Tuesday, September 5, 2023

EVERYTHING ABOUT OUR CIVIL WEDDING

DSCF7486

Good morning everyone! I hope everyone's well - today I've got some BIG & EXCITING news - YES, WE GOT MARRIED! Our civil wedding was two weeks ago and in this post I would like to share with you a little bit more about my look, outfit and of course, also our rings!

Krásné ráno všem! Doufám, že jste do září vkročili tou správnou nohou - já tu mám jednu VELKOU NOVINKU: a to, že jste se na konci sprna VZALI. Jelikož to v Německu funguje trošku jinak než v ČR, museli jsme se nejdříve oficiálně oddat na úřadě a až pak svatbu oslavit "v párty" stylu. Dneska mám pro Vás tedy pár fotek z našeho civilního obřadu, včetně detailů, co jsem měla na sobě, jak jsem nalíčila a také něco málo o našich prstýnkách.

DSCF6449

GETTING READY

On the day of my civil wedding I did my make-up myself. Even though it's (probably) more important than a "party" wedding, I wanted to feel like myself. I did actually my make-up as usual - I started with a DIOR BACKSTAGE Face & Body Primer which makes your skin moisturized yet at the same time gives you a certain glow. After that I applied the Dior Forever Skin Glow 24h Foundation in my shade 2N which lasts the whole day (and night) yet looks very natural on your skin. To cover my bags under the eyes and some other little imperfections, I used the DIOR BACKSTAGE Face & Body Flash Perfector Concealer in 2N. To contour my face, I used - as always - the DIOR BACKSTAGE Contour Palette, and for highlights the DIOR BACKSTAGE Glow Face Palette. For my eyeshadow I went for the lighter colours from the DIOR BACKSTAGE Eye Palette. Of course, I had to apply my favourite mascara at the moment (in a waterproof version) - the Diorshow Iconic Overcurl - and a liquid eyeliner Diorshow On Stage Liner.

Na naši civilní svatbu jsem se líčila sama - jelikož jsem se chtěla cítit "opravdu jako já". Na své rutině jsem vlastně nic nezměnila, jen jsem se nalíčila trošku méně než normálně. Ještě předtím než jsem si nanesla make-up, jsem na pleť aplikovala primer DIOR BACKSTAGE Face & Body Primer, na který nedám dopustit. Pleť krásně zhydratuje a rozzáří. Jako každý den, jsem i v tento výjimečný den, zvolila make-up Dior Forever Skin Glow 24h Foundation v odstínu 2N, který zakryje všechny nedostatky, vydrží celý den (i noc), ale zároveň na pleti působí lehce. Nedostatky jako jsou kruhy pod očima jsem překryla korektorem DIOR BACKSTAGE Face & Body Flash Perfector také v odstínu 2N. Nezměnilo se ani nic víc, co se tváří týče: obličej jsem vykonturovala paletkou DIOR BACKSTAGE Contour Palette a tváře, nos i srdíčko nad rty jsem zvýraznila highlighterem z paletky DIOR BACKSTAGE Glow Face Palette. Co se očí týče, zvolila jsem světlé stíny z DIOR BACKSTAGE Eye Palette a samozřejmě bych to nebyla já bez očních linek, na které jsem použila tekutou oční tužku Diorshow On Stage Liner. Řasenku jsem pro jistotu zvolila voděodolnou, a to Diorshow Iconic Overcurl.

MY PRODUCTS



DSCF6313 DSCF6319

MY FULL LOOK

For my dress, I couldn't choose any other brand than Atelier Emé which is doing all of my wedding looks. They have an amazing selection of party and bridal dresses and I couldn't be happier with my choice of the "Gabrielle" dress which I think is absolutely stunning, especially in combination with the high gloves the look looks very rich and elegant. As for my shoes, I knew I wanted to wear the Mach & Mach heels.

Stejně tak jako mé ostatní looky, i můj outfit na civilní svatbu byl z dílny Atelier Emé. Upřímně mám pocit, že lepší značku jsem si ani nemohla vybrat. Šaty "Gabrielle" jsou v kombinaci s dlouhými rukacemi (alespoň podle mě) naprostou dokonalostí, a také úplně klasickým, nestárnoucím lookem. Boty jsem měla dokonce již před šaty, a to od značky Mach & Mach.

DSCF6412 DSCF7628

THE RINGS

One of the most important things, of course, are the wedding rings. From the very early moment I knew what I wanted - I wanted to have a band with stones which I would love and wear proudly every day of my life. I also knew that I wanted to get rings from a local, Czech brand and also a brand which pays attention to the origin of the stone and the working conditions of the employees. I chose the Czech brand Bisaku that is creating wedding bands and rings since 1996 - yes, the exact same year I was born therefore I think it's more than "meant-to-be". I chose the model Archer which I personally love in all versions - yellow gold, white gold and platin. We decided to go for yellow gold rings - I personally have most of my jewelry in gold that's why I thought this would be fitting. With all wedding rings you can a life-long warranty and a free engraving as well. I am more than happy with our selection - and how do you like them? 

A jedna z nejhlavnější věcí: naše prstýnky. Již předtím než jsme se ponořili do značek, které u nás v ČR snubní vyrábějí (jelikož pro mě bylo důležité mít kousek "vlasti" na ruce), jsem věděla, že musí pocházet od značky, která si potrpí na kvalitu i na podmínky zaměstnanců. Právě proto jsme zvolili českou značku Bisaku, která zásnubní i snubní prstýnky vyrábí již od roku 1996 - vzhledem k tomu, že je to i rok, kdy jsem se narodila, přišlo mi to prostě a jednodušše jako znamení. Všechny kameny jsou certifikované, na všechny prstýnky je doživotní záruka a také gravírování zdarma. Já jsem zvolila model "Archer", který mi přijde naprosto nesmrtelný. Věděla jsem, že chci prstýnek s kameny, a toto provedení mi je naprostou ctí nosit na ruce. Můj (již) manžel zvolil 3mm prsten - oba jsme zvolili zlatou verzi, aby k sobě prstýnky ladily. Tak jak se Vám líbí?

DSCF7531 DSCF6509

shot by KAJENZI




SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig