Wednesday, May 14, 2014

A DAY IN PRAGUE


Finally, my maths exam is behind me! I am happy that one of the most hard exams is finally done, I have still one in front of me, next week. This is an outfit from today. I have spent the whole day in Prague. I was at the hairdressers, so I got a new hair color, I went to some stores and also shopped a little. It was a little bit colder today, so I went for a combination of black skinny jeans, beige knit and my leopard slip ons. I think that natural colors like black, white or beige go with the leopard print the best. I have added my Mini Mac by Rebecca Minkoff and black scarf. I have also some news to share with you. I got an offer regarding my blog, so I am thinking about it now. I have to make a decision soon, so I will you informed!

Konečně, jednu z nejtěžších maturit mám za sebou. Druhá mě čeká ještě příští týden, tak se už těším až to budu mít za sebou. Dneska jsem byla celý den v Praze. Po několika měsících jsem se dostala ke kadeřnici, mám trochu světlejší barvu než v zimě, ale přemýšlím, že bych si příště nechala dát nějakou ještě světlejší (tmavá blond). Také jsem se byla podívat po pár obchodech, jelikož mám pár věcí, které si chci koupit a také jsem byla na představení bot Melissa v Destoroy Na Příkopech. Bylo celkem chladno, tak jsem zvolila kombinaci džínů, oblíbeného béžového svetru a křiváku. Nové slip ony jste mohli už vidět v minulém článku, myslím, že se skvěle hodí k neutálním barvám a že dělají celý outfit zajímavější. Přidala jsem ještě křížem Mini Mac a kruhovou šálu. Ti, co sledují VH na Facebooku, asi ví, že jsem dostala nabídku ohledně blogu. Musím si to všecho ještě promyslet, ale pravděpodobně ji přijmu a budete se moct těšit na malé změny, doufám, že k lepšímu :) A k outfitovým fotkám jsem přidala ještě pár z dneška!


sweater - American Apparel / jacket - Sheinside / jeans - Topshop / shoes - Persunmall / bag - Rebecca Minkoff / watch - Michael Kors / sunglasses - Ray Ban

And I have also some photos for you from todays event. It was a presentation of SS 2014 Melissa shoes. I met some friends of mine, met a couple of new people, had fun together and also I got a pair of Mels myself. Hope you will like the photos! 

A jako bonus přidávám ještě pár fotek z prezentace jarní kolekce bot Melissa, která byla dnes v Destroyi. Viděla jsem se s Leou a Nga, poznala jsem Aničku a Ejvi, čehož si vážím a doufám, že se zase někdy uvidíme. Společně jsme něco nafotily, popovídaly si a taky jsem si jeden pár Mel odnesla. Tak doufám, že se Vám fotky budou líbit. A pokud se chystáte si Mel taky pořídit, tak je v Destroy seženete s 20% slevou (akce platí do 16.5) :) 




SHARE:

24 comments

  1. Nádherná! Moc ti to sluší :). Boty Mel mám moc ráda, jsou vážně super! Přeji ti moc štěstí ještě k maturitě. A je super vidět takové fotky s ostatníma blogerkama ♥

    http://nikakaworld.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Suprové fotky!!! Líbí se mi tvoje bunda a botky :)

    ReplyDelete
  3. Great look, I like your shoes! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Báječný outfit, povedl se ti. Ty leopardí slip-ony ti vážně závidím, hledám je všude ale žádný takový pěkný mi ještě do oka nepadli. jinak přeji ti mnoho štěstí v druhé části maturity :)
    www.bokattyna.blog.cz

    ReplyDelete
  5. Super outfit a skvělé fotky k tomu! Těším se na novinky!!:)

    Style by Eliza.

    ReplyDelete
  6. Die Schuhe sind ein Traum!!! Viel Glück noch bei deiner letzten Prüfung, du schaffst das! :)

    ReplyDelete
  7. Krasne vlasky :)) chvalim foto sekne ti to tam taka zlata si :) J.

    ReplyDelete
  8. I love the outfit! And such nice pictures <3
    xxxx

    ReplyDelete
  9. Ohromne ti to slusi! Takovyhle outfity nejvic miluju, mas proste styl a kouzlo!
    Dom by Dom

    ReplyDelete
  10. Tu haces que lo basico se vea unico!! me encantan tus zapatoosss! <3

    ReplyDelete
  11. Super cool pieces ans outfit
    Very great photshoot to :)
    http://heyhadrien.blogspot.com/2014/05/club-arctic.html

    ReplyDelete
  12. Musela to být skvělá akce! ...na které ti to moc slušelo. :) Ty boty jsou krásným oživenín, ty to prostě umíš. :D

    ReplyDelete
  13. ty slip ony jsou úžasný! a melissky bych si taky nějaký přála! přijdou mi úplně super :)) jsem zvědavá, jaké sis pořídila ty :)

    ReplyDelete
  14. Jsem zvědavá na ty změny co se blogu týče:)) A nové vlásky ti moc sluší:) Takhle více do objemu si je vyfoukávej více, je to bomba:))

    ReplyDelete
  15. to jídlo, hmmmm :) pohodový outfit...

    http://freckledstyle.blogspot.cz

    ReplyDelete
  16. Love it !!

    begumerenoglu.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Schwarz und Beige passen zum leoparden Print meiner Meinung auch am besten.
    Einfach weil die Farben auch im Print integriert sind.
    Goldene Accessoires sind da natürlich auch perfekt :)

    xx Julia

    http://www.followthefashionrookie.blogspot.de/

    ReplyDelete
  18. Ich finde deinen Blog sooo schön ♥ und finde es übrigens sehr toll, dass du in zwei verschiedenen Sprachen schreibst!

    Liebste Grüße,
    http://vivienswunderland.blogspot.de/ (bin neu hier, und würde mich freuen, wenn ihr mal vorbeischaut :))

    ReplyDelete
  19. Ahoj, chcela som sa opýtať, že keď si objednávaš zo Sheinside, tak ako ti sedia veľkosti, či ,,S,, je normálne 36 a podobne:) Inak veľmi krásny outfit, tá kabelka by sa mi veľmi hodila k jedným Ralph Lauren šatám, taký polo style:-)) :-D ale už sa krotím s tými kabelkami. HAHA Inak veľa šťastia pri maturite, tiež ma to čaká o týždeň :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Většinou si beru Sko a sedí, ale normálně nosím XS, takže bych doporučila si vzít o velikost větší :) A děkuji :)

      Delete
  20. Hi Barbora!

    I love the leopard-look shoes you are wearing in this collection! I am looking at purchasing a pair that is really similar! I have read reviews on various websites about those shoes making feet really sweaty and I have been hesitant to buy a pair in the past. Has this been your experience with your leopard-look shoes or are your feet always sweat-free when you wear them?

    Fantastic website, by the way! You have a new fan!

    Sarah.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig