Saturday, December 15, 2018

BREAKFAST AT TIFFANY'S

tiffany2-2

Good morning everyone from Christmassy Prague! Today I’ve got a post for you from a very special location in Prague. Since the Christmas Eve is coming soon, I decided to get myself a little gift from me to me. I think you can never go wrong with a classical piece of jewellery. This time I decided to get myself something from the iconic T collection by Tiffany &Co. And today there is more about it.

Krásné ráno všem z vánoční Prahy! Dneska mám pro Vás pro změnu jeden post zase z "domova", a to konkrétně z butiku Tiffany &Co v Praze, který jsem tento týden navštívila. Jelikož se blíží Vánoce, rozhodla jsem si udělat menší (a nebo větší) radost a "odměnit" se letošní rok, který pro mě byl plný změn. Vybrala jsem si u Tiffanyho naprosto klasický a nesmrtelný kousek, který doufám, že Vám bude líbit stejně tak jako se líbí mně. 


tiffany7-2 tiffany3-2 tiffany1-2

Tiffany & Co. can be found in Prague at Pařížská, where you can find most of the luxury and high street brands. The store was opened about 6 years ago and it has a great selection of not only jewellery, but also bags and other accessories – for dogs or home for example! On the two floors you’ll find many beautiful pieces. And which one I chose?

Well, I decided to get myself something from their iconic and timeless T Collection. These are one of the most recognizable pieces made by the brand and I think this is one of their signature lines as well. In this line you'll find products made out of yellow gold, rose gold and white gold - since most of my jewelry is golden, this choice was pretty clear to me. I am definitely 100% of a bracelet person therefore my choice in this case was pretty clear as well. I decided to get myself the iconic T bracelet in gold, which is in my opinion a gorgeous piece which will never go out of style! So, what do you think?!

Butik Tiffany & Co. najdete, stejně tak jako většinu luxusních značek, na Pařížské ulici. Obchod byl otevřen zhruba před 2 lety a kromě šperků v něm najdete i doplňky jako jsou například hrnečeky, obojky pro pejsky nebo kabelky. Butik má 2. patra a je moc krásně zařízený. 

Ale teď už k věci... Rozhodla jsem si pořídit náramek z nesmrtelné kolekce Tiffany T. Myslím, že tato kolekce je jedna z jejich "signature" a že každý kousek je opravdovou klasikou, která nezestárne. Šperky se dají vynírat v klasickém žlutém, moderním růžovém a elegantním bílém zlatě - jelikož já mám většinu šperků v žlutém zlatě, tato volba pro mě byla jasná. Nakonec jsem zvolila klasický T náramek, který je nesmrtelný. Také ho máte na svém wishistu?

tiffany8-2 tiffany-2 tiffany4-2

Additionally, the team prepared for us an amazing private breakfast which for me personally was a dream-come-true since Breakfast at Tiffany's is one of my all-time favourite movies! We had a lot of macarons, tarts, cookies, coffee and tee - which tasted especially amazing from their signature blue coffee cups! The whole experience was so amazing and also so much fun. So, if you happen to be in Prague, make sure to visit their store at Pařížská 10. Not only they have amazing Christmas decorations all over the boutique, but also they have a special Christmas mail which means that your card will be delivered to anywhere in the world! How cute is that?!

Kromě nákupů jsme si užily i soukromou snídani přímo v butiku, která pro mě byla možná ještě větším zážitkem než samotné nákupy. Snídaně u Tiffanyho je totiž jedním z mých nejoblíbenějších fimů, a proto snídat u Tiffanyho je opravdu splněním snu! Pokud budete v Praze, rozhodně se do butiku zajděte podívat - určitě tam naleznete ten "perfektní" dárek jak pro sebe, tak i pro Vaše blízké. Butik je opravdu krásně vyzdobený. A navíc mají i speciální mailbox, do kterého vhodíte pohled Tiffany a butik ho doručí kamkoliv na světě - což mi přijde opravdový unikát!

SHARE:

4 comments

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig