Saturday, June 16, 2018

GET READY WITH ME

DSC_0716 (1)-2

Good morning everyone! I hope you all are doing well. As many of you requested, here I am with a beauty post. Many of you have asked me about my products. what I use and what I like. With this opportunity I would like to take the chance and introduce to you my favourite beauty line at the moment, which is the Dior Backstage. Without any further do, here is a little of what products I am using at the moment.

Krásné nedělní ráno všem! Doufám, že se všichni máte krásně a že jste si užili víkend. Dneska mám pro Vás připravený článek o tom, jaké kosmetické produkty používám a jak vypadá taková moje obvyklá denní rutina, co se make-upu týče. Momentálně jsem si zamilovala například novou řadu Dior Backstage, která mi přijde naprosto dokonalá. Pokud se chcete dozvědět jaké produkty a jak přímo je používám, tak pokračujte ve čtení!

DSC_0731 (1(-2

FOUNDATION


Ever since I tried the Dior Backstage Face & Body Foundation, I knew that this product was completely something different from what I've already tried. I am using the shade 1W at the moment, which looks very natural, yet covers what is needed. What I liked about the foundation is the fact, that it feels really soft and looks natural, yet the coverage is on point. I have a sensitive skin and when applying make-up, it didn't always feel very well to my skin. Also, many foundations made me feel really unnatural, which I didn't like. I am very happy with this one and I am even happier with the packaging - it's perfect for traveling! It is very light, which is of course a big advantage for someone being constantly on the go, just like myself.

Jako první vždycky začínám make-upem. Momentálně jsem si oblíbila Dior Backstage Face & Body Foundation, a to v odstínu 1W. Na make-upu se mi líbí několik věcí. Jako první je to fakt, že v řadě neuvěřitelných 40 odstínů - takže si myslím, že každá z nás najde to "pravé ořechové". Make-up je inspirovaný zákulisím módních přehlídek, kde modelky musí často čelit nejrůznějším podmínkám - potu, vodě nebo únavě. Make-up je dělaný tak, aby byl právě odolný potu i vodě a zároveň dobře kryl, ale vypadal přirozeně. Na pleti působí opravdu příjemně a líbí se mi také praktické, lehké balení produktu.

EYES


When it comes to eyes, at the moment I am using the Dior Backstage Eye Palette, which is very handy. Just like the foundation, also this product is perfect when traveling. In this palette you'll find 9 shades. I am using the Warm neutrals version. My favourite shades are: 2nd shade in the 1st row, 1st one in the 2nd row, 3rd one in the second row and 3rd one in the 3rd row. I always start by applying a light shade on the eyelid and continue with a darker colour to make the crease a little outstanding. I am finishing the look by putting a very bright shade in the corner of the eyes in order to make them pop up a little bit. After that I am applying a liquid eyeliner. I am using the Dior Precision Liner, which works for me the best. I am still not very used to applying the eyeliner and this one makes it a little easier for me. For my lashes I am using the Pump'N'Volume mascara. I get asked a lot if I have fake or real lashes - well it's real. I love this mascara because it gives the lashes length and volume, yet it leaves them looking natural at the same time.

Dále pokračuji líčením očení. Vždycky nejdříve začnu s aplikací očních stínů. Momentálně používám paletku Dior Backstage Eye Palette, a to v teplých odstínech. V paletce se nachází celkem 9 očních stínů. Já začínám aplikací druhého stínu v první řadě po celé ploše očního víčka. Linii dále zvýrazňuji třetím stínem v první řadě a do vnějšího koutku oka přidávám třetí stín druhé řady, díky kterému dosahuji efektu kouřových očí. Do vnitřního koutku oka pak ještě aplikuji první stín z druhé řady, které oko krásně zvýrazní. Dále již aplikuji jen tekutou oční linku Dior Precision Liner a líčení očí dokončuji řasenkou Pump'N'Volume.

DSC_0743 (2-2

CONTOURING AND HIGHLIGHTING


I also like to contour my face a little bit. For this I am using the Dior Backstage Contour Palette, which is the perfect product for me when traveling. The palette is very handy, which means that I don't have to carry around many products, which is good especially for traveling. I am using a combination of the hightest and second hightest shade, which looks very natural on me, yet still does its job. I am also using a little bit of highlighter above my cheekbones, a little bit on my nose and below and above the end of my eyebrows. For this I am using the Dior Backstage Glow Face Palette and I am using the second shade in the first row. 

Z očí pak přecházím na kontrurování. Na to používám paletku Dior Backstage Contour Palett, na které se mi líbí její praktičnost. Druhým tónem v první řadě si pak zvýrazňuji lícní kosti, mírně nos a občas i klíční kosti. Highlighter používám z paletky Dior Backstage Glow Face  - konkrétně druhý odstín v první řadě.

BROWS


When it comes to my brows, I like to keep them looking natural. I like using the Dior Backstage Brow Palette in the lighter version. I like to add a little bit of colour by applying the darker (upper) shade and finish the look by shaping my eyebrows with a little gel, which is a part of the palette.

Osobně preferuji přirozené obočí, takže to svoje jen mírně zvýrazňuji. Momentálně na něj používám Dior Backstage Brow Palette, která mi přijde opravdu praktická. Paletku mám ve světlejší verzi a obočí si nejdřív vytvaruji gelem, a pak ho tmavším odstínem mírně zvýrazním.

LIPS


I was a big lipstick lover back in the day,  yet at the moment I am usually keeping my lips natural or just add some neutral colour.  I am using the Dior Lip Glow lipstick basically every days since my lips are usually very dry and this helps me a little to moisturize them. If I am feeling like adding a little bit of colour, I am applying the Dior Addict Lip Tattoo Lipstick. They last for a really long time and I like the structure of the lipstick as well!

V minulosti jsem si bez červené rtěnky připadala "nahá". Dneska již dávám přednost přírodnějším rtům, a tak na ně často jen aplikuji Dior Lip Glow lipstick, která rty krásně zvlčí. Pokud přecejenom chci rty nějak zvýraznit, používám v tomto případě Dior Addict Lip Tattoo Lipstick, která na rtech vypadá skvěle a vydrží opravdu dlouho!

DSC_0737 (1)-2 DSC_0742 (2)-2

I hope that you enjoyed getting to know my routine a little better and if you have other question regarding my make-up tricks, what products I use or anything else, please don't hesitate to leave a comment! 

Tak doufám, že se Vám článek líbil a pokud máte jakékoliv dotazy ohledně mojí rutiny, produktů, které používám a nebo úplně jiný dotaz, nebojte se zeptat v komentářích!

in collaboration with Dior 

*ALL THE ProDUCTS ARE AVAILABLE EXCLUSIVELY AT SEPHORA


SHARE:

9 comments

  1. I've been dying to hear someone's opinion on this new collection, so once again you have come to the rescue! Dior has been my favorite brand when it comes to everything for a while now. I especially love their Forever Foundation – it's my holy grail! Have you tried that one? Anyway, what I particularly love about all their foundations is that they are lightweight and look incredibly natural, yet they cover everything you want to be covered. It looks like I'll be having to try this one out. This whole collection seems very refreshing in terms of everything – especially the packaging. A nice change for Dior. Have a wonderful weekend dear!

    www.beingisabella.com

    ReplyDelete
  2. Love this post! x

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Very lovely post! Thanks for the tips. <3 I love to read makeup routines from other people. :)
    Sandra

    ReplyDelete
  4. Love the pics!

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  5. Sooo glamorous <3




    www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.







    .

    ReplyDelete
  6. Všetky tie produkty majú prekrásne balenia. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage
    VEĽKÁ GIVEAWAY

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig