Thursday, September 6, 2012

AUTUMN DARK RED PANTS

Photobucket

I really did not expect to get today in Prague. Lucky for me my schedule is good at Thursday plus there is a teacher strike at my school tomorrow, so I got free at Friday. That is amazing because I could make the Lindex presentation today. This is the outfit I have worn. I really was not sure what to wear. I decided for a little bit more autumn outfit. I have worn the dark red pants which is a must-have for this season. I personally love this colour! I paired it with a simple black blouse with little studs on the collar and classic black small-heeled boots from Topshop. I have put some bracelets on my arm, my watch, necklage and big bag! The presentation at Lindex was really incredible. I saw the whole Missoni collection, took a lot of pictures and met a lot of new bloggers! I am happy I was there. The photos I will show you very soon!

Když se mi objevila pozvánka do showroomu Lindexu na prezentaci Missoni kolekce, nečekala jsem, že budu moct přijít. Naštěstí jsem měla školu dnes krátce a navíc je zítra stávka učitelů na naší škole, a proto se tam ani na pátek nemusím vracet. To se mi opravdu hodilo. Opravdu jsem nevěděla, co si do showroomu vzít, ale nakonec jsem zvolila vínové džíny, které jsou must-have na letošní podzim. Já osobně jsem si vínovou oblíbila a chci si v ní koupit i nějaký svetr. Ke kalhotám jsem si vzala obyčejnou černou košili s malými "studs" na límečku. Doplňky jsem si vzala zlaté a nechyběla i moje velká kabelka DKNY. Obula jsem si černé kozačky z Topshopu, které jsou moje oblíbené. A mimochodem velice pohodlé. Co se týče showroomu, tak to tam bylo prostě úžasné. Moc se mi tam líbilo - viděla jsem Missoni kolekci, hodně jsem fotila a potkala i nějaké bloggerky (jejichž blogy jsou fantastické). Ale to vše Vám ještě povím v postu ze showroomu, který bude brzy.

Photobucket
Photobucket Photobucket

blouse - Oasap (link) / undertop - Forever 21 / necklace - Chanel / pants - Marshalls / boots -Topshop / bracelets - Vj-style (link), Topshop / 
watch - Michael Kors / bag - DKNY


SHARE:

30 comments

  1. Moc se mi líbí ty kalhoty, mají nádhernou barvu :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. jednoduché a stylové, máš skvělý vkus!

    ReplyDelete
  3. Už jsem ti to sice dneska jednou říkala, ale ještě jednou: můj nejoblíbenější showroomový outfit :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji moc Terko :) Jsem ráda, že jsme se potkaly! :) Doufám, že se zase brzy uvidíme :)

      Delete
  4. Veľmi pekné a vkusne zladené:)

    ReplyDelete
  5. tuto barevnou kombinaci mám moc ráda
    a taky u mě bude hrát prim na podzim!:)

    ReplyDelete
  6. Taky mám tyto kalhoty, ale jsou mi zatím bohužel malé :D

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Čím ďalej, tým viac kopíruješ Pavlínu Jágrovú.

    ReplyDelete
  8. ty boty jsou super, taky se na podobne chystam! :)

    http://www.ivetsperspective.com

    ReplyDelete
  9. Vypadáš vážně parádně! :**

    ReplyDelete
  10. Sluší ti to:) Jednoduché a velice pěkné:) Moc se mi líbí ty botičky, nevím jestli to jsou úplně stejné nebo hodně podobné, ale mám jedny vyhlédnuté v TOPSHOPU na jejich eshopu. Chtěla jsem se tě zeptat, jestli jsi s nimi spokojená, jak ti sedí velikost (já mám někdy 38 a někdy 39, tak jakou velikost bych si měla spíš vzít u těchto botek) a máš nějaké zkušenosti s nakupováním přes TOPSHOP e-shop? Děkuji ti za odpověď:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji noc. Já jsem si je také objednala přes internet, asi před 3/4 rokem. Také mám někde 38 a někde 39. Objednala jsem si 39, protože si vždycky kupuji kozačky trochu věší, třeba kvůli ponožkám - když je zima, nosím tlustší. No, takže tak. Jinak co se doručení týče, dvakrát mi to doručili během 4 dní, jednou asi během 10. Takže záleží no. Každopádně si na balíček nespěchej a doufám, že ti budou sedět!

      Delete
  11. Všechny bloggerky teď budou jak přes kopírák, ale co se dá dělat, když je ta vínová tak dokonalá, že? :-) Vypadáš fantasticky!

    ReplyDelete
  12. Musím si pořídit vínovou.. Nutně! Nevím, jestli najdu nějaké kalhoty ale svetřík snad jo :)

    http://theprettydays.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  13. mě se líbí ta kabelka. :) moc ti to sluší!
    http://michallka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  14. Tyjo, tak to ti zvidím!!! Já vínovou miluju a taky bych si ráda na podzim nějaké pořídila:))

    ReplyDelete
  15. Nazdárek :))
    Tvůj blog sleduji už déle a vím, že jezdíváš do Ameriky. Chtěla bych se tě na něco zeptat :) Dokážeš objednávat z amerických eshop? Já už dlouho toužim po objednávce kosmetiky z Bath and body works, ale oni bohužel nezasílají mimo Ameriku :( Tak jsi mi napadla ty, jestli je nějaká možnost přes tebe si něco z jejich eshopu objednat..? ( Samozřejmě pochopim, když nebudeš chtít ) Peníze bych ti poslala předem, aby jsi měla jistotu, že se nejedná o podvod :)

    Hrozně moc ti děkuju za každou odpověď!! :)
    web bbw: http://www.bathandbodyworks.com/home/index.jsp
    Romana ...

    můj blog: http://fashionpuding.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj,

      Jsem ráda, že sleduješ můj blog a že jsem tě napadla právě já. V USA jsem byla nedávno a kdybych tam jela, nebyl by problém. Bohužel je mamka teď po operaci nohy, v říjnu jí čeká ještě jedna složitější a tak nevím, kdy bude zdravá a kdy se tam zase podívám. Kdybych tam jela, tak napíšu, ale vidím to bledě. Maximálně pokud by posílali do Německa, tak by nebyl problém, ale tahkle... Není nějaká verze pro EU??

      Delete
    2. Oni bohužel posílají jen do USA a Kanady :/ Jinak moc nevim, jestli by byl i nějaký obchod v Evropě :( ... Napadá mi jedině ebay, ale tam je to děsně předražený..No nic, tak kdyby jsi náhodou vyjela přes oceán, tak budu moooc ráda když se ozveš!! :)) Měla jsem jednou od nich vanilkové vánoční tělové mléko a stala jsem se závislá na jejich kosmetice!! :DDD

      Delete
    3. A tvé mamce přeju hodně štěstí a aby jí operace dopadla skvěle :))

      Delete
    4. děkuji, já jí držím palce a kdybych tam jela, tak se ozvu!

      Delete
  16. Na mně už moc podzimní, já mám ještě léto :-)

    Paris-London Giveaway

    ReplyDelete
  17. Líbí se mi opět tvuj outfit :) Navíc se těším fotky ze showroomu! Máš pravdu tento podzim jsou vínové pants must-have :)

    ReplyDelete
  18. Děkuji moc :)! Já jsem tě ráda poznala a doufám, že se zase uvidíme :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig