Saturday, September 1, 2012

LINDEX SHOWROOM: FALL/WINTER & MISSONI FOR LINDEX

Photobucket

I have visited the Lindex showroom in Prague and I have to say it was incredible! It is located in 3 modern rooms which are very simple designed. Alena, who was my personal guide in the showroom, was really nice to me, explained me everything and even she lent me some clothes to try it on home which is good. You can try it on first and if you like it, then buy it. Also I am the very first one to show you the Missoni by Lindex "live".
Fall/Winter 2012 is designed in black, gray, brown, blue, nude and neon bright colours. There is a lot of nice materials and patterns. In Lindex there will be available a lot of accesories as well, such as heels with metalic tips (my favourites!), lots of bracelets and necklaces with neon details or large bags and clutches. The whole collection looks very nice on the first sight, very soft and chick.
Missoni for Lindex is a very new collection which will be published on a blogger event on 6th of September. Because I am not sure that I will be able to get on this event, I wanted to give you a little preview in case, I would have to be at school. Missoni is a very famous designer who decided to make a limited edition of pieces for Lindex only. This collection is designed in dark autumn colours, like bordeaux, dark green or blue. The materials are really soft and look very comfortable, eventhrough fashionable. Every piece is an original!

Byla jsem na návštěvě v showroomu Lindexu v Praze a musím přiznat, že se mi tam velmi líbilo. Showroom se skládá ze 3 moderních pokojů, ve kterém naleznete kousky této švédské značky. Alena, která mě celým showroomem provedla, na mě byla velice hodná, všechno mi vysvětlila a zapůjčila mi i nějaké kousky na vyzkoušení. To mi přijde skvělé. Můžete si kousky vyzkoušet doma, chvíli je nosit a případně si je poté koupit. Nejednou se mi totiž stalo, že se mi daná věc líbila na ramínku a když jsem si jí pak koupila - uvědomila si, že to není ono. Také bych Vám jako jedna z prvních chtěla představit zbrusunovou kolekci Missoni  for Lindex!
Kolekce pro podzim/zimu 2012 je navržena v klasických (pod)zimních odstínech - černé, šedé, hnědé, krémové, bordó, modré, ale i v těch neonových. V kolekce naleznete i potisky, a to hlavně na topech nebo šatech. Všechny materiály jsou velice příjemné a působí velice šik.
Missoni for Lindex je zbrusunová kolekce, která bude uvedena na trh už v září. Oficiální prezentace bloggerům bude 6.září a jelikož mám v ten den školu a nevím, jestli bych akci stihla, chtěla bych Vám ukázat už něco málo teď. Podle mě bude velkým trhákem a mě osobně se moc líbí. Kousky z kolekce jsou v tmavých podzimních odstínech bordó, modré a tmavě zelené. Celá kolekce je vyrobena z velice jemných materiálů.


FALL/WINTER 2012

PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket

MISSONI FOR LINDEX

Photobucket Photobucket PhotobucketPhotobucket Photobucket

Tomorrow I am moving back to my boarding house. I hate the sunday when I go back there. I have to pack all my stuff, because it is not allowed to leave it there during the summer holiday and I have to get used to it again. My school lessons will change as well - I will not be classic lessons, but courses in german - so wish me good luck! Also my giveaway ended yesterday, the winner you can find here! Congratulations!

How do you like the Missoni for Lindex collection?

Zítra se stěhuji zpět na intr do Německa. Tu neděli, kdy se stěhuji, nenávidím. Zase si zvykat být sama, všechno si zabalit a tentokrát se mi bude měnit i škola. Z klasických tříd se stanou kurzy v němčině. Takže mi všichni držte palce. Také se omlouvám, jestli tady bude méně příspěvků než obvykle, ale myslím, že první týden bude náročný. Včera skončila giveaway od Sheinside a zde můžete nalézst vítěze. Gratuluji!

A jak se Vám nová kolece Missoni pro Lindex líbí? Máte nějaké favority?

SHARE:

27 comments

  1. Moc se mi líbí kolekce Missoni pro Lindex, ty vzory, kabelky a doplňky, DOKONALÉ:) Mohu se zeptat, jaká bude cenová relace těchto kousků? A kdy se na ně můžeme těšit v obchodech? (popřípadě,jestli tato kolekce bude ve všech obchodech Lindex nebo třeba jen v Praze?) Děkuji za odpověď:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kolekce by měla být v obchodech až 25. září a o cenách ani o obchodech, kde se bude dát koupit, bohužel nic nevím. Ani na internetu není víc informací, ale určitě třeba tak za týden až 2, na netu už nějaké info bude :)

      Delete
  2. Kúsky vyzerajú naozaj krásne, Lindex mám veľmi rada a veľmi sa na túto kolekciu teším :). Inak držím palce, až to s tou školou a sťahovaním zvládneš :)

    ReplyDelete
  3. nádherné fotky, kolekce podzim/zima vypadá skvěle, prohlídku showroomu ti tak závidím!

    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Ty černý lodičky se stříbrnou špičkou jsou super, už se na ně těším=)
    Jak jsi psala o té oficiální prezentaci bloggerům, jak se na ní dá dostat? Jsem nováček, co se blogování týče, tak budu ráda za info, děkuju=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty černé lodičky jsem si také oblíbila! Chtěla jsem si je půjčit, ale měli je jen v jedné velikosti a ta mi byla malá. Jinak se tam dostaneš tak, že ti pošlou pozvánku :) na to asi žádné tipy nejsou, promiň. Maximálně je můžeš zkusit kontaktovat :)

      Delete
  5. Jsem na tuhle kolekci zvědavá. V Lindexu občas ulovím něco, co mi opravdu padne do oka, takže uvidíme. Já jako maniak do kabelek jsem si tyhle z nové kolekce, které si nám vyfotila, okamžitě prohlížela. Jsem zvědavá, jak budou působit na "živý" omrk. :D :) Hlavně tedy ta černá. Jsem prostě klasik, co se týká barev na kabelkách. A držím palce ve škole a ať si brzo zvykneš na přesun na intr po těch prázdninách. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc, že držíš palce. Jinak tu černou kabelku jsem si oblíbila, takže přemýšlím o tom, že bych si jí koupila. Vypadá dobře a navíc tenhle tvar kabelky ještě nemám. Tak uvidíme! Každopádně je moc hezká :)

      Delete
  6. Nice pictures! Collection looks amazing!

    ReplyDelete
  7. oblečenie ma veľmi nezaujalo, ale doplnky vyzerajú super, chcem minimálne to žlté psaníčko alebo čiernu kabelku :)

    www.70sukienmala.blogspot.sk

    ReplyDelete
  8. to je nádhera, lindex opět nezklamal:) užij si v německu!

    ReplyDelete
  9. sice na tak divoké vzory nejsem, ale na doplňcích se mi to líbí :) zvolili nádherné barvy, to se musí nechat! ty tašky jsou skvělý, jsem zvědavá, jak to bude s cenama. jinak přeji hodně zdaru na intru Baru, ze začátku to bude určitě těžký, zvyknout si slýchat výklad výhradně v němčině. jaké sis vybrala kurzy?

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji Kájo :) taky jsem zvědavá, kolik za to budou chtít, jsem se tam mohla rovnou podívat, ale to mě vůbec nenapadlo. Ale myslím, že to bude levnější než Versace pro H&M. Jinak jsem mám jako Leistung němčinu, angličtinu a češtinu. Jako Grund mám ty, co se mít musí + biologii místo chemie, výtvarku místo hudebky, reli místo etiky a místo zeměpisu gemeinschaftskunde :) a taky mám frájinu. Tak jsem zvědavá, jak to zvládnu no :)

      Delete
    2. je to nálož no :D ale věřím, že to zvládneš :)

      Delete
  10. Na invogue.cz pisali, ze ceny by mali byt priaznive, tie saty by mali stat nieco malo cez 1000 CZK a navyse 10% ide na charitu, to je myslim dobra myslienka.
    Jana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Myslím, že kolekce nebude drahá, uvidíme :) Děkuji za doplnění. Jinak těch 10% jde proti rakovině prsu, ne na charitu :)

      Delete
  11. vypadá to opravdu lákavě, určitě půjdu kolekci očíhnout :-)

    ReplyDelete
  12. Moc pěkné fotky a ještě lepší článek :).
    To zvykání na samotu mě děsí, už teď je mi smutno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji moc Ceady :)
      Doufám, že to toho 6. stihnu, ale bůh ví. Snad budu mít štěstí a krátkou školu ;) Já to takhle mám už 4 roky, první týden je nejhorší, ale potom si zvykneš - hlavně když máš super kolektiv :)

      Delete
  13. I love the bags!!

    http://mambule.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  14. Jsem příjemně překvapená! Missoni for H&M nebyl nic moc, ale tady bych si určitě vybrala :-)

    Paris-London Giveaway

    ReplyDelete
  15. Wow, tak ta kolekce je fakt skvělá!

    ReplyDelete
  16. Dostala si aj nejaky darcek? naramok alebo nieco :)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nene, nic jsem nedostala, kromě těch vypůjčených věcí, které samozřejmě vrátím :)

      Delete
  17. to jsem na to zvedava, chtela jsem si v new yorku koupit neco z kolekce missoni pro target, ale vyprodane asi do hodiny)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig