Thursday, July 5, 2012

YSL ROUGE LIPSTICK AND STUDDED IPHONE CASE

iphone studded case / YSL rouge lipstick

Today I have got two lovely packages in my mailing box - it was this beautiful Yves Saint Laurent lipstick and white golden pyramid iphone case! How do you like it?

Dnes jsem ve své schránce našla hned dva balíčky, které mi udělaly velkou radost! A to s rtěnkou Yves Saint Laurent a "studded" obalem na můj iphone. Jak se Vám líbí?
Here is the iphone case again. When I bought the Marc Jacobs one, I really was not sure wether I should buy the Marc Jacobs one or this one. Now I had the same problem, but you can see here how I decided.

Tady můžete vidět již zmiňovaný obal. Když jsem si asi před půl rokem kupovala (můj minulý) ten od Marca Jacobse, nebyla jsem si jistá, jestli ten Marcův nebo tenhle "studded". Nakonec jsem si koupila ten od Jacobse. Teď jsem řešila problém stejný, ale jelikož jsem chtěla změnu - tak jsem si objednala ten "studded".
 And I promised to take some pictures of my new lipstick, so here they are. I went for the tone nr. 6. It is "nude pink". It looks really naturally and I like that!

A jak jsem slíbila - udělala jsem i nějaké fotky rtěnky, která mi dnes přišla. Rozhodla jsem si jí koupit v odstínu 6. Moc se mi líbí, jak působí přirozeně a nenuceně.
Next week I should have a week off, and then will be my last school week. Oh God, how excited I am about it!! And then? PARIS! Anyway, in the "off-week" I will probably go to Prague, so I will take some pictures for you. 
Do not forget to take part in my Giveaway HERE!

Příští týden budu mít týden volna, a pak mě bude čekat poslední týden školy v tomhle školním roce. Neumíte si ani představit, jak potřebuji volno!! A potom? PAŘÍŽ! No, ale v tom týdnu volna pojedu pravděpodobně do Prahy, tak tam také něco nafotím.
Nezapomeňte se zúčastnit mojí Giveaway TADY!

SHARE:

31 comments

  1. Obě věci jsou krásné, ale obal je dokonalý:D

    ReplyDelete
  2. ten obal se mi moc líbí :)

    ReplyDelete
  3. Taky by se mi hodil nějaký balíček, který by mi zvedl náladu:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. To chápu ;D dneska jsem našla ve schránce hned 3!

      Delete
  4. Obal je naprosto úžasný :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. krasny ruz...a uzi si Pariz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky! A Paříž už je skoro za 2 týdny! Moc se těším!

      Delete
  6. moc hezky odstin

    xxx
    www.cristeene.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. skvelý obal!!!! aj rúž. a paríž ti závidím:)

    liveyourdailylife.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. YSL rtenky jsou nejlepsi :) a muzu se zeptat kolik v nemecku stoji Vogue a Elle ? chystam se do Berlina v srpnu tak abych vedela :)

    ReplyDelete
  9. No jo YSL rtěnku si někdy musim koupit. Je fakt přenádherná!..A ten obal - úžasný!♥

    ReplyDelete
  10. YSL rtěnku bych si moc přála! :)

    ReplyDelete
  11. セレブが愛用していることや雑誌掲載により注目度MAXの
    Tory Burch iphone ケースが人気登場!。ファッションガールズに超オススメのiphone ケース 人気アイテム!ファッション感UPには欠かせないです。彡持ち心地が最高!これこそ、iphone ケース ブランドのトリバーチっぽくて、高級!上品を求める貴方、ぜひこの逸品を見逃さない!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig