Thursday, April 12, 2012

dubai photos 4: finds

Today I am making another post about my lovely holiday in Dubai. The vacation gets slowly to the end and I do not wanna think about the return to my mothercountry because there is cold and school. Anyway, as I said, we are staying in 33th floor and we can see the Palm Island from our balcony, so here is how the view from it looks like.

Dneska budu pokračovat s posty z Dubaje. Dovolená se nám pomalu krátí a vůbec nechci myslet na odjezd domů, protože v Čechách je zima a škola. Jak jsem už psala, bydlíme ve 33. patře a máme nádherný výhled na palmový ostrov, který patří k dominantám Dubaje.

I have been to a mall called „Deira City Centre“. This mall is not that popular and famous as The Dubai Mall ( the biggest mall in the world with 1200 shops and huge aquarium inside ) or the Mall of Emirates ( about 700 shops but you can go skiing inside of the centre ). We have been there last year and we liked it there because there are not so many people as in those big malls. Here you can see some new finds. I bought this in River Island. I chose simple crem top with sequins on the lower side which make the tee more interesting. My second find from there is this sweater. It is in simple grey but there are sequins on it, so it looks really cute when you have it on!

Včera jsem byla v obchodním centru „Deira City Centre“. Tenhle obchodní dům není tak populární a velký jako známé obchoďáky The Dubai Mall ( největší obchoďák na světě s více než 1200 obchody a obrovským akvárkem uvnitř ) a The Mall of Emirates ( asi 700 obchodů, ale uvnitř si můžete zalyžovat ). V tomhle menším obchoďáku jsme byli už minulý rok a líbilo se nám tam, protože velikostí je akorát a není tam narváno.  Na fotkách můžete vidět mé úlovky. Byla jsem v River Islandu a těmhle dvoum kouskům jsem nemohla odolat! Jako první jsem si koupila tílko v krémové barvy s korálky na spodní straně. Díky korálkům vypadá tílko zajímavěji a přitáhne si pozornost. Další věcí, kterou odtamtud mám, je šedý svetr, ve kterém jsou všité různé flitry, takže se jedná o povedený kousek, dle mého názoru! Moc se mi líbí.

And of course I had to do a view of my Chanel bag. Since I was like six, I was dreaming about getting Chanel. I always read my moms Elle and I was really in deeply loe with this brand, so you can not probably imagine how lucky and happy I am to own this. I did not choose the „soft“ leather ( or how to call it ), but as you can see the leather is another. I have this silver version.

A samozřejmě jsem také musela udělat pár obrázků mé nové kabelky od Chanelu. Bylo mi asi šest, když jsem poprvé spatřila Chanel a od té doby jsem o ní snila a básnila. Nikdy by mě nenapadlo, že budu vlastnit jednu, natož čtyři úžasné kousky od této značky. Takže si asi umíte představit, jak jsem šťastná, že je mám. Teď jsem si vybrala klasickou černou barvu, protože je univerzální a dá se nosit ke všemu. Kůže na kabelce není hladká a nevím jak jí popsat. Doufám, že se spokojíte se slovem „hrubší“, ale mě se líbí s chtěla jsem jí tak. Vybrala jsem si stříbrnou, protože moje milovaná zlatá verze se ošoupala a nevypadá dvakrát nejlíp. Snad tahle vydrží déle.
  
Here is another look with all what I got. You can see the box, the manuals, authenicity card with my number and my new love. Hope you like it.

Tady jsou další fotky jedné z nejlepších kabelek na světě, alespoň pro mě. Na poslední fotce můžete vidět vše, co jsem k ní dostala, včetně originální krabice, brožůr, návodů, autentické kartičky s číslem kabelky a samotnou mojí novou Chanelku!
SHARE:

16 comments

  1. tak ti závidím :) a ten výhľad z okna... krása
    xoxo Michelle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! Ten výhled je opravdu nádherný! ;)

      Delete
  2. božínku ten výhled!! Tak to je nádhera!! Ta fotka mi úplně zvedla náladu, když vidím tu nádhernou modř moře :) to je prostě k nezaplacení :) tady už víc jak týden ani na chvíli nevysvitlo slunce a pořád hrozně fouká, občas prší :( je to opravdu bída.. takže si to tam pořádně užívej za nás za všechny ;)
    A Chanelka je jak jinak, než úžasná!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Výhled je opravdu super, akorát když se trochu víc vykloním z balkónu, nemám nejlepší pocit, sle kdo by v té výšce také měl! ;) moře je taky super, má asi 27, takže je to příjemný. V Čechách to nestojí za nic, takže si to tady ještě užiju, ikdyž mi to už pomalu končí ;((

      Delete
  3. omg wow a-mazing view! and so in love with your river island finds + the chanel!!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, the view is lovely ;) I like it as well, but when I looked down too much, I did not feel very well ;( but that is okay ;)

      Delete
  4. U nás dneska celý den propršelo, tohle počasí by mi taky bodlo ;D
    A ta Chanelka je samozřejmě úžasná! černá se mi líbí nejvíc :) a s tou stříbrnou to taky vypadá moc zajímavě! :)
    a ještě jednou se moc omlouvám, že jsem jsem ti omylem volala :) cítím se fakt blbě

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuj, tak to se tam teda vůbec netěším, br! Je to v pohodě, jenom jsem se divila, jestli se něco děje nebo ne. A úplně v pohodě, může se stát ;)

      Delete
    2. Úžasné....chci tam taky...Kolik tak stojí kabelka Chanel ? :)

      Delete
  5. výhľad je čistá dokonalosť, to sa hneď človeku lepšie budí keď vie že keď si stúpne na balkón ho tam čaká toto!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano ano. Pocit toho, že nemusím jít do školy a nevstávat do deštivého dne je skvělý!

      Delete
  6. What a great view!

    http://hotcinnamon.blogspot.com.es/

    xo

    ReplyDelete
  7. Ahoj, kde si si prosim ta kupovala tuto Chanelku? je nadherna:) tiez po takejto kombinacii cierna-strieborna tuzim

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig