Friday, May 4, 2012

voguehaus for sheinside & oasap

 leather jacket HERE / Alexander McQueen skull scarf / cross tee HERE / studded foxy spike heels HERE ( on sale! )

Finally, I can make a post again. After the horrible week I am so glad I can take some photos for you! Anyway, I received some packages this week from lovely www.sheinside.com and www.oasap.com! I got the leather jacket, because I think it´s a basic for this spring season and I ordered there a shirt with cross too, because I just adore how does it looks like! What I got like 2 days ago, are these Jeffrey Campbel´s Foxy Spike! I ordered them at www.oasap.com. It is my first pair of JC heels, but Oh my God - I really did not expect them to look so good!! I can only recommend these two websites with a lot of hot fashion trends!

Konečně jsem se dostala k tomu, udělat post. Ve škole to byl blázinec, takže jsem ráda, že je víkend ( a kdo není? ). Také jsem se dostala k tomu, abych Vám ukázala, jaké pěkné nové kousky mi přišly - objednala jsem si je z www.sheinside.com a www.oasap.com. Mohu je jen vřele doporučit! Objednala jsem si tkz. "křiváka". Kožené bundy letí toto jaro a myslím si, že je to základní kousek do šatníku právě pro tuto sezónu. Také jsem už dlouho koukala do tričku s křížem s leopadním vzorem, ale nechtělo se mi za něj dát nějakých 50 Euro na stránkách Urban Outfitters, takže když jsem objevila todle za 29 USD i s poštovným, musela jsem ho mít! Také mi přišly "Foxy Spike" od Jeffrey Campbella a ani si nedovete představit, jak skvěle vypadají! Když jsem je poprvé viděla v krabici, která mi přišla ve čtrvtek - málem jsem se rozbrečela!
 They are also really comfortable, really! They have a high heel - really high - but they are so comfy! And the quality is definitely the best.

Také byste nevěřili, jak jsou pohodlné! Nato, že mají vysoký podpatek - opravdu vysoký podpatek - jsou pohodlné a kvalitní. Takže s H&M a Topshop kvalitou nesrovnatelné!
 Tomorrow you can look forwards to the outfit post with these clothes! :)

A zítra se můžete těšit na outfit těchto nových věcech :)
And some news at the end. In summer, if we find something, me and my roommate from boarding house will make a trip to PARIS! I am so excited about it, because you know - fashion, macaroons, photos and shopping! I wish it came true! And my dad wants to go to US. If I went to these two trips, I would be the happiest!

A ještě nějaké novinky na závěr.... Když se nám podaří sehnat nějaké letenky a hotel, pojedu o velkých letních prázdninách se svojí spolubydlící z intru ( a taky velkou kamarádkou ) do Paříže! Mám z toho velkou radost, protože je to PAŘÍŽ! Móda, makronky z Ladurée, nákupy a hodně fotek. Taťka také chce letět do Ameriky a já nejem jiného názoru. Kdyby to vyšly obě dovolené - byla bych asi ta nejšťastnější na světě!

SHARE:

24 comments

  1. mne sa brutálne páči to tričko :)

    ReplyDelete
  2. super věci a ta dovolená?? ještě lepší, závidím:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc. Doufám, že to s tou dovolenou vyjde, ale ještě to není jisté :(

      Delete
  3. Chcem vidieť na tebe tie botky! mooc! nádherné.
    Och a Pariž závidím , ja som tam chcela tiež cez leto, ale kedže v septembri štátnicujem som si povedala, že ako odmena až potom. Paríž je krásny nestačilo by mi tam byť ani mesiac. A s kamarátkou to musí byť super, ja som tam bola len s priateľom, ale aj to má svoje čaro.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zítra udělám post takže se dočkáš, a vypadají opravdu dobře! :) Do Paříže se těším a snad to vyjde no. Teda doufám, že jo. S přítelem to musí být nádhera! :)

      Delete
  4. I've got Jeffrey Campbell's Lita shoes and yes,they are the most amazing and comfortable shoes ever!
    xoxo


    www.fashion-ily.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. These Foxy too :) I like them like a lot, no - I love them!

      Delete
  5. Dokonalé věcičky<3 Taky chci do Paříže!!!!:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji. Už hledám hotel a letenky, tak potřebuji hodně štěstí a nervů!

      Delete
  6. Krásny blog, a tie veci sú dokonalé :) Dúfam, že sa budeš mať dobre v Paríži,závidím ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc, Alex! Zrovna jsem našla zájezd, takže jsem šťastná. V létě to mám komplikované s datumy, ale nakonec jsem jeden našla a je k tomu ještě levný, mám z toho radost!

      Delete
  7. Všechno se mi líbí až na ty boty, ale šátek od McQueena bych ti nejradši ukradla! Těším se na outfit :)

    ReplyDelete
  8. ty botky jsou kruté! :)))) Jinak po tomhle tričku toužím už hrozně dlouho! Takže se zítra na ty e-shopy mrknu a také si ho objednám, díky za tip ... je vážně krásné!!! :)
    http://angellovely-things.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji. Tričko je bezva! opravdu se tam podívej a mají shipping zadarmo :) Další velká výhoda :) Mě se líbilo, ale nechtěla jsem za něj dát 50 euro + poštovné na urbanoutfitters.com. S tímdle jsem spokojená :)

      Delete
  9. Ty jo Baruško ty boty jsou skvostný!! 100% k Tobě sedí. Už se těším na outfit:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :) Tak nějak si je zamilovávám čím dál tím víc :)

      Delete
  10. Baru, prosímtě, jaký číslo máš ten top z River Island?) 6 nebo 8? Chtěla bych si ho objednat, ale nikdy jsem si neobjednávala z River Island tak nevím, jaký číslo zvolit.

    ReplyDelete
  11. I'm in love with your shoes! they look so beautiful!

    ReplyDelete
  12. I will check it and maybe I´ll follow :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig