Wednesday, March 2, 2016

NEW IN: CHANEL

DSC_0166

Every time I get myself a little something at Chanel, I feel really blessed and excited. I was my a dream for many years to buy myself a Chanel bag. This dream came true three times and I still can't believe that I am able to purchase a bag like this for me. Because I already have two black bags by Chanel, this time I was going for something a little different, something a little lighter. I was deciding between the medium flap bag in dark beige and this brand new Le Boy in light beige. And you can see my decision when you keep reading!

Už pár let jsem snila o tom jednou si koupit Chanelku. Nikdy by mě nenapadlo, že si jí jednou budu moct sama koupit, natož v 19 vlastnit hned 3. Jelikož mám už 2 černé Chanelky, tentokrát jsem chtěla něco jiného. Něco svěžího a nového. V butiku na Via Santa'Andrea jsem se rozhodovala mezi tmavě béžovou flap bag v medium a světle béžovým medium Le Boyem. A jak jsem se rozhodla se dozvíte, pokud budete pokračovat ve čtení!

DSC_0216

Chanel Le Boy Cruise SS16 collection in Calfskin & light beige

DSC_0137

In the end I went for the Le Boy bag in medium size, calfskin, in the colour light beige. This is the size I already have my other Boy, which to me, is the best size of the Le Boy bag. The colour is something between off white and light beige, which I think is what makes this bag so unique. 

Nakonec jsem se rozhodla pro Le Boye ve velikosti medium, jehněčí kůži, ve světle béžové. Přesně v této velikosti mám už mého černého Le Boye. V této velikosti se mi líbí nejvíc. Myslím, že v této barvě je nevšední a snad ještě hezčí než v klasické černé.

DSC_0192

The only thing that I didn't enjoy about the purchase was the in-store service. I purchased the bag in the official Chanel store in Milan, which is located on Via Sant'Andrea 10. I already shopped at Chanel in Paris, Berlin and Dubai, where the service was excellent. Here in Milan we waited for a long time (even though the store was not crowded) and the staff didn't even ask if we wanted something to drink. All employees seemed very sassy, which made me regret a little that I didn't purchase the bag in another store, which to me, would be a nicer experience. So if you're about to make a purchase at Chanel, I'd choose a different city if I was you!

Jediná věc, kterou bych vytkla, byl servis v prodejně. Kabelku jsem kupovala v oficiálním obchodě Chanel, který v Miláně je na Via Sant'Adrea 10. Mám skvělé zkušenosti s nákupem v Berlíně, Paříži i Dubaji, ale bohužel Miláno mě trochu zklamalo. V prodejně jsme čekali poměrně dlouho (přestože v krámě skoro nikdo nebyl) a nebylo nám nabídnuto ani nic k pití (což je v luxusních obchodech samozřejmostí). Takže pokud plánujete nákup v Chanelu, na Vašem místě bych vybrala jiné místo, kde si nákup užijete na 100%!

DSC_0167
DSC_0198

As said, I am so in love with my new bag and I cannot wait till I show it to you in an outfit (which will be probably very soon!). How do you like it?

Z kabelky mám ohromnou radost a už se nemůžu dočkat až Vám jí ukážu v outfitu (což bude určitě brzy!). A jak se líbí Vám?

SHOP SIMILAR


SHARE:

26 comments

  1. I´m not a fan of Chanel but this one was AMAZING :D

    ReplyDelete
  2. Dalsi zbytecnost, kterou si na sebe vezmes tak jednou, dvakrat.. Plus to, ze uz ji jednou mas, nuuuuuda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. přesně jsem chtěla napsat kolikrát jí asi uvidíme v outfitu než jí B odloží do skříně spolu s ostatními kabelkami, které upadly v zapomění :D

      Delete
  3. Nádherná farba. Teším sa na outfitové foky. o)

    Anna
    www.glamadventure.com

    ReplyDelete
  4. Nezavidim, jen te obdivuji:ze jsi schopna si denne vsechny veci prendavat z jedne kabelky do druhe,treti,desate...Mam tri kabelky.Mela bych prostredky na x-dalsich, ale obtezuje me soustavne premistovani veci...a to uz jsem tak daleko,ze ve vsech mam zakladni veci(kapesniky,propisky,zvykacky,blistex ..).
    Smekam,ze nekdo ma na to,co delas ty pred kazdym vylezenim z baraku,cas a mysl a elan :-).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uplne jednoduche a elegantne riesenie je kabelkovy organizer a mas po probleme ;-))) mozes ist nakupovat kabelky.

      Delete
    2. Kabelky tiež dosť striedam a zaberie mi to tak minútu max, takže nechápem ako to môže niekomu trvať dlhšie :).

      Delete
    3. Já souhlasím s anonymem :o)) taky mě to přendávání velmi obtěžuje . A vůbec nejvíc mě dokáže vytočit, když v té druhé něco zapomenu a zrovna to potřebuju (souhlasím, asi s sebou do práce tahám hodně věcí, ale i tak je to takové co kdyby náhodou - jakože občas ta chvíle příjde). Organizér už jsem si taky koupila, ale blbé je, že do menších tašek se nevejde. S.

      Delete
  5. Panejo, takových wishlistů si tady děláš, na světě nádherných kabelek milion, a ty si koupíš tu samou v jiné barvě... originalita fakt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No tak pokud Tě to uklidní, tak jsem si koupila i od Chloé z wishlistu ;) Navíc si myslím, že tohle je moje věc, je mi celkem jedno, kolik je jiných kabelek, mně se líbí tahle, tak nevidím důvod si kupovat jinou :)

      Delete
  6. I've been waiting this post since you post that pic in instagram! It's so pretty, I love the colour and the desing :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  7. Je uzasna, aj ked sa mi cierna velmi paci, tato je urcite putavejsia. Vybrala si vyborne, hlavne strieborne kovanie vyzera perfektne, zlate by uz bolo privela. Len by som sa bala, ze sa mi pofarbi od ineho oblecenia, budes musiet na nu davat velmi pozor.

    ReplyDelete
  8. Love the light beige colour of the Le Boy Chanel Bag! Looks so amazing!

    xx Tschok | www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  9. The bag looks absolutely perfect. Love it!

    huemonochrome.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Krásna kabelka, ta farba je naozaj jedinečná!

    www.piecebypeas.sk

    ReplyDelete
  11. Krásná, tahle se mi líbí více, než černá :).

    ReplyDelete
  12. Bara si koupila kabelky 3 - musis pocitat i ty sacky, ktere potom skladuje doma. Clovek by ty sacky pouzil treba na trideni odpadu, Bara to mozna nosi na velky nakup - aneb stylove i do obchodu.
    Sacky jsou pekne, kabelka je taky pekna. Hlavne, ze jsi spokojena.

    ReplyDelete
  13. Nádherná... Ja by som síce brala čiernu, ale aj táto je krásna (:

    Daniela

    ReplyDelete
  14. Dear Barbora,

    I have been following your account on Instagram for a while now and I really enjoy it because your pictures are very pretty and you seem very nice. But I've also wanted to tell you, that your pictures all seem very staged and are completely similar. You seem to want to always show a rich, fabulous lifestyle, but I think that everyone would also enjoy seeing more simple pictures without champagne and macarons or Chanel bags :) And I also wonder why you always pose the same, one leg in front and kind of hiding your face... I am seriously not trying to offend you, I would just really like to see more of the real you and for your blog to be more diverse. Because right now every single little thing looks completely perfect and therefore unnatural.

    My best wishes for your future,

    Anastasia

    ReplyDelete
  15. Kabelka je krásná, kdybych si ji kupovala ja tak bych sáhla po černé :)
    Mam na tebe dotaz krom tvých food článků kt miluju a moc me baví,nechces udělat občas i článek o kosmetice? Jakou používas péči,jakw rtenky mas rada :) byl by fajn takový článek pro inspiraci, ted budu maturoval a vracim se do práce a budu mit zase peníze takže si budu moct dovolit dražší kousky :) dekuji

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jo! Nějaké kosmetické články bych taky uvítala :) byly by fajn :)

      Delete
  16. Moc se mi líbí :) Je taková jiná, nevšední, jedinečná :) V podobné barvě jsem snad kabelku ještě neviděla :) Černá, jak tady mnozí zmiňují, je sice klasika, ale tahle je fakt skvělá :)

    ReplyDelete
  17. Hello, love the bag. I wonder if the bag gets stained when you wear in with jeans? I have similar colour Chanel and I'm scared to wear with jeans but I noticed you do.
    Many thanks
    Jennifer

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig