pak na hotelu už jen nasnídala a pak odjela na letiště.. Musím říct, že Cannes a celé 2 dny jsem si moc užila a přestože jsem byla po náročné cestě a "užívala" si časového posunu, byl tohle jeden z nejlepších zážitků tohoto roku!

DSC_5167-2 DSC_5182-2 DSC_5187-2 DSC_5178-2 DSC_0603 1-2 DSC_5058-2-3 DSC_5075-2 DSC_5071-2
DSC_5136-2
DSC_5146-2



SHARE:

9 comments

  1. Looks like you had a wonderful time. The photos are beautiful, they make me want to travel too!

    Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
    http://charmainenyw.com

    ReplyDelete
  2. Nádhera, zááávidím v dobrom tento zážitok, aj keď som sa úplne zhrozila z toho tvojho cestovania, a preto sa chcem opýtať, či si cestovala sama.. Ja by som to asi nezvládla a verím, že to bolo peklo..ja som taký trochu bojko..bála by som sa aj prestupov a to som cestovala zatiaľ len po menších letiskách :D no, ale určite to bol krásny zážitok v Cannes a isto si si to užila..veď to muí byť niečo nezabudnuteľné a je skvelé, že máš takéto možnosti a že ich aj využiješ :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Dream <3

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Paaaaani, nadherny fotky!!! Fakt se to moc povedlo a ty sis ten cas v Cannes urcite uzila. Ja tam byla minulej rok a silene se mi tam libilo, vypadas vazne skvele na tech fotkach a ten outfit je taky boziiii. ;)
    Sandra

    ReplyDelete
  5. Great pictures!

    http://brightdecember.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. What an amazing experience! You looked absolutely stunning, the dress is so dreamy❤
    Xo,
    Emily
    www.theeclecticfashionista.com

    ReplyDelete
  7. Looks like you had a wonderful time. You looked to beautiful in the Dior dress!

    https://www.youtube.com/c/arabellawright

    ReplyDelete
  8. How lovely! It looks so beautiful there!




    www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.





    .

    ReplyDelete
  9. It looks amazing <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig