Saturday, June 6, 2020

MY PERSONAL REVIEW OF UFO 2

foreoufo2-2

In this post I would like to intoduce you a special device the FOREO UFO 2 and tell you why I love it. It's the special Sonic powered mask device by the Swedish brand FOREO. I don't think I have to introduce the Swedish brand FOREO - you all know that I am a big fan of it and that I am also already using the FOREO Luna mini 3 (full post here). In this post I would like to introduce to you this special device and also tell you why I love to use it.

V dnešním článku bych Vám ráda představila přístroj, který jsem zamilovala a zároveň Vám také řekla proč jsem si oblíbila právě jej - jedná se o speciální přístroj na ošetření pleti UFO 2 od FOREO. Myslím, že tuhle švédskou značku nemusím nijak představovat - již minulý rok jsem psala o skvělém přístroji FOREO LUNA mini 3, který používám dodnes (celý post najdete zde). Dneska bych Vám ale chtěla prozradit tajemství, díky němuž bude Vaše pleť krásná a čistá.


foreoufo3-2

Ošetření pleti pomocí UFO 2 od FOREO

WHAT'S THE FOREO UFO 2?

FOREO UFO 2 is a special device designed to apply a face mask which you can purchase directly through their website or through their official resellers. The device has special T-Sonic pulsation which in combination with the LED lights and changing heat and cold makes sure the mask absorbs well into your face and gives you the best possible result. There are different LED lights applied when you use the device: there is for example the blue lights which makes sure the skin gets rid of all of the bacteria, the red light which helps to build collagen in the skin, the purple light that eliminates the toxins, the green light helping the skin to unite its tone, the yellow light fighting the burns and the pink tones, the turquoise light which helps the irritable skin to heal and finally the orange light which is good for calming the skin once irritated by the sun. The great thing about the device is that it takes only 90 seconds for the mask to apply, which I think is really time efficient. As a result you're not only getting a relaxing face massage but your skin is also becoming more hydrated and your pores are getting smaller. One of the mask I can really recommend it called "Make My Day" which is a hydrating and anti-pollution face mask. Due to traveling and stress, my skin is usually very dry and this one gives me the needed hydration and glow. 

UFO 2 od FOREO je speciální přístoj určený k aplikaci pleťových masek, který využívá speciálních masážních pulzací T-Sonic, které ve spojení s LED světly a měnící se teplotou, Vám pomůže dosáhnout maximálního efektu pleťové masky. Právě díky této převratné technologii se maska dostane hlouběji do pokožky a vyživí jí tam, kde to nejvíce potřebuje. V přístroji se nachází hned několik LED světel, které Vám pomohou dosáhnout zdravé pleti: modré světlo pomáhá pokožce se zbavit přebytečných bakterií a nečistot, červené světlo pak stimuluje tvorbu kolagenu a elastenu, žluté světlo zklidňuje popáleniny a zjemňuje růžovku, fialové světlo pomáhá při eliminaci toxinů v pleti, bílé světlo pak zase zmírňuje otoky a pleť zpevňuje, zelené světlo sjednocuje tón pleti, tyrkysové světlo dále pak zmírňuje podrážděnost pokožky a oranžové světlo pomáhá zklidnit pokožku, která byla poškozena sluncem. Celé ošetření pleti netrvá déle než 90 sekund - což mě osobně přijde skoro až neuvěřitelné. Kromě čisté pleti si díky tomuto přístroji budete moct dopřát i skvělou masáž obličeje. Masek si můžete vybrat hned několik - já osobně mohu doporučit pleťovou masku "Make My Day", která se soustřeďuje na hydrataci a čistění pleti. Díky častému cestování mám pleť celkem často suchou, takže jsem ráda, že mi ji tato maska krásně zhydratuje.

foreoufo4-2

Péče o pleť s UFO 2 od FOREO

HOW TO USE IT?

It's super easy to use the FOREO UFO 2. As first you'll need to download the FOREO app. Make sure your Bluetooth is turned on and make sure to register your device before your first usage. Then scan the code from the backside of the mask. Secure the mask in the mask part and enjoy your treatment!

Péče o pleť s UFO 2 od FOREO je opravdu jednoduché. Jako první si musíte stáhnout aplikaci FOREO. Zapněte si Bluetooth a před prvním použitím přístroj v aplikaci zaregistrujte. Pak už stačí jen naskenovat kód masky, který najdete na zadní straně masky. Masku upevněte do přístroje a pak si už jen užijte Vaší 90 sekundovou masáž obličeje.

foreoufo-2

Platýnkové masky od FOREO

WHAT MADE ME FALL IN LOVE WITH THIS DEVICE?

I have to say that I absolutely love the FOREO UFO 2. One of the things which I love about the device is how handy and time efficient it is. I travel a lot and therefore space and time are essential to me. The fact that it takes only 90 seconds to make your face hydrated and fresh is one of the reasons why I love using the device. I also think that you can see the difference immediately - this is especially important to me when I have to get ready for an event after traveling and being stressed out. On top I also think all the colours of devices are super cute and that it's a cute accessory in my bathroom. Have you heard about the product yet or have you tied it out? Let me know in the comments!

Musím přiznat, že jsem si péči o pleť UFO 2 od FOREO hned zamilovala. Jeden z hlavních důvodů je praktičnost a časová úspora, které přístroj nabízí. Jelikož je zařízení opravdu skladné, hodí se perfektně i na cesty, což je pro mě celkem důležitý bod. Navíc je doba aplikace opravdu krátká, tudíž mi na cestách šetří také čas. Výsledek je pak vidět skoro hned. Musím říct, že se mi líbí i roztomilé barvy, které všechny přístroje mají - myslím, že jsou i skvělým doplňkem do koupelny. Už jste o pleťové masce UFO 2 od Foreo slyšeli? A jaký na něj máte názor vy? 

* in collaboration with FOREO


SHARE:

2 comments

  1. I have a Clarisonic and it works perfectly well for me, but dang, the Foreo sounds really good too! ❤️✨

    Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
    http://charmainenyw.com

    ReplyDelete
  2. Zaujímavý, ešte som o ňom nepočula. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig