Thursday, July 28, 2022

MY 5 TRAVEL ESSENTIALS

Cestovní tipy - na co byste při cestování neměli zapomenout

Good morning everyone! I hope you are all doing well. Summer is here which means that probably most of you have a summer vacation planned. When traveling, there are a few things which I can simply not travel without - and those I would like to introduce to you in this post!

Krásné ráno všem! Doufám, že se máte dobře! Dnešní článek bych chtěla věnovat 5-i cestovním "essentials", bez kterých se na svých cestách neobejdu!

Cestovní tip - Apple Airtag

1. AIRTAG

I discovered the Apple Airtag only a few weeks ago and I honestly cannot believe how could I live without it: you can simply place this device into your suitcase and then easily track where your suitcase is at. I think this is such a helpful device when traveling, especially this summer when there is a lack of staff and suitcases are being lost and delayed!

Airtag od Apple jsem objevila teprve nedávno a sama moc nechápu, jak jsem bez něho mohla cestovat - především tedy letát. Jedná se o malé zařízení, které si můžete spárovat s iPhonem, a pak sledovat, kde se nachází. Já si ho dávám do odbaveného kufru - pokud by se někdy ztratil, dá se snadno nalézt. Myslím si, že je to super vybaení hlavně v této době, kdy chybí personál a kdy se ztrácejí a opožďují kufry.

Cestovní tip - přístroje FOREO pro zachování čisté a krásné pleti

2. FOREO DEVICES

When traveling, my skin is usually suffering a lot. The dry air makes my face really dehydrated and the lack of sleep, stress and rushing causes breaking out and also tiredness and redness. Because of this I cannot travel without my 2 best friends: the FOREO LUNA 3 plus and FOREO UFO 2. I like to start by cleaning my skin with the specially-designed cleaning brush called FOREO LUNA 3 plus which is getting rid of up to 99% of all dirt, oil, make-up and bacteria in the skin. You can choose from 16 different intensities and the device is able to provide you up to 650 cleanings from a single charge. Additionally, there is also an anti-aging functions: thanks to the micro-current your face will receive a gentle massage which helps to fight aging. I recommend to pair it with the FOREO Serum to maximize the results! After cleansing my skin I like to use the FOREO UFO 2 which is a device designed to apply face masks. The whole procedure takes only 90 seconds and gives your face the needed hydration and also a glow. It is perfect for both travels and home stays given how fast and efficient both devices are!

Při cestování moje pleť celkem trpí. Vzduch v letadle je vždycky poměrně suchý, a tak moji, už tak vysušenou pleť, vyssušuje ještě víc. Nedostatek spánku, spěchání a stres pleti také nepomáhají: vypadá unaveně a občas mi z toho všeho vyraší i nějaký ten pupínek. Na cesty si proto beru své 2 pomocníky od švédské značky FOREO, na které nedám dopustit: pleť čistím speciálním čistícím kartáčkem FOREO LUNA 3 plus, který během několika vteřin z pleti odstraní až 99% všech nečistot, mastnoty, oleje, bakterií a zbytků make-upu. Vybrat si můžete až z 16 intenzit čištění a přístroj můžete po jednom nabití použít až 650x! Navíc díky mikroproudu má i antiaging funkci, při které doporučuji používat FOREO Serum. Po vyčištění ještě pleti dodám potřebnou hydrataci díky FOREO UFO 2, což je speciální přístroj určený právě na pleťové masky. Jeho použití zabere jen 90 sekund a pleť je již po prvním použití svěžejší a zdravější!

Cestovní tip - externí baterie/nabíječka na telefon

3. PORTABLE CHARGER

I can truly not imagine - not just my travel, but also my daily - life without having a portable charger with me. As I am mostly on the go and use my phone for work, my battery doesn't last long: that's why I always bring an external charger with me which always saves me. Shall you need one just for traveling, I still think it's an investment which makes total sense.

Jedna z věcí, bez ktré bych se neobešla ani v běžném životě, je externí baterie. Na telefonu pracuji, vyřizuji emaily, fotím, upravuji fotky, apod., "díky" čemuž má vždycky téměř prázdnou baterii. Externí nabíječka je součástí mého každodenního života - pokud ji každý den nepotřebujete, myslím, že se do  ní vyplatí investovat i kdyby jste ji měli používat jen při cestování!

Cestovní tip - cestovní napařovačka pro krásný outfit

4. MINI IRON STEAMER

We all know the story - you steam your clothes at home, put them nicely in your suitcase and then you take it out and it looks like a cow was chewing on them. I personally hate when my clothes aren't steamed - it makes me feel a little messy and definitely not put together. Additionally, I also quite need nicely steamed clothes for taking pictures: that's why I take a small, travel-size steamer on the road with me and it always helps me!

Všichni to známe: doma oblečení vyžehlíte, hezky složíte do kufru a pak na dovolené oblečení z kufru vyndáte, a vypadá, jako kdyby ho sežvýkala kráva. Já si vždycky připadám strašně neupraveně, pokud nemám něco vyžehleného. Právě kvůli tomu jsem si pořídila malou, cestovní napařovací žehličku, kterou si beru vždy s sebou!

Cestovní tip - malá vůně Miss Dior

5. SMALL SIZED PERFUME

I don't know about you but I personally always feel "quite disgusting" when leaving the plane. Just putting a little bit of perfume helps me enormously to feel better and little put together. I have a smaller travel size which fits into every bag!

Nevím, jak Vy, ale já si pokaždé připadám trochu nechutně, když vystupuji z letadla. Člověk je zmluchlaný, trochu zpocený... a právě proto s sebou nosím miniaturku svého oblíbeného parfému. Právě jeho použití mi pomáhat se cítít trochu lépe a svěžeji!

* paid collaboration with FOREO

SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig