Friday, September 15, 2023

MY AUTUMN & WINTER WISHLIST

wihslist
Max Mara jacket / René Caovilla boots / Dior cream & mascara / Hermés bag / Van Cleef & Arpels bracelet / Max Mara scarf & skirt / Casetify iPhone case / Sportalm jacket & gloves / FOREO cream / Dior J'Ador perfume / Moonboots boots

Good morning everyone! I hope you are doing well. Today I would like to show you some of my items which are on my wishlist for this autumn and winter season. As many of you might know, autumn is one of my absolute favorite seasons and I am already so excited for all the sweaters, layering and pumpkin spice latte! One of my favourite places to shop online is Macy's - I am pretty sure most of you know the store already, however should you not - it's an US department store (with an online shop as well) carrying clothes, shoes, accessories, homeware and many more categories. They carry some of my favorite brands, like Badgley Mischka, Rains and Tahari.


Krásné ráno všem! Doufám, že se všichni máte skvěle. Dneska bych Vám ráda ukázala pár kousků, které momentálně mám na svém wishlistu. Jak mnozí z Vás ví, podzim je mým oblíbeným ročním obdobím a už se nemohu dočkat na všechny svetry, vysoké kozačky a barvené listí! Skvělou selekci podzimní kolekce naleznete i na online portálu amerického řetězce Macy's, který má v nabídne hned několik mých oblíbených značek - například Badgley Mischka, Rains nebo Tahari.


10€ GUTSCHEIN für deine Newsletteranmeldung 


- A TEDDY JACKET: I am always freezing in the winter - that's why I would like to invest in a new teddy jacket, perhaps in brown or black, which is gonna keep me warm all winter long. Teddy jackets are my personal favorites and I feel like it's, in a way, also a very timeless piece.

- BEIGE BOOTS: I've been eyeing on these boots for quite some time and to be perfectly honest, I can't quite frankly take my mind off them. I think they will be such a perfect addition to my autumn closet and I also think they are perfect for both the day and the night time! Also don't forget to check out Macy's who is carrying a large boots selection: savings on Savings: extra 20% off select sale & clearance items!

- NEUTRAL BAG: You will find many, many bags in my wardrobe however a classical, timeless bag in neutral colour is something my closet is missing. Personally, I would love to get a bag which I am gonna love and wear all my life long - my 30th birthday is coming up in a few years and I feel like that would be the perfect opportunity to get myself a little something from me!

- KNITS & KNITS: I loooooove chunky knits, warm knits, turtlenecks, sweater dress and basically any sweater ever made. As someone who can have never enough knitwear, also this year I would like to get a cashmere knit for myself, perhaps in camel or off white!

- SKI WEAR: As we go skiing every season, I feel like getting a new jacket, and other ski wear and accessories, wouldn't hurt. I love leopard print this season and I personally feel in love with this skiing jacket from Sportalm.

- COSMETICS TO SPLURGE MY SKIN: As my wedding is over and the stress with it as well, I feel like my skin needs good cosmetics care at the moment. I need hydration sooo badly at the moment which  I also think is really important before the autumn and winter season as my skin tends to get very, very dry.

- A NEW PHONE CASE: I got a new phone back in August and I bought an "emergency" case with it back in the store. Yet, it's not really the case I want to have and to keep. That's why I would like to get a new phone case which I love - perhaps in a leopard print (as that's something I am really into at the moment?!).


- NOVÁ "TEDDY" BUNDA: Teddy bundy mám moc ráda a svůj TEDGIRL kabát od Max Mary nosím opravdu často. Proto bych si tento rok chtěla bundu pořídit novou, v hnědé nebo v černé barvě.
- BÉŽOVÉ KOZAČKY: Béžové kozačky mi ve svém botníku tak nějak chybí, a proto bych si tento rok ráda pořídila jedny v takové barvě. Osobně mě zaujaly tyto od značky Rene Caovilla.
- KABELKA V NEUTRÁLNÍ BARVĚ: Stejně tak jako béžové kozačky, tak i béžová kabelka je kousek, který moje skříň tak nějak postrádá. Osobně bych si v následujících pár letech chtěla pořídit Birkin Bag, a to pravděpodobně jako dárek ode mně pro mě k mým 30. narozeninám!
- SVETRY & SVETRY: Může mít člověk dost svetrů? Já si myslím, že ne. Ráda bych tento rok zainvestovala do nějakého jemného, kašmírového!
- OBLEČENÍ NA LYŽE: Minulý rok jsem si pořídila nové lyžáky a nové lyže - tento rok bych si ráda koupila nové oblečení na lyže. Tahle leopardí bunda od Sportalmu mi přijde naprosto dokonalá!
- KOSMETIKA: Na podzim moje pleť vždycky trpí, a proto bych si ráda koupila pár kosmetických produktů, aby i v sychravých dnech vypadala pořád svěží a plná života.
- NOVÝ OBAL NA TELEFON: V sprnu jsem si pořídila nový telefon a s ním i "SOS" pouzdro, abych ho v nějakém měla. Proto bych si teď chtěla pořídit nové, stylovější - které si mi bude i víc líbit.
SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig