Wednesday, June 27, 2012

showroom - press day: calzedonia, intimissimi, tezenis part I.

Today I have a small report for you from the showroom I visited on 26th, June. They presented the collections of Calzedonia, Intimissimi and Tezenis for Fall and Winter 2012/2013. In the main role there was underwear, but you can also see that there were some pieces for everyday wear like blouses or dresses. The collection have many styles and colours. From romantic nude colours to new bold "Leather Capsule Collection" by Intimissimi. Every woman or jung lady will find her style in their Fall/Winter Collection. The pieces are made from enjoyable and comfortable materials which makes you chic without losing your style.

Dneska mám pro Vás malou reportáž z showroomu, který jsem navštívila 26. června. Byly prezentovány kolekce značek Calzedonia, Intimissimi a Tezenis pro letošní podzim a zimu, tedy 2012/2013. V hlavní roli bylo spodní prádlo, které vypadalo úchvatně, ale můžete si všimnout i věcí na "normální" nošení jako halenky nebo šaty. V kolekcích se nacházelo mnouho různých barev a stylů. Od romatických béžových tónu až po odvážnou "Leather Capsule Collection" od Intimissimi. Díky tomu si každá z nás může vybrat, co se jí líbí a co jí sedí. Všechny kousky jsou z velice příjemných materiálů a jsou velice pohodlné a příjemné. Jsou dělané prakticky, ale přitom vypadají skvěle. No, podívejte se sami!
The lovely showroom is located in Pařížská 13 in Prague. The whole apartment is in baroque and deluxe style which I really like. The whole atmosphere there was amazing!

Showroom se nachází na Pařížské 13 v Praze. Celý showroomový prostor je v barokním luxusním stylu, který se mi moc líbí. Celá atmosféra působí klidně a příjemně.
This is the "Leather Capsule Collection" by Intimissimi. This collection is for self-confidence women. It is epochal innovation because their style was romantic and now they presented this collection. 

Tady na obrázcích můžete vidět již zmíněnou "Leather Capsule Collection" od Intimissimi. Určitě je dělaná pro sebevědomé ženy. Je velice inovativní, protože tato italská značka do této doby navrhovala jen romantické jemné modely.
This see-through blouse with a pearl collar was my big favourite! You can find it in Intimissimi stores in September/October. 

Tato "průhledná" černá košile s límcem pošitým perlami je můj velký favorit! Můžete jí najít v obchodech Intimissimi v září/říjnu tohoto roku.
Another pieces in nude tunes I adored. It looks really soft and comfortable. That is the perfect combination. I reminds me a little bit vintage style which I just love. All pieces are from Intimissimi and Tezenis. There was something good to eat as well. Everything was delicious and the cupcakes are really cute!

Další kousky ve světlých odstínech, které jednoduše miluji. Vypadají jemně, ale pohodlně, což je perfektní kombinací! Připomínají mi trochu vintage styl, který se mi moc líbí. Všechny modely jsou od Intimissimi a Tezenisu. A samozřejmě - v showroomu bylo i něco dobrého. Ty "cupcaky" mi přišly strašně roztomilé!
In another room there were the collections of Calzedonia. Even they made some innovations. The collections till now were designed for women. They tried to make some collection for junger ladies too. I think it is cool.

V další místnosti se nacházely modely značky Calzedonia. Dokonce i oni mají nějaké novinky. Jejich kolekce do teď byly dělané spíše pro dospělé ženy, ale na podzim hodlají představit i kousky pro mladší slečny, což mi přijde super!
These "socks" and jeggins will be perfect for the Autumn! You can choose from a lot of colours and paterns and materials. I, personally, love these jeggins! They are more comfortable than skinny jeans and they go perfect with oversized knits!

Na fotkách můžete vidět nadkolenky a "jeggins", které jsou podle mně perfektní na podzim. Můžete si vybrat z mnoha barev, materiálů i potisků. Jsou mnohem pohodlnější než "skinny" džíny a hodí se k velkým podzimním svetrům!
 And here it is me in the showroom. I was wearing a neon dress from Topshop and a leather jacket from HERE. That all is combinated with simple black H&M tights, Urban Outfitters loafers and Céline Boston bag. I wore a bracelet from H&M and my Chanel necklage.

 Můj outfit vypadal takto: Měla jsem na sobě neonové šaty z Topshopu a koženou bundu odtud. Všechno jsem zkombinovala s klasickými černými punčochami z H&M, semišovými mokasínami od Urban Outfitters a Céline kabelkou. Na ruce můžete vidět náramek z H&M a na krku řetízek Chanel.
And what will be in this Fall/Winter?
Calzedonia  the collection in some smaller collections. The collection "Chalet chich trend" is inspirated by vintage style and mountane cottage in the tunes of white, nude and light pink. In their "Preppy Girl" you can find a lot of patterns like hearts, dots or strips. That all is in colours of blue, green, bordo and ochre yellow. "Party Time" collection is made for parties. It is fulled with glitters, sequins or lace. And of course there is "Miss Dandy", which is for business. It is a classy collection with jeggins that makes you look good eventhrough you are busy.
Intimissimi have collection in classical winter colours like black, grey, white or beige. But you can also find there sequins or lace.
And Tezenis has prepared for this season floral and ethnic prints, geometrical prints like stars, dots or strips!
How do you like their collection? Do you have any favourites??

A co bude in podle prezentovaných značek?
Calzedonia rozdělila svojí kolekci do několika podkolekcí. "Chalet chic trend" je kolekce inspirovaná vintage stylem a horskými chatami. Všechny kousky jsou v odstínech bílé, krémové a světle růžové. Nechybí ani oblíbený norský vzor. V kolekci "Preppy Girl" naleznete hodně vzorů jako jsou srdíčka, puntíky nebo pruhy. Tato kolekce je v (pod)zimních barvách, a to v odstínech modré, zelené, bordó a okrově žluté. Jejich další kolekcí je "Party Time", která se hodí na párty nebo různé slavnosti. Najdete v ní spoustu flitrů, třpytek a krajky. A v neposlední řadě také "Miss Dandy", což je klasická kolekce, navržená pro busineswomen. Jedná se o pohodlné, ale stylové věci, jako právě jeggins.
Značka Intimissimi vsadila na klasické zimní barvy - bílou, černou, šedou a béžovou. Také v ní naleznete flitry nebo krajku.
A Tezenis představil kolekci s potisky - květinovými, etnickými nebo geometrickými, jako jsou hvězdičky, puntíky nebo proužky.
Jak se Vám jejich kolekce líbí? Máte nějaké favority?

SHARE:

28 comments

  1. Pekný outfit, najviac sa mi páčia tie šaty :)
    Plus ta čierna košeľa s perlami je naozaj veľmi krásna.


    ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji moc za pochvalu :) ta košile mi přijde úžasná!

      Delete
  2. Velmi povedený článek! Sluší ti to moc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jsem ráda, že se líbí a děkuji za pochvalu!

      Delete
  3. krasny clanok a aj kolekcia je uzasna fakt

    :)))

    ReplyDelete
  4. Jo si pekne oblečená a veľmi sa mi páči ten vintage style. :)

    ReplyDelete
  5. ta košile s tím korálkovým límečkem vypadá moc dobře!!:)

    ReplyDelete
  6. =D to jídlo je super! =) a oblečení taky vypadá vábně, to je jasný;)=) =D

    ReplyDelete
  7. krásne veci, super jedlo, WOW :-)

    liveyourdailylife.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. věci byly nádherné a jídlo nejlepší! :) skvělý den!

      Delete
  8. prádlo milujem, ale nosím iba bielu klasiku, ale podľa oblečenia ešte, nejaké sexy extravagantné kúsky neriešim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. já taky! taky jsem se od toho tam nemohla odtrhnout!

      Delete
  9. Baruška byla největší stylařka tam*:P

    ReplyDelete
  10. supr outfit a to spodní prádlo v béžové barvě vypadá úžasně :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. díky Juliet a to spodní prádlo úžasné bylo!

      Delete
  11. milujem Tezenis! majú najrozkošnejšie spodné prádlo :D

    ReplyDelete
  12. Ach, to je nádhera. Závidim ti :D

    Giveaway o BOURJOIS :))
    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  13. Myslím, že nebýt té zrzavé tlusťošky, tak fotky mají skvělý šmrnc :D (asi by ses té druhé s černým prádlem nezbavila, viď? )

    Jinak vážně pěkně fotky! a hlavně text k tomu

    ReplyDelete
    Replies
    1. cože? takovou tam nevidím! :) No, jestli to je nezbytný, tak bych o tom začala přemýšlet, ale myslím, že je to dobrá fotka! :) Díky moc. Je to můj první showroomovský článek, tak můžeš hádat u koho jsem asi našla inspiraci! ;)

      Delete
  14. so beautiful. i would wear those undies in a heartbeat!
    http://seascaped.blogspot.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig