Wednesday, August 6, 2014

MEET & SHOP #1


Today I would like to you some pictures that I organized together with Mia and Leona in Prague. It was my first event like this and I am so happy that I met you guys! I picked the location and I chose Shop & Cafe Natalie Steklova in the city centre of Prague. The reason is that I really liked the way she sells her foods - you can get lactose-free milk, soy milk or almond milk, homemade cakes or lemonades. Also the view is amazing! The whole event today was from 12 till 6. I want to thank everyone for coming and I hope you will let me know what you liked and what I could improve next time :)

Dneska bych Vám chtěla ukázat nějaké fotky z akce Meet & Shop, kterou jsem dnes V Praze společně s Miou a Leonkou pořádala. Byla to moje první akce a doufám, že ne poslední. Jako prostory jsem vybrala kavárnu Shop & Cafe Natalie Steklová. Moc se mi líbí, že má domácí koláče, limonády a také velký výběr mlék (kromě sojového a mandlového také například bez laktózy). Nachází se přímo v centru, hned u metra Můstek, a výhled z terasy je opravdu nádherný. Akce začínala ve 12 a končila kolem 18. hodiny. Jsem moc ráda, že jsem měla možnost potkat své čtenářky, mám obrovskou radost, že Váš přišlo tolik a doufám, že se Vám akce líbila :) Budu ráda, když mi do komentářů napíšete, jak se Vám Meet & Shop líbil a co by se dalo případně ještě dalo zlepšit. A nezapomeňte nám ukázat, jak nosíte naše straré kousky - stačí fotku označit #meetandshop na Instagramu :)



photos by me & Anna Stránská <3


SHARE:

16 comments

  1. Ty svetry/šály či co to je zabalené v kufru vypadají skvěle :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  2. Líbilo se mi, že to bylo hned v centru, takže jsme se tam rády se ségrou otočily. S kabelkou a košilí jsme spokojený a určitě se těšíme na nějakou další akci, kde pobudeme dýl.:)

    ReplyDelete
  3. Škoda, že bývam tak ďaleko. Inak to bola určite super akcia :))
    Srdečne pozývam ku mne na GIVEAWAY ♥

    ReplyDelete
  4. Looks like a good day! Would love to come to an event like this sometime! :)

    Fashion-Oh | Scottish Personal Style Blog

    ReplyDelete
  5. Bylo to super! Jen skoda, prisla jsem v 12:10 a nezbyl ani jeden náhrdelnik a jen jedna zluta a dkny taska :(

    ReplyDelete
  6. Chválím dostupnost, bylo to v centru...Báro,vždycky jsi na mě na blogu působila namyšleně,ale na tom meetingu jsem poznala,že jsi obyčejná,sympatická holka, která se trošku styděla,což bylo roztomilé..Jsem ráda, že jsi taková a odteď tě sleduji na blogu.:)
    V září přijdu!

    ReplyDelete
  7. To muselo byť skvelé ! snaď ešte niekedy niečo podobné spravíte a budem zrovna v Prahe :)

    ReplyDelete
  8. Docela mě naštvalo, že jsi tam všem říkala, že ta Marc Jacobs kabelka je za 6000,- když si psala na fb, že bude za 4500 tisice. Navíc jsi psala na blogu, že jsi ji kupovala s 50% slevou, takže tě vlastně NOVÁ vyšla v přepočtu na cca 4500,- Musela jsi dost vydělat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. to je hnusné :/

      Delete
    2. Za to jsem se už omlouvala? Ale tak nevadí, asi čteš jenom to, co číst chceš. Spletla jsem se, opravdu jsem ten den měla celkem dost starostí s akcí, když jsem se o všechno starala já a měla jsem za to, že jsem to jí dávala za 6k. Každopádně, ano, stála 50%, ale přičti si k tomu ještě clo a dph :)

      Delete
  9. Docela mě mrzí, že jsem tuhle akci propásla, tak snad příště, určitě opět něco podobného uspořádejte :-).
    Glamour and beauty

    ReplyDelete
  10. Nějak jsem se u žádné z Vás nedočetla (nebo jsem to někde propásla?), o čem to vlastně celé bylo...? Prodávaly jste jen svoje vlastní staré oblečení, nebo ještě nějaké jiné? A kam putoval výtěžek, byla to nějaká charita? Já bych se třeba příště klidně přidala svými zásobami, mám spoustu nenošeného oblečení a nic bych za to nechtěla :-) Děkuji předem za objasnění :-)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig