Friday, September 30, 2022

MY PERSONAL REVIEW OF THE NEW LUNA 4 BY FOREO

Recenze LUNA 4 od FOREO

The days are rainy, grey and windy. When going outside these days it is not pleasant at all - the weather isn't helping the skin either. I am not sure about you but when it comes to my personal experience the cold, wind and lack of sun make my skin suffer a lot. My common problems? Dry, irritated skin with a spot from time to time. For me it is THE time to start taking the skincare routine more seriously again which is also one of the reasons I decided to review the brand new FOREO LUNA 4. I know many of you might experience the same or are maybe looking for a new tool to bring into your routine. If you would like to know my first impressions of this smart 2 in 1 cleansing brush - then continue reading!

V poslední době se opravdu ochladilo, venku prší, je šedivo, chladno a větrno. Já se někdy opravdu přemáhám vyjít vůbec ven - a když už se přemluvím, cítím, že moje pleť trpí. Myslím, že je právě teď nejvyšší čas se o pokožku začít starat opravdu pořádně - a proto bych Vám ráda představila nový čistící kartáček 2 v 1 FOREO LUNA 4. Co všechno nová LUNA 4 umí? Jaký se rozdíl k LUNA 3 a jaké jsou moje první dojmy? To vše se dozvíte pokud budete pokračovat ve čtení!

Čistící pleťový kartáček LUNA 4 od FOREO

WHAT IS THE FOREO LUNA 4?

Those of you who have been following me for quite some time already pretty sure know the FOREO LUNA. However if you are new here, the FOREO LUNA 4 is a special brush tool which is designed for skin cleansing and firming the face at the same time. You can choose between soft, regular or deep cleansing or the massaging function which both help you to keep your skin clean, soft, firm and young. With these options your skin will receive personalized treatment, as every single one of us can choose what fits themselves the best. Additionally, the device also has T-Sonic pulsations and works the best if you combine it with the FOREO Micro-foam Cleanser for face cleaning and the FOREO Serum Serum Serum when using the massaging function. From a single charge, you can use the device up to 600 times which I think is very practical - especially if you are always on the go, like me. The FOREO LUNA 4 brush can remove 99% of oil, dirt, bacteria and make-up residue in your skin and is 35x more hygienic than brushed with nylon bristles. The new FOREO LUNA 4 comes in 3 models: Sensitive for sensitive skin, Balanced for normal, balanced skin - which is the model I have - and Combination for combined skin type. 

Ti z Vás, kteří mě sledují již déle, rozhodně přístroj LUNA od švédské značky FOREO již znají. Pokud by se ale přeji jen někdo našel, kdo ještě o něm neslyšel: FOREO LUNA 4 je speciální čistící přístroj na pleť, který byl navržený nejen na čištění pleti, ale i na masáž obličeje, díky které také funguje jako anti-aging. Vybrat si můžete z režimů jemného, pravidelného nebo hloubkového čištění pleti, čímž dosáhnete maximální personalice a také maximálních výsledků. Nová LUNA 4 má také T-Sonic pulzace a její výsledek zmaximalizujete pokud na čištění použijete čistící pěnový krém FOREO Micro-foam Cleanser a na masážní funkci pak sérum s názvem FOREO Serum Serum Serum. Z jednoho nabití můžete přístroj použít až 600x, což je praktické hlavně při cestování. Samotné čištění s LUNA 4 pak odstraní 99% všech nečistot, mastnoty, bakterií a zbytku make-upu na obličeji a její kartáčky jsou 35x hygieničtější než nylonové. Nová LUNA 4 je dostupná ve 3 variantách: Sensitive pro citlivou pleť, Balanced pro vyváženou/normální pleť - tu mám já - a Combination pro smíšenou pleť.

Čištění pleti s LUNA 4 od FOREO

HOW TO USE THE FOREO LUNA 4?

You can use the FOREO LUNA 4 in a few easy steps. As first, you will have to download the FOREO app on your phone, register your device and put Bluetooth on, as that is how you connect it with the device. Then you apply your cleanser to your face and wet the LUNA 4. You turn the device on and choose your desired cleansing mode: gentle, regular or deep. In circular motions you glide the silicone touchpoints of the LUNA 4 on your face and once you are finished, you simply turn the device off. Lastly, rinse your face, neck and the device. 

Použití přístroje LUNA 4 je naprosto jednoduché. Jako první si na telefon nainstalujte aplikaci FOREO, zaregistrujte svůj přístroj a zapněte Bluetooth, pomocí kterého se přístroj s telefonem spáruje. Dále pak naaplikujte čištící pěnu na obličej a krk a namočte přístroj vodou. Krouživými pohyby pak pleť a krk vyčištěte a po dokončení přístroj vypněte. Nakonec si pak obličej, krk i přístroj opláchněte.

FOREO LUNA 4 pro normální pleť

WHAT IS THE DIFFERENCE TO FOREO LUNA 3?

Now you are probably asking yourself: So what are the main differences to the FOREO LUNA 3? In comparison to the FOREO LUNA 3 the silicone is 17x softer and the massage patterns are adjustable. Additionally, there are the Gentle, Regular and Deep Cleanse modes which the LUNA 3 doesn't have. The new LUNA 4 also has a special travel lock so when comparing both devices, the new FOREO LUNA 4 is more advanced and personalized. 

Sami sebe se asi ptáte: A jaký že je vlastně rozdíl k přístoji FOREO LUNA 3? Ve srovánání s ní, má nově uvedená FOREO LUNA 4 17x jemnější silikon a také různé možnosti masážní funkcí. Navíc má také možnost vybrání si intenzity masáže z jemné, pravidelné a hloubkové, což u minulé řady chybí. Kromě toho má i nejnovější model také speciální zámeček na cestování, což mě osobně přijde velice praktické. Obecně tak můžeme říci, že nová LUNA 4 má více "vymožeností" a zajistí také víc osobní spa zážitek.

FOREO LUNA 4 - čištění pleti a masáž obličeje

WHAT ARE MY IMPRESSIONS?

I personally loved all the LUNA devices yet I have to admit that the LUNA 4 is definitely the most advanced. I truly love the fact that you can choose from different cleansing modes according to my needs - I think this makes the use of the device even more personalized. I am also a big, big fan of the new travel lock as I travel A LOT and this comes really handy. The cleaning itself is really easy, fast and efficient and it gives me the "spa at home" feeling so for me the new LUNA 4 is definitely a 10 out of 10!

A jaké jsou moje první pocity a dojmy? Já osobně jsem velkým fanouškem přístrojů LUNA a nová LUNA 4 mě překvapila, i když jsem si říkala, že FOREO už s žádným zlepšením přijít nemůže. Myslím si, že skvělá je hlavně funkce intenzity čištění, jelikož sama mám dny, kdy mi stačí jemné, ale naopak například po dlouhém letu budu jednoznačně volit hloubkové. Líbí se i mi cestovní zámeček, který je na mé cesty naprosto super! Já jsem si do své každodenní rutiny již zařadila a už si bez ní nedokážu představit "fungovat". Za mě osobně tedy 10 z 10!

* paid collaboration with FOREO

SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig