Monday, June 23, 2014

THE MINT MIDI SKIRT


Good morning from Jamaica! Today I am feeling really happy (even through I am still in lot of pain). I was in the mood to go for a more colourful look, so I took my new midi skirt in mint and paired it with my crop top. I had this combination in my mind for a longer time, but I was worried that it will look weird in the photos. However I have to say that I like how it turned out! I have added my heeled sandals and see-through clutch. Tomorrow is our last day in here, in Montego Bay. I am kinda looking forwards to home since I am allowed to be in the hotel only. I have already planned another trip, so I am really excited about it! Have a nice day!

Dobré ráno (večer) z Jamajky! Dneska se mi udělalo lépe, měla jsem dobrou náladu a (přestože mě ledviny ještě bolí) jsem se cítila opravdu dobře. Měla jsem chuť vyrazit v něčem barevnějším, v něčem neobvyklém. Šáhla jsem po nové midi sukni z Asosu, kterou jsem skombinovala s rolákovým crop topem. Tuhle kombinaci jsem měla vymyšlenou už déle, ale myslela jsem si, že na fotkách bude vypadat divně. Musím říct, že na fotkách se mi líbí ještě víc a doufám, že Vám se líbit bude také. Přidala jsem sandálky na podpatku, které už teď patří k mým nejoblíbenějším letním botám a průhledné psaníčko. Zítra tu v Montego Bay budeme poslední den. Celkem se už těším domů, poslední 4 dny jsem strávila zavřená na pokoji. Už mám naplánovanou další dovolenou, na kterou se moc těším!


top - Choies / skirt - Asos / heels - Asos / clutch - Choies / watch - Michael Kors / sunglasses - Ray Ban

SHOP THE LOOK




SHARE:

26 comments

  1. Týýýjo Baru!! Tahle kombinace ti hrozně sekne:)) a ta barva i střich sukně je perfektní ♥ moc se mi to líbí! A jak říkáš, na fotkách to vypadá skvěle..navíc s tak krásným pozadím s palmičkama♥ Jsem už moc zvědavá, kam pojedeš příště:))

    ReplyDelete
  2. Je to nádhera:) Akorát teda ty holé ledviny mi nepřijdou ideální.... nicméně outfit krásný.

    ReplyDelete
  3. 26 hodin na ceste a tyde
    nni pobyt?To snad muze naplanovat jen blazen?!A na tech uzasnych fotkach lze videt hlavne sterkovou sirokou silnici a par palem v pozadi...to tam fakt neni nic k videni/foceni?To jsi mohla sedet v Usti a fotit se na namesti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zlatíčko, nauč se počítat, bylo to 9 dní ne 7, a taky tolik nezávidět :) random fotky teprve plánuju, takže si připrav další chytrej komentář do příštího příspěvku ;)

      Delete
    2. At pocitam,jak pocitam-je to tyden(bidnych 7 dni)pobytu plus vic nez 50hodin na ceste!To ti opravdu neni co zavidet!A Jamajku v dobe destu a hurikanu uz vubec ne!Do techto destinaci se leta v zimnich mesicich,vis...ale to je jedno,hlavne ze mas dojem,ze ti vsichni musi zavidet.

      Delete
    3. :DDD 16. - 25. = 7 :DD aha, tak to pak jo no :D Díky za poučení, víš co, tak já se sem zaletim v létě i v zimě, mě to problém nedělá :)

      Delete
  4. Úžasná sukně! Mentolová je moje oblíbená barva :)

    ReplyDelete
  5. moc hezké :)

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. tato kombinace ti nesmírně sluší! :)

    ReplyDelete
  7. Nádherná sukně, líbí se mi ta barva :-) Jinak ještě že už ti je lépe. A chtěla jsem se zeptat, nechodí se ti na těch sandálkách na podpatku špatně? Já osobně s tím zkušenost nemám ale podle mě to není tak pohodlné a bála bych se že mi vypadne noha ale jenom se ptám :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nepatří k těm nejpohodlnějším, ale dá se v nich chodit normálně a noha z nich určitě nepadá :) ale na delší chození určitě nebudou...

      Delete
  8. Máš úžasnou postavu, tenhle outfit ti moc sluší a přeju brzké uzdravení Baru :)

    ReplyDelete
  9. vypadáš jak bezdomovec!!a když už se tu chlubíš jamajkou ,zajdi si radši na plastiku prsou!

    ReplyDelete
    Replies
    1. plastiku prsou? neexistuje snad horší investice peněz... teda pokud to není fakt nutné, třeba kvůli nemoci - jinak nevšimla jsem si, že by takhle vypadali bezdomovci... asi se jich budu muset začít více všímat:)

      Delete
  10. Sukně v kombinaci s tímto crop topem vypadá vážně skvělě! :)

    YOKO NGUYEN BLOG

    ReplyDelete
  11. You look stunning! Love you full midi skirt and that you matched it with a cropped top!
    x Nina
    http://trendsurvivor.com

    ReplyDelete
  12. sukna je velmi hezka, a cele to je velmi prijemne

    www.donnaiveh.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Wow! Amazing skirt and bag. You look beautiful. :)

    retro-moderna.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Proč nedáš odkaz na boty na Asos, když si je tam koupila? Napíšeš do popisku, že boty jsou Asos, ale naivně propaguješ spartoo :D Ty jsi fakt případ Báro.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hezky řečeno:D

      Delete
    2. Nevim, co máš za problém, je nějaký pravidlo, že musim dávat odkaz na boty na Asosu (které jsou mimochodem vyprodané :D). Takže proč třeba někdo pochválit, když můžu hnidopišit že jo

      Delete
    3. Ne, ale normální blogerky to tak dělaj ;D A když jsou vyprodané, tak stačí jen napsat, že boty jsou z Asosu. Mohla bys třeba napsat, že jsou vyprodané, ale podobné můžeme najít tam a tam. Hned by to vypadalo líp :) Nevím, co mám pochválit, když se mi outfit nelíbí, třeba příště :D :))

      Delete
  15. Bože!♥úžasné fotky,wow!
    http://fashionbycornelia.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  16. Zkombinovala, dylinko.

    ReplyDelete
  17. ten top je priserne lacinej. nenos tyhle hnusny hadry, kdyz si muzes koupit kvalitni obleceni.

    ReplyDelete
  18. Krásné! Kam to teda bude přístě?:) Doufám, že si to víc užiješ...

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig