Saturday, September 23, 2023

10 THINGS GUESTS LOVED AT OUR WEDDING

DSCF9079

Good afternoon everyone! I hope you are well. Today I would like to get back to our wedding and share with you 10 things guests loved and enjoyed at our wedding. In case you are engaged, planning a wedding or perhaps know someone getting married, make sure to continue reading for some inspiration.

Krásné odpoledne všem! Dneska mám pro Vás další ze svatebních článků - a to 10 věcí, které hosté na naší svatbě milovali. Pokud tedy plánujete svatbu nebo například znáte někoho, kdo ji plánuje, tak rozhodně pokračujte ve čtení!

DSCF0676 DSC08384 DSC00900

1. WELCOME MIRROR

Instead of a welcome sign, I decided to DIY a welcome mirror. I think it's such a cute detail and it's also the perfect photo spot for the guests!

Místi klasické uvítací tabule jsem na Etsy pořídila samolepky, a vytvořili jsme tak uvítací zrcadlo - nejen, že vypadalo krásně, ale bylo také i skvělým foto-motivem pro naše hosty!

DSC08565 DSC08615 DSC08585

2. FANS & UMBRELLAS

I ordered personalized fans and Japanese paper umbrellas for our ceremony and not only it looked super-cute in the photos, our guests really used both items and also took some home.

Jelikož jsme se chtěli vyhnout stanu i jakémukoliv jinému zastřešení, každý z našich hostů na své židličce na ceremonii dostal personalizovaný vějíř a také japonský, papírový deštníček. Jelikož se udělalo poměrně teplo, hosté oboje využili a také si je spousta odnesla domů!

DSC09309 DSC09322 DSC00237

3. CANAPÉS AFTER CEREMONY

As we didn't do a tradition lunch (as we thought it was a little boring), we offered some sweet canapés right after the ceremony and then additional "salty" ones during the cocktail hour.

Klasický, tradiční, český oběd jsme odpískali - přijde nám, že se tím den akorát protáhne a všichni po obědě mají náladu maximálně si dát šlofíka. Náš obřad začínal v 15:00 a proto jsme po hned obřadu hostům nabídli sladké kanapky, a během "cocktail hour" pak i slané (po 17:00).

DSC00120 DSC00129

4. LIVE SAXOPHONIST DURING COCKTAIL & PARTY

Live saxophonist was one of the best decisions we made - it turned our cocktail into a small party and everyone was having a blast!

Během cocktail hour jsme měli také saxofonistu, což bylo jedno z nejlepších rozhodnutí. Živá hudba má vždy něco do sebe a díky saxofonu hosté začali tancovat již odpoledne!

DSC09926 DSC00054 DSC09866

5. CHAMPAGNE TOWER

Champagne Tower was a must for me. I would have been down to skip the cake as I really loved the vibe of the champagne tower. In combination with our saxophonist playing, our guests had the time of their lives!

Během cocktail hour jsme měli také saxofonistu, což bylo jedno z nejlepších rozhodnutí. Živá hudba má vždy něco do sebe a díky saxofonu hosté začali tancovat již odpoledne!

DSC01598 DSCF1220

6. NAPKINS AT GRAND ENTRANCE

We asked everyone to wave their napkins while we do our reception "grand entrance". It was honestly such a vibe and everybody was in such a good mood!

Během našeho "grand entrance" na večeři jsme naše hosty poprosili o mávání ubrouskami - vytvořilo to tak dokonalou atmosféru a zároveň i dobrou náladu!

DSCF1008 DSC00533 DSC00525

7. CANDLE LIGHT DINNER

I knew I wanted to have a romantic set-up for our dinner. I think candles are always a hit and in combination with these vases it creates a modern yet classical atmosphere.

Co se večeře týče, věděla jsem, že určitě chci vytvořit romantickou atmosféru. Rozhodla jsem se tedy pro "candle light dinner", což vytvořilo opravdu krásnou atmosféru a v kombinaci s vázami také i klasický, ale zároveň moderní vibe.

DSC01894 DSCF1340

8. EVENING CAKE CUTTING (WITH FOUNTAINS)

We decided to cut our cake in the evening, for dessert. With the fountains behind us, it was a truly magical and such a special moment!

Dort jsme se rozhodli rozkrojit večer a servírovat ho místo dezertu. Díky fontánám za námi to byl opravdu výjimečný a kouzelný moment jak pro nás, tak i pro naše hosty.

DSC01965 DSC01980

9. CHOREOGRAPHED FIRST DANCE

We knew we wanted to do something special for our first dance and both not being the greatest dancers we decided to practice the dance and have a little choreography prepared. Our guests loved it!

Jelikož ani jeden z nás není moc tanečně nadaný, svůj první tanec jsme se rozhodli natrénovat dopředu a vytvořit si takovou malou choreografii. Vypadal tak víc "sladěně" a myslím, že i naši hosté z něho byli unešení.

DSCF1584 DSC02092

10. PARTY PROPS

One thing that definitely made our party more fun are these LED props which I bought at Amazon! People were loving them and having so much fun with them!

Na párty jsem z Amazonu objednávala tato svítící LED světla, které naši hosti milovali a měli s nimi opravdu dost zábavy! 


SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig