Saturday, September 22, 2012

DREFT  FASHION  WEEK & AFTERPARTY


Today I want to share with you some photos from yesterdays fashion show and afterparty in Prague. It was because of the Dreft Fashion Week that lasted the whole week, but unfortunately I could be there only at Friday. I saw a fashion by Jindra Jansova. The collection was very simple. Then there was a blogger event where I met a lot of people! I really did like it there - everyone was talking, eating and taking pictures. In the lower picture you can see what I brought from the evening  - a Bazaar, a photo with Kamil and Eva and I got lovely orange nail polish from Nga because she did not like it and she thought I would like it. And I do. I am really courious about how it will look like! And on the last picture you can see a little preview of what I have worn that day! I will definitely show you the whole look by tomorrow!

Dnes bych se s Vámi ráda podělila o pár fotek z módní přehlídky a afterparty ze včerejška, která se konala v rámci Dreft Fashion Weeku v Praze na Alšově nábřeží. Akce začala už v pondělí, ale bohužel jsem tam mohly být jen včera. Stihla jsem jen jednu přehlídku a to Jindy Jansové. Celá kolekce byla jednoduchá a velice minimalistická. Poté následovala afterparty, kde jsem potkala, poznala a viděla spoustu blogerů a blogerek. Všichni fotili, pili a povídali si. Moc se mi tam líbilo! Určitě Vás zajímá, co jsem si z akce přinesla - odešla jsem s Bazaarem, fotku mě, Kamila Evy a také s novým neonovým lakem. Věnovala mi ho Nga, protože se jí nehodil a myslela si, že by se mi líbil. A trefila se. Tak jsem na něj zvědavá. Na poslední fotce ještě můžete vidět něco málo z mého včerejšího outfitu - ten Vám celý ukážu zítra!

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

SHARE:

13 comments

  1. strašně se mi líbí ten kabátek k těm šatům! jak barvy, tak střihy, tak všechno! ^^ :D

    ReplyDelete
  2. ten kabátek je vážně super! :) a ty boty taky!!
    sekne ti to :)
    Tereza♥

    ReplyDelete
  3. muselo to tam byť dobré :) neónový lak je super!

    ReplyDelete
  4. Ten outfit se mi líbí, nos barvy častěji!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano souhlasím, moc ti šaty sluší!

      Delete
  5. Páni! Muselo to být skvělé! :)

    ReplyDelete
  6. Na té poslední fotce ti to moc sluší!!

    ReplyDelete
  7. moc ti to sluselo! :)

    http://www.ivetsperspective.com

    ReplyDelete
  8. How fun you were able to go to a blogger afterparty! And that orange polish looks very nice actually! Looking forward to your full outfit-of-the-day post xx

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig