Sunday, October 6, 2019

TRAVELING READY

travel1-2

Good morning everyone! Today I've got for you another post from the fashion section - this time I'd like to show you my traveling outfit which I am really in love with at the moment. I know that for many of you this sweater will be "too much" however I think it's an absolute must have piece, especially given the fact that it's one of the pieces from Karl's last collection. I have paired the sweater with a pair of leather leggings by Balenciaga. If you're looking for similar one, I can highly recommend to try the brand IRO which has really high-quality ones. I added a pair of white sneakers which I think is the best choice for traveling - especially long-haul. I matched my sweater with the brand of my handbag. Since it was quite sunny, I also added a pair of sunglasses! So, how do you like the look?

Krásné ráno všem! Doufám, že se všichni máte dobře! Dneska mám pro Vás další "fashion" post - tentokrát můj traveling look ze začátku týdne, když jsem letěla na Mauricius, kam jsem měla to štěstí podívat se v rámci press tripu. Na sebe jsem si oblékla nový svetřík od Chanelu, který je podle mě naprostým must-have tuto sezonu. Vím, že to asi nebude každého šálek kávy, ale já ho naprosto miluju! Zkombinovala jsem ho s koženými legínami od Balenciagy - podobné, kvalitní, seženete například u značky IRO. Jelikož jsem letěla celkově kolem 12 hodin, outfit jsem doplnila teniskami a slunečními brýlemi. Tak jak se Vám look líbí?


travel2-2 travel-2 travel6-2 travel4-2

OUTFIT DETAILS

Chanel sweater (similar)
Balenciaga leggings (similar)
Chanel bag (similar)
Chanel sneakers (similar)

SHOP MY LOOK




SHARE:

7 comments

  1. Po dlouhé době outfit, který se mi nelíbí, ale nevadí, příště bude určitě zase podle mého gusta, jako vždy :)

    Simple living: Tři věci, kterých se zbavit na podzim

    ReplyDelete
  2. Vzdy se ma dbat na pravidlo: leginy kombinovat s dlouhym, zadek kryjicim vrskem. Vypada to nechutne, pres desetitisicove castky za jednotlive kousky...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myslím, že to není potřeba. Pokud máš na to postavu, nic zakrývat nemusíš :)

      Delete
    2. Sebevedomi ti nechybi, nicméně nahnacane elastaky v rozkroku jsou fakt pritazlive!

      Delete
  3. It's a stylish yet comfortable traveling look, nice!
    Greetings from Poland,
    Izikova / http://izikova.pl

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig