Saturday, July 21, 2012

NEW IN: STUD TREND

peplum top with studs HERE / grey bag HERE

This week I received some of my orders! I got the peplum top I ordered. This was shipped to my home, not to the boarding house. The problem is paying taxes in my mothercountry. You have to pay 20% of the whole amount if it is over 22 euros or 28 dollars. This top was like 38 dollars and I pleased the brand if they could write there that is less, so that I do not have to pay any extra tax. They were so nice to me and have written there that the amount of the package is only 10 USD, so I did not pay anything! I am so glad and I can only recommend Romwe!

Tento týden jsem dostala nějaké objednávky. Bohužel jsem si už něco musela objednat i do Čech, protože v pátek jsem odjela z intru a během prázdnin bych se tam už nedostala. Na pomalost a zmatenost České pošty jsem si zvykla, ale vadí mi placení daně při objednávce vyšší jak 22 euro nebo 28 dolarů (oproti Něměcku, kde se neplatí vůbec nic). Tento top stál asi 38 dolarů, a tak jsem společnost poprosila, aby napsala na balíček, že je v hodnotě pouze 20-i dolarů, abych nic nemusela platit. Byli tak hodní a vyhověli mi, takže jsem na poště nemusela nic extra připlácet. Děkuji moc, Romwe! Jejich značku můžu jen doporučit!

product link  HERE 

Also I got this lovely bag from Vj-style! I already own one bag from them and I am really satisficted with the bag, so I decided to get another one. I already bought the black-gold version, and now I ordered the grey-silver version. I really like both. This bag is only 36.99 USD (without shipping tax 10 USD ) and I really love it! My other bag I ordered in February. I wore it at parties, in school and trips and I still (thanks God) have all studs on it. The leather is faux, but it looks like the real one! I can only recommend! Plus you can get on their site 5 USD off the whole price when you write  avbje%t10 at the checkout! Definitely worth to check!

Také mi přišel balíček od Vj-style! Už jsem si od nich koupila jednu "Rocco", a to černo-zlatou. Jsem s ní velice spokojená. Mám jí už od února a i přesto, že jsem jí nosila do školy, na párty a exkurze, nechybí jí ani jeden "stud". Za to jsem opravdu ráda! Navíc kůže vypadá jako pravá, a to i na dotek! Kabelka stojí necelých 37 dolarů (poštovné je dalších 10). To mi přijde jako skvělá cena, protože je opravdu kvalitní. A ano, přišel mi i pásek, a to v obou případech! Navíc na ní ještě dostanete 5 dolarů slevu, když použijete kód avbje%t10 při placení. Určitě stojí za to jejich stránky omrknout!
Stále ještě nemám nikoho, kdo by bych ochotný se mnou jet do Londýna v říjnu tohoto roku. Kdyby ste chtěli a neměli co dělat, napište mi prosím. Nechci jet sama.


SHARE:

29 comments

  1. Ten top vyzerá super :)
    A do toho Londýna určite niekoho zoženieš! Ja som tam bola pred dvomi rokmi, určite by som si to veľmi rada zopakovala, ale bohužiaľ momentálne nemám toľko peňazí a asi by som sa vybrala niekam inam, keby som už cestovala, niekam, kde som ešte nebola :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky za pochvalu topu ;) Hm, to mě mrzí s tím Londýnem, tak třeba někdy jindy...

      Delete
  2. Skvělá kabelka :)

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. ta kabelka je dokonalá!

    ReplyDelete
  4. Jé ta kabelka!:) Taky jsem přemýšlela, že bych si ji objednala, ale ta kvalita je teda zvláštní. Já mám z VJ Style kabelku a drží jak má, ale tuhle má z Vj Style sestra a trhaj se jí uši i zip a tak no.. Ať dlouho vydrží!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No hele, jak říkám, mně ta moje normálně drží a jsem s ní nadmíru spokojená. Tak asi záleží na štěstí nebo nevim... Každopádně snad mi vydrží ;)

      Delete
    2. Taky to bude asi tím, že sestra v ní nosí snad milion věcí. :D

      Delete
    3. haha, já o tom nejsem o moc líp :D divím se, že ještě drží - nosila jsem v ní knížky do školy, věci na exkurze a milion dalších věcí. :D
      moje sestřenka jí má taky a nějaké studs už jí chybí. Já mám pořád všechny, takže asi záleží na štěstí.
      Děkuji moc za zmínku o mém v tvém rozhovoru!

      Delete
    4. Aha:D No cvoky má sestra taky všechny, spíš to dlouhé ucho se jí rozpadá. :D:/

      Delete
  5. ta kabelka vyzera prekrasne! nadherny vyber, vazne :)

    ReplyDelete
  6. I just ordered the same bag in black/gold! I'm thinking of getting this gray one. It looks nice.

    couturing.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh really? Cool ;) I hope you will like it! Just tell me then!

      Delete
  7. Obojí se mi moc líbí. :) Do "studs" jsem tak trochu blázen. Na tuhle kabelku mám taky zálusk a ani nemůžu říct, kterou barvu bych chtěla víc. Nebo jo, chtěla jsem tu černou, ale když vidím, jak hezky vypadá i ta šedá...hmm, jsem na vážkách. :D A tu daň fakt nechápu. Mě takové věci na ČR strašně rozčilují. Chtěla jsem si poprvé zkusit něco objednat a o té dani jsem vůbec nevěděla. Asi bych dost "čuměla", když bych platila ještě daň navíc. Kolik se ještě připlácí za tu daň prosím? :)
    Londýn ti docela závidím. Nakupovat tam je ráj. I když jsem z toho byla docela strhaná, jak jsem nevěděla, kam pobíhat dřív. :D :) Bohužel ale teď nemám dost peněz. Jinak bych hned jela! Londýn má svoje kouzlo. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji! Já také! moc se mi líbí na všem - na kabelkách, bundách, botách, ... Mně se líbí obě, a myslím, že jsou stejně hezké :)
      Hm, hele při zásilce na 22 euro platíš 2O% z ceny, když je to víc jak 150 dolarů, tak ještě clo, ale to nevím kolik je. Ale když jim napíšeš, tak oni ti napíšou, že to stojí třeba jenom 20 dolarů, aby si nic nemusela platit.
      Škoda, ale tak snad někoho ještě seženu :)

      Delete
  8. Ta šedá ale takhle vyfocená taky nevypadá špatně!:) těším se na ni v outfitech:) já mám tu černou a čekala jsem, že se mi tak "kůže" začne loupat jako už se mi to u kabelek podobné textury stalo ale taky zatím v poho i přesto, jakými zátěžoými testy už prošla:DD JP

    ReplyDelete
    Replies
    1. že jo! mně se líbila. já jsem se svojí černou maximálně spokojená! studs mám všechny, kůže je taky v pořádku a ještě drží. Za 40 dolarů - nejlepší!

      Delete
  9. Super kabelka! Neřekla bych, že šedá bude vypadat tak dobře

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji :) všechny mám černé, je to příjemná změna

      Delete
  10. hrozne ti závidím tu paříž a londýn... miluju obě města... hned bych s tebou letela (ikdyž jsem v londyně byla v červnu) pětipatrový topshop je užasný a to co nemají tam mají v dalších 4 pobočkách...plus je nový concept store jejich na regent street. jo a na regent street se tohle léto má otevírat první victorias secret evropská...bohužel v červnu to tam bylo zatím jen ve velkých přípravách.... kačka

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuju, já si taky závidím, protože společně s Prahou, NYC a Bostnem patří mězi má oblíbená :) Londýnský Topshop je snem asi každého milovníka Topshopu! Díky moc za zprávy Kačko, snad někoho seženu s sebou ;)

      Delete
  11. když teď dali do prodeje i tuhle se stříbrným kováním, mám velké dilema :D líbí se mi obě provedení! ale ta šedivá je fakt moc pěkná.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig