Friday, February 1, 2013

PACKING AND GETTING READY


Today I am a little bit in time pressure. I have to make so many things including to pack my suitcase for Mexico and USA. That will be a big challenge for me - I want to take there so many pieces, but still have some space left for my newies I will (probably) buy there because my wishlist is really long (you could see it here). I cannot wait until there, I love both countries (and shopping there). Because I did not have time to make any outfit post, I decided to show you a little bit of random pictures today. I will update my blog from there, but meanwhile you can check my photos on my Instagram as fashioninmysoul.

Dneska mám několik věcí, co musím udělat, a tou nejdůležitější je si zabalit věci s sebou do Mexika a USA. To bude velká challenge - chci si s sebou vzít tolik věcí, ale zároveň si chci nechat místo na nové úlovky, které si mám v plánu koupit (wishlist jste mohli vidět tady). Takže jsem zvědavá, jak to zvládnu. Moc se tam těším, v obou zemích jsem už byla a obě miluju (a nákupy v nich). Neměla jsem čas vyfotit outfit, ale
alespoň jsem udělala takový random článek. Určitě ale budu blog "updatovat" a také mě můžete sledovat na Instragramu jako fashioninmysoul, kam budu během cesty 100% přispívat.


I would die without these things - my iphone with all my music file, my moleskine diary where I write and draw, rose gold MK watch and wallet, YSL lipstick, Wayfarers and of course my passport.

Nepřežila bych bez těchto věcí - mého iphonu, který mi pomáhá přežít v letadle, moleskine diáře, kam si píšu všechno a také do něj kreslím, oblíbených Michael Kors hodinek a peněženky, YSL rtěnky, Wayfarerů a samozřejmě pasu.


Ipad is making the 10-hour long flight shorter.

Ipad je skvělá věc, která mi pomáhá, aby těch 10 hodin v letadle rychleji uteklo.


These items are my summer favourites right now and after months of winter, I am really looking forwards to take them out. The Sam Edelman sandals I got in USA with 60% off and since then they my most favourite shoes ever. Studded blouse is a must-take for me. Also I found these pink shorts in my closet. I bought it like 2 years in Mexico in Zara. I did not wear it a lot, but I am about to change it.

Tyhle 3 věci si berou s sebou na 100%. Asi po 5 měsících mám šanci vzít něco letního na sebe. Už se moc těším. Boty se zlatým podpatkem jsem si přivezla z USA, kde jsem je našla na Miami se slevou 60%. Od té doby to jsou moje nejoblíbenější a nejpohodlnější letní boty. Studded košile je pro mě povinnost a růžové šortky jsem si koupila (parodoxně) v mexické Zaře asi před 2 lety. Moc jsem se nenosila, ale mám v plánu to změnit.


I will not take a lot of bags with them, since I need some space left in my suitcase. But I am thinking about taking my Balenciaga with me. I am leaving tomorrow in the morning.

S sebou si moc kabelek brát nechci, protože si chci nechat (hodně) místa na nové úlovky. Přemýšlela jsem, že jsi vezmu svou Balenciagu. Odlétám zítra brzy ráno.


SHARE:

17 comments

  1. užij si to tam! Ten moleskyne diář je skvělý, takový minimalistický, to se mi líbí :)

    ReplyDelete
  2. miluju tvůj kryt na iPad - Valentino ? :)♥♥
    xo

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nene, tenhle je jenom z Vjstyle (zatím). Valentino by na něj bylo škoda.

      Delete
  3. Ta penaženka je úplne krásna,pekne si to tam uži hlavte to teplo:D

    ReplyDelete
  4. Moooc si to užij! Musí to být úžasné!<3

    ReplyDelete
  5. ameriku ty tak hrozně závidím!ta košile ze ZARY je dokonalá)

    ReplyDelete
  6. Jak já ti závidím! Užij si to tam! :))
    Katelin.

    ReplyDelete
  7. Moc si to tam užij :) K.

    ReplyDelete
  8. tá košeľa je skvelá! :)
    uži si to tam poriadne!

    ReplyDelete
  9. Im so jealous, have fun!!

    xx

    ReplyDelete
  10. Užij si to tam, moc se těším na Tvoje články z cest :)

    ReplyDelete
  11. Ach, to je super, išla by som hneď :D Uži si to! teším sa na fotky

    ReplyDelete
  12. Ségra byla v Mexicu a je to tam všechno levnější,hlavně ZARA a ROXY :DPrej,já tam nebyla,ale nevešla bych se k tobě do kufru :DD!Užij si to.
    http://lamodelastyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  13. Užij si to tam, můžu jen závidět!

    ReplyDelete
  14. hezky si to tam užij, Baru! :) pozdravuj Mexičany :D a ulov něco pěknýho na sebe ;)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig