Tuesday, October 10, 2017

UPDATE: WEEKLY REVIEW #8

IMG-4144

Good morning everyone! I hope you started your week right! Today, just like every week, I would like to get a little personal with you and tell you something about what I wore in the past week, what I did, on which items I had a crush on and what my plans for this week look like!

Dobré odpoledne všem! Doufám, že jste vykročili správnou nohou do nového týdne! Stejně tak jako minulý týden, i tento týden mám pro Vás pravidelný "weekly update", kde se budete moct dozvědět něco víc o tom, co jsem si v posledním týdnu na sebe oblékla, co jsem dělala, kde jsem byla, co se objevilo na mém wishlistu a také jaké jsou moje plány pro tento týden!


IMG-3566


IMG-4292


Most worn

As you can see, last week was all about black and white. Don't get me wrong - I love colours, however when in Paris I always tend to dress a little bit different when in Paris, so maybe that's why I tended to dress this way. Just like last year, also this year I am really into the over-knees and I am so happy I invested into my Stuart Weitzman Highland. I think the boot looks great on everyone - they look elegant, they elongate your legs and they can be worn basically with anything and to any occasion! 

Jak jste si mohli všimnout, minulý týden jsem si na sebe oblékala hlavně černo-bílé kombinace. Barvy mám moc ráda, ale v Paříži se vždycky snažím oblékat trochu "jinak" - takže možná i proto jsem v poslední době sahala po černo-bílých kombinacích. Svoje černé kozačky nad kolena od Stuarta Weitzmana jsem v poslední době prakticky nesundala. Jsem moc ráda, že jsem se do nich rozhodla investovat. Podle mě vypadají elegantně, žensky a hodí se ke každému (pod/zimnímu) outfitu, a to jak přes den, tak na večer!

IMG-3933

Most wanted

Do you remember how I told you that I don't have any bags on my mind right now? Well, that changed... Currently I have the Prada Cahier bag in black or burgundy. I think the bag looks really amazing and it's the perfect fit for the fall and winter season. I have seen the bag on several girls now and I think it looks really great! Besides the bag, I would also like to purchase a warm, woolen sweater. I really like this Acne one. I really don't have a "statement" sweater in my closet, so I think it would make sense to finally invest into one (or two).

Pamatujete si, jak jsem Vám říkala, jak momentálně po žádné kabelce netoužím? No, tak to se trochu zmínilo. V poslední době jsem v hlavy nemohla dostat Cahier bag od Prady, a to ve vínové a v černé. Obě kombinace mi přijdou krásné, a to hlavně teď na podzim a zimu. Také bych si chěla pořídit nějaký "pořádný" svetr. Takový kvalitní, nestárnoucí svetr mi v šatníku chybí, takže si myslím, že by se vyplatilo do nějakého investovat.

IMG-3522


My week

My week was more hectic then ever. I don't even know what day it is - that's how stressful it was. On Monday I went from Dresden to my hometown, then from there to Prague. Every day I had to go back and forth, which is not enjoyable at all. On top I got sick, so traveling and being sick is like a recipe for hell. So I am looking forwards to my vacation, where I am planning to calm down a little and do only a little bit.

Můj poslední týden nebyl až zas tak růžový. Každý den jsem jezdila z Prahy do Ústí, z Ústí do Prahy, a k tomu byla ještě poslední 3 dny nemocná. I proto se moc těším na zítra, kdy už konečně odlétám na (zaslouženou) dovolenou, kterou si doufám (ve zdraví) užiju!

IMG-3751


My travels

As mentioned before, tomorrow I am (FINALLY) off to my vacation! We are going to Miami and Dominican Republic and I can't be more excited about that. I am really looking forwards to this trip - I am planning to relax on the beach since my past weeks were really stressful. Of course, I will stay in touch with you and share a lot of pictures from there!

Jak jsemjiž psala v minulém odstavci, zítra odlétím pryč - a to na Miami a do Dominikásnké Republiky! Na obě destinace se už moc těším a plánuji hlavně si užívat sluníčka, moře a pláže. Samozřejmě budu ale aktivní a Vy se můžete těšit na posty z Miami a Punta Cany!

SHARE:

5 comments

  1. Beautiful! x

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Krásne fotočky, veľa cestuješ a veľmi sa mi páči, že to zachytávaš na fotkách a spájaš aj cestovanie s outfitmi :) Inak včera som si bola pozrieť naživo Valentino rockstud červenú kabelku a ešte viac som sa do nej zaľúbila, takže začínam šetriť :) A taký kvalitný sveter by som potrebovala aj ja, lebo som zistila, že nemám takmer žiadne.no ale včera som žiaden nenašla..

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Great post!!!
    Recent post: http://thepinkpineappleblog.blogspot.com/2017/10/nyfw-day-6.html

    ReplyDelete
  4. Beautiful look !

    Kiss

    http://www.beausian.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig