Saturday, July 28, 2012

5 DAYS IN PARIS: DAY 3

Photobucket
Photobucket

Today I started my day with going to Forum des Halles. I was really upset about this shopping mall. Yes, there are some good stores like Zara, H&M or New Look, but the pick is really small and half of the stores was closed. That was the reason why we decided to take a walk to Rue du Rivoli.


Hned dopoledne, kolem 10. hodiny, jsme vyrazily do Forum des Halles. Musím přiznat, že mě velice zklamalo. Ano, byly tam dobré obchody jako Zara, H&M nebo New Look, ale zboží měli dost probrané a navíc půlka obchodů byla zavřená. Proto jsme se asi po hodině rozhodly jít pěšky na Rue du Rivoli, kde měli obchody lepší.

Photobucket

On the Rue du Rivoli we stopped in Stabucks where we I had my lunch. I bought a normal latte, because I needed some coffein to survive the whole day and some bagel for lunch. 

Na Rue du Rivoli jsem si sedla do Starbucksu, kde jsem obědvala. Dala jsem si normální latte, protože jsem potřebovala nějaký kofein na nakupovaní a k jídlu bagel, kterou mám ráda.

Photobucket Photobucket Photobucket

We planned that we will be in the Forum des Halles the whole day, but we were there like 1 hour. So I googled in Starbucks some other shopping malls. We went to La Defénse, the modern part of Paris where I took some pictures.

Plánovaly jsme, že nám návštěva Fora des Halles zabere celý den, ale nakonec to trvalo asi jenom hodinu, takže jsme neměly co dělat. Ve Starbucksu jsem rychla googlovala další nákupní centra. Až do Forever 21 se nám nechtělo, je to dost daleko, tak jsme se rozhodly jet do La Defénse, té nejmodernější čtvrti v celé Paříži. Tam jsem fotila i tydle fotky.

Photobucket
Photobucket
wearing blouse Zara trhough HERE / shorts Levis / sandals Zara / bag Gucci

Photobucket Photobucket Photobucket

The reason why we got there was the shopping mall "Les Quatre Temps" which I liked much more than Forum des Halles. All stores were opened and the pick there was so much bigger! There were stores like H&M, Zara, New Look or even American Apparel. Today was the last chance to buy something here in Paris. I really wanted to buy something in Paris and I did not want to spend money on shits I will not wear. I was thinking about Acné sweater in Galeries Lafayette, but I did not find the Acne section. So, I changed my plans and I wanted to get a sweater at American Aparrel - they did not sell them. So, I chose something I love at Zara!

Ten pravý důvod, proč jsme jely na La Defénce bylo obchodní centrum "Les Quatre Temps", které se mi zamlouvalo mnohem víc než Forum des Halles. Sice tam měli většinu obchodů stejných jako ve Fóru des Halles, ale výběr byl mnohem mnohem větší. Také tam byl i American Apparel. Dneska jsem měla poslední šanci si něco koupit na sebe, a strašně jsem si chtěla něco přivést. Nechtěla jsem nic ze slev, protože vím, že by mě to omrzelo. Nejdřív jsem chtěla svetr od Acné, ale k mému neštěstí jsem oddělení Acné v Galerii Lafaytte nenašla. Tak jsem se rozhodla pro svetr od American Apparelu, který ale neměli. Takže jsem si vybrala něco v Zaře.



And this is what I bought - the leather studded jacket from Zara. It is a new collection. I have already seen this the very first day on Champs Elysées and was not sure, if I wanted it so much but now I just love the studs. How do you like my new jacket?

A tady je to, co jsem si v Zaře koupila - "studded" křiváka z nové kolekce na podzim. Už jsem ji viděla  hned první den v Zaře na Champs Elysées, ale nebyla jsem si jistá, jestli bych jí unosila. V každé Zaře jsem jí ale hledala. Moc se mi líbí a jsem ráda, že jí mám. Jak se Vám líbí??


Follow on Bloglovin
 - Like me on Facebook - Follow on Twitter
SHARE:

33 comments

  1. To je zvláštní, když jsem naposledy nakupovala v Galerie Lafayette, bylo tam oddělení Acne, kde jsem si koupila džíny. Jinak Rue de Rivoli je skvělá volba. A musím souhlasit s tím, že Forum des Halles je naprosto příšerné místo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, tak já jsem ho nenašla. Je možné, že jsem ho přehlédla, jsem slepá. Ano, Rue du Rivoli a La Defénse jsou mnohokrát lepší než Forum des Halles!

      Delete
  2. I like the floral blouse you were wearing. The jacket is cool, I've seen it in stores too but I didn't really liked the studs at the end of the sleeves.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you Stefany! :) I like the jacket ;)

      Delete
  3. Ten křivák je nádherný!! :) Jinak na té poslední fotce Ti to hrozně sluší!!!
    http://angellovely-things.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. taky jsem si nedávno z Paříže chtěla přivést svetr American Apparel a nebyl tam :( jinak ten křivák je úžasný a články o pobytu taky!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. já také, a zklamalo mě, že tam, nebyl, ale tak chystám se do USA, tak třeba tam :D děkuji moc, jsem ráda, že se líbí!! :)

      Delete
  5. oh, to je paráda si to tu u tebe všechno číst, všechna ty místa, kde jsem byla před asi třičtrtě rokem, Paříž je báječná a La Defénse mam taky radši :)
    Jinak ti to samosebou moc sluší a křivák je bezvadnej, já si z Paříže přivezla šaty :)

    http://theblondetime.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. jsem ráda, že to čteš, si asi jediná :D Paříž miluji, je tak krásná!! :) A díky moc :) Jaké šaty? A odkud přímo?

      Delete
  6. Ta bunda je nádherná a pro tebe jako stvořená! :)

    ReplyDelete
  7. Na fotce u které máš popis outfitu jsi úplně jako panenka Barbie :) nevím proč, ale prostě mi ji hrozně připomínáš :) jsi moc krásná a všechny fotky se mi moc líbí.. a ten křivák ♥ och!! Skvěle sis vybrala ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. doufám, že ta barbie je myšlená pozitivně :) ale děkuji, jsi moc hodná!! :) jsem moc ráda, že se ti fotky líbí. A že se líbí i křivák!

      Delete
  8. Super fotky, moc ti to sluší :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. mňa celkovo nakupovanie v Paríži sklamalo. Bývali sme na Rue de Rivoli a najlepšie sa mi nakupovalo tam. čo sa týka obchodov v okolí ma tiež štvalo , že sobota a nedeľa už úplne zatvorené. ale nedá sa s tým nič robiť.
    Ale čo sa týka krásnych miest,romantiky, jedla tak Paríž je tiptop, už iba kvôli galériám, múzeám, uličkám tam pôjdem opäť, aj keby som si mala kúpiť minimum. má to svoju magickú atmosféru. keď som sa ráno zobudila a pozrela z okna na ľudí ako bežia zo sb s kávičkou a pred paulom sedia na raňajkách.
    a si kočka! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mě to taky zklamalo. Asi jsem rozmazlená z Ameriky, nebo nevím, ale prostě je to tu dražší než tam a ani nějaký extra výběr no. Asi tak. Co se týče atmosféry, tak ta je úžasná! Když jsem přišla na Trocadéro, myslela jsem, že se rozpláču, jak to bylo hezký :)
      A díky moc!

      Delete
  10. Ten křivák Ti bude slušet! :) Úplně ho na Tobě vidím. Prostě kočka! :-)
    A ta čtvrť se mi vážně zamlouvá.

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji moc Ceady :) Jsi nejhodnější :)
      Doufám, že Ti to s Paříží vyjde!!

      Delete
  11. Křivák je úžasný, opravdu a moc se těším, jak ho na tobě uvidím!:)

    ReplyDelete
  12. prekrasne fotky, to vypada paradne. libi se mi tve boty

    xxx
    www.cristeene.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Bunda je úžasná! A dovolenou v Paříži ti vážně závidím, moc bych tam chtěla! Hezké fotky :))

    ReplyDelete
  14. Forum des Halles si pamatuju, byly jsme tam kdysi asi pred 8 lety a libilo se nam tam, tak kdyz jsme byly znovu v Parizi predloni, hned jsme tam sli a museli to kompletne zmenit, protoze obchody i vyber velka nuda. Rue de Rivoli je nejlepsi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano ano, je to tam nejhorší, ale na Rue de Rivoli se mi líbilo :)

      Delete
  15. Já byla v Paříži před 14 dny a Forum des Halles mě taky hrozně zklamalo. Dokonce se mi tam udělalo z toho vedra, co tam je, špatně. Jinak American Apparel je třeba i kousek od zastávky Saint-Germain-des-prés, tak pokud půjdeš někdy okolo, tak se tam zastav :-) Třeba tam ten svetr najdeš :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemají tam vůbec nic. Aha, tak ten jsem neviděla a teď už se mi tam nechce. Tak snad v Americe. Ale díky moc za tip!!

      Delete
  16. ta bundička je skvělá, škoda že jí nemají ve stříbrném provedení..

    ReplyDelete
  17. Strašne krásny výber tej bundičky:)
    Prajem krásny zbytok dovolenky:)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig