Thursday, February 25, 2016

AIRPORT STYLE

DSC_0244

In my entire life, I spent days, maybe months waiting on airports and being on a plane. Firstly, it's because we (me and my family), love to travel and secondly, it's because I also travel a lot because of my job (blogging). In the past, in was a horror for me to wait on airports, but now I enjoy spending there some time before I leave.

- What do I do at the airport: sit down in restaurant/café, grab a coffee, do school work, write my blogposts, shop a little or just take a walk around

- What do I eat at the airport: When it comes to traveling, I try to eat healthy, with a lot of fruits, vegetables and water. Usually I eat salads, fruits or sushi. I drink a lot of water. I think it's important to eat healthy when traveling. In my opinion it helps you feel better when sitting several hours on a plane. I also always take my own food on board, because that is a better option for me - eating smaller every 2/3 hours works better than just eat once a big, caloric meal!

Na cestování jsem zvyklá už od mala. Za celý svůj život jsem na letišti určitě strávila několik desítek dní (pokud se by se to všechno sečetlo dohromady). Ze začátku mi čekání na letišti vůbec neubíhalo, ale s postupem času jsem si našla způsob, jak si čekání zpříjemnit. 

- Co dělám na letišti: Jako první si vždycky sednu do kavárny/restaurace. Kávu si dávám skoro pokaždé, když letím. Čas si pak zkracuji školní prací, psaním článků a focením. Také se vždycky podívám do pár obchodech - hlavně do Victoria's Secret.

- Co jím: Myslím, že je důležité jíst zdravě pokud cestujete. Mně to pomáhá se cítit lépe a dálkových letech. Na letišti si většinou dávám salát, ovoce nebo sushi. Snažím se pít hodně vody, protože mám problém s otoky. Na palubu si vždycky beru vlastní jídlo, protože mi přijde lepší jíst méně každé 2/3 hodiny než jen jednou sníst velké, kalorické jídlo.

DSC_0069 DSC_0079

When it comes to my traveling style, I usually go for something casual and comfortable, like this outfit - a combination of ripped jeans, black top and burgundy cardigan, which I matched with my burgundy Antigona bag! I think you can enjoy the truly comfort, when it comes to traveling, in the business class. Air France has a special promotion, that you can save up to 1000 euros when booking the business class 90 days prior your trip! I think this is a great deal and it makes the business class more accessible! This deal is available for (usually) for everyone, who books in advance. The conditions are that the booking has to be minimum 7 day trip, cannot be modified, is non refundable and the tickets are for North/South American, Asian and Caribbean destinations!


Co se týče cestovních outfitů - u nich preferuji hlavně pohodlí. Většinou létám ve skinny džínách, svetru a teniskách nebo kotníkových kozačkách. Myslím, že hlavně jde o to se cítit pohodlně. Pohodlí mám spojené hlavní s první třídou, která je teď u Air France dostupnější. Pokud letíte do Jižní/Severní Ameriky, Asie nebo Karibiku minimálně na 7 dní a bookujete minimálně 90 dní dopředu, tak díky jejich speciální akci můžete ušetřit až 1000 euro! Podmínkou také je, že letenka nesmí být vratná ani nijak upravována.

DSC_0064 DSC_0077
DSC_0353

SHOP THE AIRPORT STYLE


SHARE:

23 comments

  1. Skinny džíny jsou opravdu ideální do letadla, rada nad zlato... už vidím ty noční lety přes oceán, jak se v nich cítíš pohodlně, hlavně s těmi otoky :D

    ReplyDelete
  2. Najidealnejsie je, ked ma clovek moznost zajst na letiskach do lounge-ov, zrovna ten parizsky CDG ponuka aj masaze :-) Ked tak casto lietas, pocitam, ze aj ty mozes byt v nejakom Frequent Flyer programe, nie? To je potom aj biznis trieda dostupna takmer automaticky. Ak ano, mozno by bol zaujimavy clanok o roznych lounge-och, rada by som si ho pozrela :-) Inak obdivujem tvoj upraveny styl, mne sa to na letiskach nejako vobec nedari, aj ked sa rano nahodim, za par hodin je to katastrofa, cize palec hore! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ono moc VIP lounge nejsou zachrana, hodne dela letiste a moznost si sednout, dat si kavu, masaz, obchody. Spousta letist to nema,i Ruzyne je docela spatne vybavena, pripocitej dopravu na letiste, to je take velmi casto problem. Hezky clanek, doufam, ze slecny z Czech chick az odleti do LA, nesnasejici taky dalsi blogerku se znackovymi hadrami jak ty, nebudou tvrdit, ze jsou na Oscary:]] Uzij si Milan.

      Delete
  3. Jednou zu jsem tu psala, ale me se tvuj styl cestovani nelibi, hlavne, kdyz jsem se divala na insta avidela ty ctyri kufry. Nejspise nebyly vsechny tvoje, ale takovy styl cestovani se dvema kufry se mi nelibi. A pohodlny mi tvuj cestovni look taky neprijde, viz ty boty a ty skiny dziny. Na Dlouhy let si to vubec neumim predstavit.

    ReplyDelete
  4. I love your traveling outfit. It's so simple but also chic. Really perfect for traveling!

    ReplyDelete
  5. Ten prehoz je nádherný a moc ti to sluší :) Jo také mě čeká let z UK do Česka :D v dubnu nemám moc ráda létání, ale taky volím pohodlné oblečení.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  6. no, nevím, zrovna skinny do letadla.. to není moc pohodlný oděv...a kam pak s tim kloboukem?.. a jako jo, první třída je super, ale upřímně - kolik máš čtenářů, kteří létají první třídou? :-) kavárna, jídlo na letišti = hodně nákladné cestování. Já chodím hlavně do parfumek, ale tam to vsechno jen očucháme a maximálně nastříkáme na sebe, abychom nesmrděli.. páč co si budeme povídat, celodenní létání nikoho vonavějším neudělalo.. :-))))

    ReplyDelete
  7. Krásne zladený outfit! Keď lietam, tiež si vždy dám kávu a na niečom pracujem, ide to potom rýchlejšie :)

    ReplyDelete
  8. Moc pěkný outfit, super na cestování. Pohodlný ale stále chic! :)

    http://stylebysabi.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. Krásny outfit ! Táto farba ti pristane :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  10. I'm so in love with your style! Thanks for the tips, xo

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  11. Very nice wine-combination of hat, sweater and bag! Love it :)

    The Art of Outfits

    ReplyDelete
  12. Vyzeráš nádherne, bordová ti veľmi pristane a skinny sú podľa mňa super na cestovanie v lietadle :) Ja proste milujem tvoj blog..

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. That burgundy outerwear looks so gorgeous, love the colour!

    huemonochrome.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Možná bychom vybrali jiný outfit. O něco volnější. :)
    Každopádně pokud budget dovolí, taky se rádi takto ulíváme. :)
    Krásný den. The Glam Donuts

    ReplyDelete
  15. I really like this post! And also your outfit is amazing xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2016/02/lily-collins-x-hapers-bazaar-australia.html

    ReplyDelete
  16. wow amazing pictures
    Kisses
    Irena
    New post is on >>>> http://www.irenadworld.com <<<<
    ♥♥♥

    ReplyDelete
  17. If some onne neeeds expert view about blogbging then i suggest him/her to vist this blog,
    Keepp uup thee good work.

    ReplyDelete
  18. I've read some good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting.
    I wonder how so much attempt yoou place to make one
    of these great informative web site.

    ReplyDelete
  19. Thanks for finally writing about >"AIRPORT STYLE" <Loved it!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig