Friday, January 26, 2018

WINTER GETAWAY

DSC_0426-5

As a kind, me and my parents always used to go skying in the winter. We have already been to Austria and Italy, however I never enjoyed a winter vacation as a kind. That stayed that way for some time, but now I really felt like going somewhere cold and snowy - like The Cambrian in Adelboden! The way to Adelboden was more than 11 hours by car due to bad weather conditions, which was NOT fun at all - however it was more than worth it. The city is about an hour away from the capital Bern and The Cambrian is definitely the best place to stay at around! With stunning panoramic views in every direction and the most amazing spa with an indoor pool, two saunas, a hot tub and even a heated outdoor pool overlooking the snow-covered mountains which was my favourite part! it provides the ultimate relaxation for your body and soul. My stay was outstanding in all aspects, but besides the glorious pool view, I also need to give a special mention to the friendly staff and restaurant - the modern Swiss food prepared from seasonal regional products was beyond delicious, and they even catered to all my dietary requirements without a problem, which deserves an extra praise in my books. I can’t wait to go back and maybe even hit the nearby slopes next time! It’s the perfect winter wonderland setting.

Pamatuju si, že jako malá jsem byla na horách každý rok. S rodinou jsme vždycky jezdili do Rakouska a později do Itálie, ale před pár lety jsme raději volili teplejší destinace. Tento rok se nám po horách ale nějak zastesklo, a tak jsme se rozhodli jet do švýcarského Adelbodenu. Co Vám budu povídat - 11 hodinová cesta po neposolené silnici byla peklo, ale jako odměnu jsme si užili 4 dny v hotelu The Cambrian Adelboden. Podle mě je to jeden z nejlepších hotelů v okolí - zároveň byl i několikrát zařazen do hotelů s nejlepším bazénem na světě. Kromě několika typů pokojů v tomtu 4-hveězdičkovém hotelu najdete i vnitřní a venkovní bazén, dvě sauny a skvělý bar a restauraci. Kromě toho všeho z hotelu máte také překrásný výhled na hory a celé údolí. Mů pobyt v hotelu byl opravdu vynikající - kdo by si také mohl stěžovat na upgrade do prezidentského apartmá? Adelboden patří k TOP 3 nejlepším lyžařským střediskům ve Švýcarsku, takže ať už lyžujete, nebo ne, určitě si přijedete na své!



DSC_0464-7

in collaboration with The Cambrian Adelboden

SHARE:

8 comments

  1. Magic <3

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Wow, to vypada uplne kouzelne! <3

    ReplyDelete
  3. No vyzerá to naozaj krásne ani sa nečudujem, že je jeden z naj hotelov :) A ešte upgrade plus takýto výhlad, tak to je fakt skvelé ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. výhľad je naozaj rozprávkový :) veľmi pekné fotky ako vždy ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  5. It was fate to come here at this place. It really paves the way for me to want to go out more. I was fortunate enough to have seen this excellent place with my friends. The entire space at venues in NYC feel warm and intimate.

    ReplyDelete
  6. You look amazing! ^^ Thanks for sharing! At this place, you can see more fashion things.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig