Monday, January 15, 2018

AMSTERDAM SHOPPING

DSC_0365-2

Good morning from Amsterdam! I has been more than a year and half since we have been to this amazing city. Since my boyfriend is living in Düsseldorf now, we decided to go on a short weekend trip to the capital of Netherlands - the driving distance is just 2 hours. We got really lucky with the weather - the weekend was the only time in the whole 14 days when it was not raining. We walked around the city, took some pictures, got some great food and also did a little shopping. The center is really nice and also really easily walkable. As you can see, I wore more darker colours. This time I paired my new leather skirt with a black sweater and the sock boots by Louis Vuitton. Even though the boots are kind of high, I have to say that they are one of the most comfortable shoes I own. I also think they look great and make your legs really long and nice. I have added my Chanel Le Boy. This was my very first Chanel bag which I got myself. I remember clearly buying in Berlin 4 years ago. It is one of the greatest bags I own - it’s a classical piece with a little younger twist. You can dress it up, you can dress it down and it will still look amazing! Talking about Chanel, I decided to get myself my very first bag of 2018 - which is the Chanel Gabrielle backpack! I decided to buy the smaller, black and white version and I already love it so much! It was a little cold in Amsterdam, so I threw a camel coat over my shoulders! We took the outfit pictures on the Prinsengracht, just a few meters away from our hotel Pulitzer Amsterdam, which we really loved!

Krásné ráno z Amsterdamu! Je to zrhuba rok a půl, co jsme se s přítelem vydali do Amsterdamu. Jak asi už víte, přítel se mi přestěhovat do Düsseldorfu a tak jsme se o víkendu rozhodli si udělat výlet do Amsterdamu - autem to jsou z Düsseldorfu pouhé 2 hodiny. Mně osobně se v Amsterdamu moc líbí a tak jsem ráda, že jsme se rozhodli se do hlavního města Holandska podívat - prohlédli jsme si znovu město, zašli na skvělé večeře, ochutnali místní speciality a také trochu nakupovali. Přes den byla celkem zima, a tak jsem na sebe zvolila kombinaci koženkové sukně, černého světru a kamelového kabátu. Outfit jsem doplnila “natahovacími” kozačkami Louis Vuitton. Ty jsem si pořídila v Paříži a ihned si je zamilovala. Přesto, že to jsou jedny z nejvyšších bot, které vlastním, jsou opravdu pohodlné. Jako bonus ještě trochu probužují nohy, což je další důvod, proč jsem si je tak oblíbila. Look jsem doplnila Le Boyem od Chanelu. Tahle kabelka byl můj první kousek od Chanelu, který jsem si koupila. Pamatuji si to jako kdyby to bylo včera - přitom to jsou již 4 roky nazpátek. Myslím, že kabelka vypadá pořád skvěle! Momentálně ji nosím mnohem častěji než klasickou Flap Bag - kromě toho, že jsem “přesedlala” na stříbrné detialy, mi přijde i víc “casual” a mladistvá - a přesně proto bych si tento rok chtěla pořídit ještě jednu. Můj rok jsem ale nezačala koupí kabelky. V místním Chanelu jsem se rozhodla pro Gabrille backpack ve střední velikosti v černo-bílé variantě. Žádný takový, ani podobný kousek nemám. Do batůžku jsem se opravdu zamilovala! Outfit jsme tentokrát fotili na Prinsengracht, což je jeden z nejznámějších kanálů v Amsterdamu. Přímo na něm byl také náš hotel Pulitzer Amsterdam, který mohu jen vynachválit!

DSC_0323-2 DSC_0373-2
DSC_0332-2 DSC_0372-2

OUTFIT DETAILS

Topshop knit (similar)
Topshop skirt (similar)
All Saints coat (similar)
Louis Vuitton boots (similar)
Chanel bag (similar)
Chanel brooch (similar)

SHOP MY LOOK



SHARE:

8 comments

  1. Great photos!

    Liv

    http://livforstyle.net

    ReplyDelete
  2. Perfect look ;)

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Vyzeráš nádherne, do outfitu som sa zamilovala, rovnako ako do Amsterdamu, v ktorom sme boli pred rokom s manželom :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Úžasný outfit!
    Tip na luxusní pánské kabáty: https://taxido.cz/31-luxusni-panske-kabaty/panske-kabaty

    ReplyDelete
  5. One final thing for you to look for when shopping for your pickup truck accessories online is some type of product guarantee.cbd kaufen

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig