Friday, September 14, 2018

WHEN AT GRACE SANTORINI

grace11-2

Good morning everyone! I hope you are all doing well. Today I have another post for you from the island of Santorini, this time shot at the amazing hotel GRACE Santorini, located in the city called Imerovigli, where we had the chance to stay for some time. In this post I would like to tell something more about this outfit and also about the hotel which I think is breath-taking.

Krásné ráno všem! Doufám, že se všichni máte dobře. Dnes mám pro Vás další post z krásného Santorini, tentokrát ale již z městečka Imerovigli, kde jsme chvíli byli ubytované v nádherném hotelu GRACE Santorini. V tomto postu bych Vám chtěla říct něco víc o svém looku a zároveň Vám představit i tento božský butikový hotel.
grace14-2
grace10-2
grace5-2

MY OUTFIT


As for my outfit, this time I went for this amazing light purple maxi dress from Revolve which I think matches the atmosphere very well. I find it kind of hard to find a long dress which would suit me yet in my opinion this one looks really nice. I have added my nude slingbacks from Dior and my light pink Diorama which matches the light purple colour very well. I have also added my new Saint Laurent shades and a bold lipstick - so, how do you like the look?

Na sebe jsem si oblékla tyto jemně fialové maxi šaty, které se sem na Santorini podle mě skvěle hodí. Ty jsem doplnila oblíbenými slingbacks od Diora a novými slunečními brýlemi Saint Laurent. 

grace4-2 grace2-2

THE HOTEL


GRACE Santorini is a luxury, boutique hotel located in Santorini's Imerovigli. The hotel is opened from 15th of April until 31st of October and offers one-of-a-kind experience. The rooms are spread over 7 levels which offer you an exclusive view on the volcanic islands in the see and the cute little houses of Imerovigli. The hotel has also an outstanding pool which was actually voted the most photogenic pool in the world and the most romantic one in Santorini - pretty cool right?! At the edge of the pool you'll find a restaurant called Santoro which opens daily for dinner. They serve a mixture of traditional and international cuisine, paired with amazing drinks. If you want to visit this place, I highly recommend you to make a reservation ahead. In the hotel you can also find a Champagne Lounge which offers you, besides an amazing view, the best of the best of local and international champagne. As for the accommodation, you can choose from several categories. We happened to stay at the Deluxe Room with a Plunge pool which - as seen in the name - has a private plunge pool on the terrace. I think this is a great option for everyone who is seeking a little bit of privacy and amazing views of the Caldera, Skaros and the Aegean sunsets.

GRACE Santorini je luxusní, butikový hotel, který se nachází v městečku Imerovigli, které mě osobně přijde o něco privátnější než turisty praskající Oia. Hotel je otevřený od 15.dubna do 31.října. Hotel je opravdovým unikátem - rozpoložený je totiž na 7 patrech a jeho bazém byl zvolen nejromantičtějším bazénem na světě a nejfotogeničtějším na Santorini. Právě kvůli tomu k němu hotel pouští jen hotelové hosty. Výhled z něho je opravdu nádherný - přímo z lehátka koukáte na vulkanické ostrůvky, západ slunce a město Oia. V hotelu taék najdete restauraci Santoro, která nabízí to nejlepší z místní a mezinárodní kuchyně, a mimo jiné i nově otevřené Champagne Lounge. Co se pokoju týče, my jsme byli ubytovaní v jejich typu pokoje 'Deluxe Room with a Plunge pool '. Kromě krásného pokoje si můžete vychutnat i privátní výřivku na terase, ze které máte stejný výhled jako z hlavního bazénu. Tento typ pokoje bych doporučila každému, kdo hledá trochu soukromí. 

grace13-2 grace9-2
grace3-2 grace-2
grace8-2 grace7-2 grace10-2

OUTFIT DETAILS


Revolve dress (similar)
Dior bag (similar)
Dior slingbacks (here)
Saint Laurent sunglasses (similar)

SHOP MY LOOK










SHARE:

4 comments

  1. Grecko je tak nadherne! Velmi rada sa tam vraciam.Saty su krasne,letne,ale tie topanky sa k letnemu, dovolenkovemu stylu a do horucavy vobec nehodia.Sandalky alebo vyssie remienkove sandale by boli top! Trosku skoda,ze tieto diorky mas obute skoro pri kazdom outfite.

    ReplyDelete
  2. Santorini je bohuzel uz jen pro pracháče... naprosto tím ztrací kouzlo. Hotel je překrásný, ale kolik čtenářek si dovolí zaplatit cca 30tis za noc? Měla bych dotaz - ubytovala by ses v tomto hotelu za své peníze, když bys neměla spolupráci? Stojí to za to? děkuji, Zuzka

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig