Wednesday, October 24, 2012

FUR VEST AND LEOPARD JEANS

Photobucket

Today started with something that I was really angry - my memory card from my camera suddenly did not work. So my first stop in the city was at a store because I needed one. Immediately. After that I went to some showrooms and just enjoyed beeing in Prague and in a city. In my mail I received an invitation to a fashion show on Monday, so I am really excited about it. I will definitely go. Today I have worn a fur vest, which is a top must-have for a fall. I have paired it with a leather jacket because it was a little bit colder. I have worn silver jewerly and a bag from Vjstyle. I use it usualy for school, but today I felt like taking it with me. Also I am looking forwards to these days - I will go to Starbucks, drink a lot of damn good latte, take pictures, check stores and do nothing.

Dnešek začal tím, že se mi rozbila paměťová karta u foťáku. Tím moje nálada klesla na bod mrazu. Jako první jsem se ve městě zastavila koupit novou kartu (abych mohla vyfotit tento outfit). Potom jsem se zastavila ve showroomech a prostě si užívala, že jsem v Praze. V mailu jsem pak našla pozvánku na módní přehlídku v pondělí, kam určitě půjdu. Dneska jsem na sobě měla "kožíškovou" vestu, která je podle mě "podzimním must-have". Jelikož byla celkem zima, oblékla jsem si pod ní ještě koženou bundu. Doplňky jsem zvolila stříbrné, stejně jako studs na kabelce z Vjstyle. Normálně jí používám jen do školy, ale dneska jsem měla náladu si jí vzít jen tak. Určitě jste si všimli nové barvy - moje odrosty byly hrozné. Jinak se už moc těším na následující dny - budu chodit do Starbucksu, kde budu pít moje oblíbené laté, budu fotit, blogovat, dívat se po krámech a užívat si, že nic nemusím dělat. 

Photobucket Photobucket Photobucket

sweater - Tommy Hilfiger / fur vest - Romwe (link) / leather jacket - Sheinside (link) / jeans - Marshalls /   boots - Sam Edelman / bag - Vj-style (link) / necklace - H&M



SHARE:

26 comments

  1. ja tě viděla v Hmku:) takže ejstli ti přišlo,že na tebe někdo pořád zírá, byla sjem to já:) slušelo ti to moc, osztatně jako vždy na fotkách:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to jsi už 3., kdo mě dnes viděl :D děkuji moc, se divím, že jsi mě poznala :)

      Delete
  2. Taky jsem si pořídila kožešinovou vestu a už ji nedám z ruky!:)
    Ta kombinace vesty a křiváku je skvělá!

    ReplyDelete
  3. Úžasný outfit a ta kožešina je pro podzim skvělá!! www.myfashionlife4ever.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. I am really impressed by you, love everything here.

    ReplyDelete
  5. I love your shoes so much, they are amazing! x

    ReplyDelete
  6. Tohle ti opravdu moc sluší! :)
    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Jsi krásná a ten outfit taky!:) Strašně se mi líbí ta kožešinová vesta:)

    ReplyDelete
  8. Až dnes jsem objevila tvůj blog a je skvělý! Moc se mi líbí tvůj styl :-)

    ReplyDelete
  9. Ty vlasy mas teď moc hezke a volno Ti závidím ... my bohužel zádné nemáme, ale nevadí ja si ho udělám tento pátek sama :D chystám se do Prahy na jednu akci takže si alespoň tam "odpočinu" :D
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji ;) to je blbý, že ho nemáte, ale tak snad so to v pátek užiješ ;) jsem taky v Praze, tak se klidně můžeme sejít ;)

      Delete
  10. Moc ti to sluší :)) Jsem moc ráda, že se tu teď objevují články tak často :)

    ReplyDelete
  11. Ty džíny jsou super, ale po minulých článcích musím říct, že světlé barvy ti sluší víc! :)

    ReplyDelete
  12. užívej si jak to jen pujde!

    ReplyDelete
  13. Taky jsem si koupila na podzim černou kožešinovou vestu, z Topshopu :)

    ReplyDelete
  14. Ty vlásky máš teď úplně skvělé, takové zdravější mi přijdou : )

    A mega ti to sluší ♥

    ReplyDelete
  15. To je zbabělost mazat komentáře a zablokovat přístup :) když provozuješ něco takového, musíš počítat s různými reakcemi a nechat lidi vyjádřit svůj názor! Lia

    ReplyDelete
  16. ty už tu kabelku neprodáváš?.)
    jinak celkově moc pěkný. akorát škoda, že ty fotky jsou "namázlé" nebo je to schválně?.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prodávám :) ale chtěla jsem si jí užít ještě než jí zítra prodám ;) a jinak to není úmyslně, už mám vybraný nový objektiv, který si přeji pod stromeček, tak snad pak bude kvalita lepší :)

      Delete
  17. máš skvělý blog! čtu ho už nějakou delší dobu, jelikož mě takové blogy baví. :) mohla by jsi se prosímtě podívat na můj nový? předem děkuju ;)

    ReplyDelete
  18. You look adorable!! I must say this is my favourite outfit from you in a while (and that's saying something because I love a lot of them - just wish they would suit me!)

    The jeans are made for you, so lucky you suit them!

    And I love the faux fur, I need one in my life, but I think I'll have to get a brown one because black doesn't really suit me (I don't think)

    xx

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig