Saturday, September 3, 2022

NEW SEASON, NEW PERFUME: THE NEW DIOR J'ADORE

jadore-3

White, elegant, golden, soft - that is how I would describe the new J'Adore Parfum D'Eau from Dior. The perfume was introduced in the Czech Republic just a few ago but I have to say that I, personally, needed just a few seconds to make up my mind about it. So, do you want to know what I think? If yes, then scroll down and continue reading!

Bílá, elegantní, zlatá, jemná a smyslná - přesně takto bych popsala novou parfémovanou vodu od Dioru, J'Adore Parfum D'Eau. Tahle novinka byla v ČR uvedená teprve před několika dny - ale mě stačilo pouze pár sekund, abych si o ní udělala názor: co si o novém parfému myslím? To se dozvíte, pokud budete pokračovat ve čtení!

jadore3-3 jadore2-3

I smelled the J'Adore Parfum D'Eau for the first time at a Dior event a couple of days ago. The smell is very elegant and soft, just like the bottle of the perfumed water. You can smell notes of jasmine, magnolia and Neroli. What stood out to me the most is the fact the the perfume is alcohol-free. This is something absolutely new to the beauty and perfume industry, and honestly it doesn't surprise me that it was the House of Dior who came up with this innovation. Since there is 0 alcohol in the essence, the perfume can be used also if you have an allergy, a skin condition or if you are really sensitive. The colour of the perfume is white - this might be a little surprising to you at first however you don't have to worry that the perfume would leave any marks on your skin or clothing - the texture lasts on your skin long, yet doesn't leave any marks. I have already a few of my personal fav perfumes from Dior and I am definitely adding the J'Adore Parfum D'Eau to them!

Nový perfém J'Adore Parfum D'Eau jsem poprvé vyzkoušela na eventu od Dioru, který se uskutečnil ve čtvrtek. Vůně je velice jemná a svěží, zároveň ale i smyslná a ženská, stejně tak jako samotný samotný flakonek parfému. Ve vůni můžete cítit jasmín, magnolii a také Neroli. Na vůni mě opravdu zaujal fakt, že má 0% alkoholu. Jedná se tak o úplnou inovaci na trhu s parfémy - no a mě osobně ani nepřekvapuje, že je to Dior, který tuto novinku představil. Tato bezalkoholová parfémovaná voda je perfektní pro všechy - tedy i pro ty z Vás, které trpí alergií, exzémem nebo mají velice citlivou pokožku. I strukture vůně je odlišná od toho, co známe: není totiž čirá, ale mléčná. Rozhodně se ale nemusíte bátm že by zanechávala stopy na kůži či oblečení, a nebo, že by naopak na pokožce nevydržela. Sama jsem ji už několikrát nanášela, a můžu potvrdit, že fleky nezanechává a že vydrží několik hodin. Já mám od Diora hned několik oblíbených vůní, a J'Adore Parfum D'Eau hned přiřazuji k nim!


SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig