Monday, July 23, 2012

LUSH PRESENTATION: DECORATIVE COSMETICS


On Saturday I was invited in a store of british brand LUSH in Palladium in Prague to test a brand new collection by LUSH. It was presented the brand new decorative cosmetics that LUSH ever made. Right now they offer 30 lovely products for your everyday make-up, like mascara, eye shadows or lipstick glosses. The speciality about LUSH is that their products are 100% natural. Most of them are recyclable. Their produtcs are not tested on animals and there are no animal ingredients, so we can call them are vegan. They sell a lot brand new products which I would like to introduce! 

 V sobotu jsem byla pozvaná na prezentaci britské značky LUSH do pražského Palladia, abych si vyzkoušela nějaké jejich nové produkty. Poprvé v historii LUSH byly na trh uvedeny produkty dekorativní kosmetiky. Jejich řada nabízí hned 30 produktů na každodenní nošení, např.: řasenka, oční stíny nebo tekutá rtěnka. Všechny produkty jsou 100% přírodní. Nejsou testovány na zvířatech a neobsahují ani žádné živočišné ingredience, proto se dají označit  za veganské. Také jsou recyklovatelné. Myslím, že je to obdivuhodné a proto bych Vám jejich novinky ráda představila! 


A very special thing you can find in LUSH stores or online is this circle with colours. You should rotate the circle, close your eyes and choose three random colours. Every colour has its own meaning which the assistant tells you (or you can find it online). The first colour symbolize your power or weekness, the second one your need and the third your hidden talent. So, not only that you can pick a great cosmetics, you will learn something about yourself as well!

K nové kolekci byla navržená i velice speciální věc - a to kolo s barvami, které můžete vidět na fotce nahoře. Kolo naleznete v normálních obchodech LUSH, ale také na jejich webových stránkách. A jak funguje? Musíte ho roztočit, zavřít oči a pak vybrat tři náhodné barvy. Každá barva má specifický význam, který Vám sdělí prodavač nebo ho naleznete online. První barva symbolizuje Vaší sílu nebo slabinu, druhá podvědomou potřebu a třetí prozradí Váš skrytý talent. Tento koncept byl navržen terapetkou Lady Helen. Nejenže si pomocí kola můžete vybrat skvělou kosmetiku, ale také se můžete něco dozvědět o sobě. 


Their new collection is fulled with colours. From shine nude over crazy purple till conscious red. They offer a lot of colour variants. In these colours you can find fluent eyeliners, fluent lipsticks or eyeshadows. How I said - their pick is really incredible and I am sure that everybody will find there exactly what he likes.
The fluent lipstick (about 22 $) 
is made from cream Ultrabalm, yoyob oil, roses and candelil wax. That makes your lips really soft and protected. You can buy a lot of tunes of colour pink, red, orange and purple.
Cream eye shadows (about 22$)
are packed same as the fluent lipsticks. You can make your really soft when you put few eyeshadow on your eye, but also more effectiv by putting more. It depends on you which effect you wanna have because with these eye shadows you can have both. The basis of this product is an exact from roses leaves combinated with yoyob and almond oil. The eye shadow stands for a long time on your eyes because of butter "Cupuacu". They went for classical colours such as gold, silver or bronze shades.
The fluent eyeliner (round 22$) 
is my favourite because my eyes are really sensitive. This eyeliner is made of Euphraasia Rostkoviana. This is a famous herb that is very regardful to the eyes. LUSH productes 11 types of them. The colour pick is really large!


LUSH vsadil v této kolekci na barvy. V kolekci najdete nenápadné růžové, šílené zelené, ale i odvážné červené odstíny. Výběr je opravdu veliký a jsem si jistá, že každý si najde přesně to, co se mu líbí.
Tekutá rtěnka (450 Kč)
je vyrobena z výživného krému, jojobového oleje a růžového a kandelilového vosku. Rtěnku jsem hned vyzkoušela v krámě, a musím uznat, že drží skvěle! Navíc po ní máte jemné rty.
Krémové oční stíny (450 Kč)
jsou balené ve stejných nádobách jako rtěnky. Dá se s nimi vykouzlit více looků - pokud si nanesete stínu málo, bude Váš look vypadat jemně. Naopak pokud si nanesete stínu víc, bude líčení efektivnější. Základem těchto stínů je exakt z růžových listů, jojobového a mandlového oleje. Pokud si myslíte, že se stíny po pár minutách smejí, jste na omylu. Naopak. Díky máslu "Capuacu" drží dokud je smyjete. LUSH je vyrábí v klasické stínových odstínech - zlaté, stříbrné a bronzové!
Tekuté linky (450 Kč)
patří mezi mé favority. Díky hlavní složce - Světlíku lékařskému (který má léčivé účinky) linky oči nedráždí. LUSH je dělá v 11 verzích a mnoha odstínech.


Another product that "caught my eye" was this powder! I got the white version that they use to hide the circles under the eyes, which is my serious issue. I really can not wait untill I try it out! Maybe I will do review on this.

Další produkty, co mně zaujaly byly pudry a rozjasňovače. S jedním rozjasňovačem jsem i odešla. Kruhy pod očima mám, takže jsem zvědavá, co s nima rozjasňovač udělá.


A really new thing in their stores is "Eyes Right" - Mascara (round 15$).
When I have heard that there is only one unnatural exact in the mascara, I had to try it out! Sometimes my eyes go red from my mascara eventhrough I use relative good one. This is another product I really want to try and tell you about it. They do it in black.  

Další novinkou na trhu je řasenka "Eyes Right" (375 Kč). 
Když jsem slyšela, že obsahuje jenom jeden konzervant, chtěla jsem ji vyzkoušet. Někdy mám z řasenky červené oči a pálí mně, ikdyž používám celkem kvalitní řasenku (MAC). Myslím, že to ale u téhle přírodní nebude, protože je velice šetrná k očím. Dělají jí pouze černou.



And then we tried it out. I really liked the fluent lipsticks! I will do a review later. As you can see I was not the only one at the presentation. The only only other blogger there was Pauline Emma (http://www.diamondandunicorn.com/).

A potom jsme si výrobky mohly i vyzkoušet "na vlastní kůži". Moc jsem si oblíbila tekuté rtěnky. Jak můžete vidět, nebyla jsem ne prezentaci jediná. Bloggerky jsme tam byly ale jenom 2 - já a Pauline Emma (http://www.diamondandunicorn.com/).


That was the presentation of their new products, but I really like the old ones as well. For example the soaps are really cute and I have heard that the masks are really good. I would definitely want to try it out! The decorative cosmetics is available in stores and online from 21th, July. Thank you everyone for following Voguehaus. Now there are more than 500 lovely readers! Thank you so much!

To byla prezentace nových produktů, ale mně zaujaly i staré. Třeba jejich roztomilá mýdla nebo masky, které jsou prý moc dobré. Já jsem ještě nic jiného neotestovala, ale doufám, že při příští návštěvě něco ulovím. Dekorativní kosmetiku si můžete zakoupit v obchodech i online od 21.července. Také chci poděkovat všem mým čtenářům, protože můj blog momentálně čte více jak 500 čtenářů. Děkuji moc za čtení, komentování a účastnění se giveaway. Děkuji! Moc si toho vážím!



SHARE:

20 comments

  1. Super fotky. Těším se na recenze!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc :) Recenze určitě napíšu, ale asi až se vrátím z Paříže.

      Delete
  2. Už som na ich prípravky čítala veľa recenzií, ale ešte som nič nevyskúšala, no tým rozkošným veciam sa ťažko odoláva :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. já jsem také ještě nic předtím nezkoušela, ale teď zkusím tudle řadu. Už mám i nějaké jiné favority, které bych vyzkoušela :) pak udělám recenze!

      Delete
  3. Ta prezentace vypadá skvěle :-)
    A hlavně Ti chci pochválit fotodokumentaci :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky moc Ceady :) Jenom u videa je kvalita trochu nižší, to mě celkem štvě, ale co nadělám...

      Delete
    2. A já jsem zrovna z videa unesena.

      Delete
  4. vyzerá to tak cukríkovo že by som do toho zahryzla! :D

    fash-passion.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. uplne skvely post...super fotky, normalne mam pocit, ze som tam bola :) ach ale tusim je lepsie, ze som tam nebola, lebo ako sa tak pozeram na vsetky tie produkty, odisla by som s vyzmykanou kreditkou :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc Tino ;) bylo to tam moc hezké, jsem ráda, že jsem se mohla zůčastnit! Haha, něco už mám z nové řady, dneska si jdu pro masky :D

      Delete
  6. Moc pěkný článek :)

    musliwithmilk.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Moc hezké fotky! Kéž bych tam byla!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji za pochvalu ;) jsem ráda, že se líbí ;)

      Delete
  8. Je to veľmi zaujímavé. Väčšinou Lush robí z tekutých tuhé a teraz je to naopak! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano, jejich nová řada je opravdovou novinkou :)

      Delete
  9. Moc pěkný článek, fotky i video! Jen prosím, Lush není úplně přírodní kosmetika ;) Snaží se sice používat co nejvíc přírodních složek, ale nějaká chemie ve většině produktů je. Na stránkách to mají pěkně barevně rozlišené ve složení u každého výrobku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. děkuji moc! :) ok, to jsem nevěděla! Všude jsem četla, že je 100% přírodní. Děkuji za info .)

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig