Sunday, May 13, 2012

NEW IN

 tweed nude jacket Promod / sandals Promod / gold earrings clenot

Today I went to city and I cambe back with finding I am totally into! First I bought this tweed jacket. I really wanted a jacket like this in Zara, but there are they kinda expensive and when I saw the 50% off, I had to have it! I think it is really cute and I am looking forwards wearing it.

Dneska jsem se vydala do města, protože jsem mamince chtěla koupit něco ke dni matek, ale vrátila jsem se i s kousky pro mě! Jako první mě uchvátila tadle tvídová světlá bunda. Už dlouho jsem chtěla jednu takovou, ale v Zaře byly celkem drahé, takže když jsem našla tudle v Promodu s 50% slevou, musela jsem jí  mít. Líbí se mi hodně a už se nemůžu dočkat až jí budu nosit!
 Then I got these sandals from Promod too. I had a pair from Zara and I really liked them, but they broke last week and I really needed ones, so that´s why I decided to buy them and I like them. Maybe I will buy another simple pair at Zara if I find one. And my earring started to hurt because of H&M earrings, so my mom bought me these small earrings. They are golden and simple. That is what I need.

A i sandály jsem si koupila v Promodu. Tři roky jsem měla jedny ze Zary, ale minulý týden se mi bohužel rozbily, takže jsem zoufale potřebovala nové a tydle se mi líbily. Stejnak si myslím, že si koupím ještě jedny obyčejné v Zaře, pokud je tam budou mít. Mamka mi ještě koupila tydle malé zlaté náušnice, protože mě začaly bolet uši z mých H&M. Snad mi zlato pomůže. 
 And here is a preview of everything, including my Birkin bag.

A tady je ještě ukázka všeho, včetně Birkinky.
And here you can see my MAC powder. I did not buy it now, I got in the USA, because the MAC cosmetics here in Czech Republic and Germany is so expenive. Anyway, I really like their products. They look natural and are good for my skin. I really recommend! 

Na obrázcích můžete vidět můj MAC pudr. Ne, ten jsem si nekoupila dnes, ale už v prosinci v Americe, protože MAC v Čechách i Německu stojí celkem dost a proto se vyplatí ho kupovat v zahraničí. Mám ráda jejich kosmetiku. Vypadá přirozeně a prostě mi vyhovuje. Takže doporučuji!

SHARE:

42 comments

  1. Všechno je moc krásné! Těším se až to na tobě uvidím:)

    ReplyDelete
  2. tvídové sáčko/bunda je moc pěkné ... sama žádné takové nemám a určitě by se mi hodilo! :) Jinak pudr mám úplně stejný a také ho mám moc ráda! ;)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sáčko doporučuji a pudr můžeš sama posoudit, ale myslím, že máš podobný názor jako já :)

      Delete
  3. Vidím, že jsi fakt dobře nakoupila. Bunda vypadá krásně, takovou jsem snad ani nikde v žádném obchodě neviděla. A ty náušnice jsou nádherné, takové jednoduché. Já náušnice nekupuji, protože nemám dírky v uších.. Alespoň ušetřím no :D
    http://beily-beautyworld.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nakoupila jsem dnes celkem dost no. Takovédle můžeš sehnat v Zaře nebo v Promodu :)

      Delete
  4. That´s a really pretty jacket! And sandals :)

    ReplyDelete
  5. ta bundička je dokonalá.. fakt tady slintám!!
    Stále víc mě utvrzuješ ve svém perfektním vkusu.

    ReplyDelete
  6. Birkinka je dokonalá a bundička taky moc krásná!

    ReplyDelete
  7. Really love the tweed jacket, how classy and cute! :)

    ReplyDelete
  8. ty naušnice jsou krásným příkladem, že v jednoduchosti je krásna :))

    www.musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. na bundu som pozerala aj ja, ale v pôvodnej cene mi prišli tie Zarovké lepšie, ale keď vravíš , že 50%, to je iná pesnička!je krásna!
    A naušničky sú tiež moc fajn, také mám najradšej.

    ReplyDelete
  10. Bože to sáčko je úžasný! Musím mít!! :DD :*

    ReplyDelete
  11. Já bižu vůbec nosit nemůžu, jen chirurg. ocel nebo zlato, ale vždycky když mi ucho hnisá, dávám si do něj zlaté naušnice,protože to hojí)) Jinak sandálky jsou krásný, taky nějaký scháním.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to jsem na tom teď stejně. Je to divné, protože si mi to předtím nestalo, no tak snad se mi to zahojí. Díky za pochvalu a snad nějaký ulovíš! Good luck :)

      Delete
  12. krasne boty :)

    http://t-onlineshop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. The jacket is GORGEOUS! I love it! As well as all your other pick ups! Lovely finds :) I love your blog, btw! You have your newest follower :) Can't wait for what's next, hun! xo, Megs

    princess.hippie.love.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Megs! i really like the jacket! it reminds me Zara a bit but not so expensive. thanks for the follow :)

      Delete
  14. Love the blog hun, just followed :) I love the jacket! If you get the chance def check out my blog as well @ http://stylista86.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you dear! :) of course I will check it! :)

      Delete
  15. I love those navy sandals, so chic.


    http://heartofgoldandluxury.blogspot.com/

    Best,
    Alison

    ReplyDelete
  16. Do uší spíš stříbro, je bakteriocidní a uši se tal lépe a rychleji hojí :)
    http://camellife.blogspot.cz/

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig